Gebelik belirtisi diye bişey yok ki nfmcmc her an aha regl oldum diye vc ye gidiyorsun tadaaa beyaz akıntıHamilelik hiç hissedemiyorum yok yani hiç belirti yok daha önce vardı belirdi o yüzden testim boşuna gitmesin diyorum
Bir bilsemmErken yumurtladın belkide ya ama ovulasyoj neden pik
Canım soldaki çizginin diğeriyle aynı koyulukta veya daha koyu olması gerekiyor yumurtlamada pik diyebilmemiz için. Çatlağında ise sağdaki çizgi yine aynı koyulukta kalıyor ama soldaki çizgi silikleşiyor.Merhaba kızlar sat 16 temmuzdu. Bu 4. Ovulasyon testim. Bittikten 2 gün sonra başlamıştım. İki günde bir yaptım ilki çok silik olduğu için. Bu test henüz yumurtlamadigim anlamına mı geliyor. Çatlama oldugunda ikisi de silik oluyordu sanırım degil mi ?
Eki Görüntüle 3457897
Anladım canım teşekkür ederim inşallah kaçırmamışımdır takip edeyimCanım soldaki çizginin diğeriyle aynı koyulukta veya daha koyu olması gerekiyor yumurtlamada pik diyebilmemiz için. Çatlağında ise sağdaki çizgi yine aynı koyulukta kalıyor ama soldaki çizgi silikleşiyor.
Zaten Dr üç kere hak vermişti. İkincisiydi bu kayınvalidemin vefat haberi geldiğinde. Son hakkım kaldı.İğne boşa gittiyse tekrar iğne olsan peki belki tutacak
Soğan kürünü nasıl yaptınız acaba adetin son günü mü başladınız açıklayabilir misiniz rica etsem. Tebrik ederim bu arada Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsinBirde şunu diyim belki bende o ise yaramıştır ben 10 aylık evliyim ve hiç korunmadik olmadı biraz polikistik vardı bende Haziran'da regli olmuştum 4. günü soğan kürü yaptim ovulasyona kadar ve bir kere ilskim oldu o da çok şükür tuttu
Bence hal iki hakkın var. O dediğini siz değerlendiremediniz kiZaten Dr üç kere hak vermişti. İkincisiydi bu kayınvalidemin vefat haberi geldiğinde. Son hakkım kaldı.
Değerlendirmedik de iğne de klomen de hormon ilacı ya sağolsun tüylerim iki kullanımda şaha kalktı. Pazartesi randevu bulabilirsem gidiyim. 4. Günüm olmuş olucak. Bugün ikinci gün sayılır öyle az geliyo ki ikinci pedi doldurmadıBence hal iki hakkın var. O dediğini siz değerlendiremediniz ki
Öyle olduğunu bilmiyordum benim arkadaşlarım arasında 9 gün önceden öğrenen var da o yüzden dayanamadım yaptımÖyle diyolar ama kaset test daha güvenilir adet öncesi sadece kan oda geç döllenme değilse 4 gün kala cikiyo kanda
Anladım canım sen bir git bakalım doktorun ne diyecekDeğerlendirmedik de iğne de klomen de hormon ilacı ya sağolsun tüylerim iki kullanımda şaha kalktı. Pazartesi randevu bulabilirsem gidiyim. 4. Günüm olmuş olucak. Bugün ikinci gün sayılır öyle az geliyo ki ikinci pedi doldurmadı
Sen test yaptın mıııAnladım canım sen bir git bakalım doktorun ne diyecek
Hayırrr. Yarın yaprım büyük ihtimalSen test yaptın mııı
Gebelik belirtisi diye bişey yok ki nfmcmc her an aha regl oldum diye vc ye gidiyorsun tadaaa beyaz akıntı
Haklısın canım, eskilerin bu tarz şeyler olmadan hamile kalmasının sebeplerinden biri de hareketli olmaları ve bir de bu kadar çok paketli gıdaya maruz kalmamaları bence. Bunu düşününce elimden geldiğince paketli gıdayı ve rafine şekeri hayatımdan çıkarmaya başladım. Biraz da yürüyüş kattım hayatıma daha tabii çok yeni oldu bunlar. Hepsi birleşince bi şeyler olacak inşallah
Reglken kalınlaşırBenim bildiğim süt-maydanoz buharı var onu ilk kez duyuyorum. Kuzum zaten reglken rahim duvarın ince olur yumurtlamadan sonra kalınlaşıyor
Yani 28-30 ama mesela ilk defa geçen ay yani 10 Temmuz'da olan 5 gün erken olmuştuDöngün kaç gün sürüyor normalde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?