Valla insan meraktan duramıyor. Hemen ters gidiyor diye düşünme canım belkide tam olması gerektiği gibi gidiyordurAmin inşallah benim son 2 gün ve acaba regl olacakmiyim diyorum ara ara giren ağrılar sinyal veriyo sanki sonra geciyo ve göğüs ağrım olurdu 1 hafta kala ama şu an hiç ağrı yok biseyler ters gidiyo ama ne gidiyo
Bende çok merak ediyorum inşallah vardır canımBence de alıp öğrenmeniz daha iyi olur yoksa da gecikme sebebi ve o kanama neymiş öğrenmiş olursun inşallah vardır
İnşallah öyledir yaValla insan meraktan duramıyor. Hemen ters gidiyor diye düşünme canım belkide tam olması gerektiği gibi gidiyordur
Haydi daha almadın miBende çok merak ediyorum inşallah vardır canım
Bugün almaya çalışıcam canım şehre biraz uzak oturuyoruzHaydi daha almadın mi
Himmm tamam canımBugün almaya çalışıcam canım şehre biraz uzak oturuyoruz
Gebelikte ateşten anlamıyorum canım hiç takip yapmadimPeki tepemde klima çalışırken bu ateş normal mi bide ayaklarım buz gibiEki Görüntüle 3457815
Gebelikte ateş yükseliyormuş. Ama bu gün içindeki ateş sabah yataktan kalkmadan ölçülmesi lazım aslındaGebelikte ateşten anlamıyorum canım hiç takip yapmadim
Kuzum sen ne düşünüyorsunPeki tepemde klima çalışırken bu ateş normal mi bide ayaklarım buz gibiEki Görüntüle 3457815
Hsg de başka sorun yoktu vallahi Dr a güveniyorum da sorun ailem erken menopoza girdi yani. 39_40ta bile benim de 30 bitiyo Bende öyle olacaksam azalıyordur artık. Vallahi adet ağrısı yok taştı bulaştı derdi yok tertemizdi ama hsg den sonra ağrılarım cok azaldı benim şükürBilemedim valla kuzum. Gecikeceğine birkaç gün erken gelsin ne olacak. Bide bence bir sorun yoksa 7-8 gün gelmesindense 4 günde bitmesi daha iyi. Ben regl olmayı pek sevmiyorum hamileyken ne güzeldi
Kuzum benimde böyleydi biliyorsun. Akşama kadar klima altında kendimi yormadan otursam bile ateşim çıkmıştı. Takip et bakalım. Belli olmaz belki geç döllenme oldu. Belki şuan yerleşiyor. Regl de olmadın her şey olabilirKuzum sen ne düşünüyorsunParlayanGece
Amh falan baktırdın mı? Hormonlar iyise telaşlanmanı gerektiren bir şey yok. Hsgden öyle oluyordur benceHsg de başka sorun yoktu vallahi Dr a güveniyorum da sorun ailem erken menopoza girdi yani. 39_40ta bile benim de 30 bitiyo Bende öyle olacaksam azalıyordur artık. Vallahi adet ağrısı yok taştı bulaştı derdi yok tertemizdi ama hsg den sonra ağrılarım cok azaldı benim şükür
Aynen bende kaç saattir yatıyorum bide ev buz gibi ayaklarım üşüyor ama ateşim böyle inşallah gebeliktendir aminKuzum benimde böyleydi biliyorsun. Akşama kadar klima altında kendimi yormadan otursam bile ateşim çıkmıştı. Takip et bakalım. Belli olmaz belki geç döllenme oldu. Belki şuan yerleşiyor. Regl de olmadın her şey olabilir
Aminnn ama regl de olmadın var bence sende bir şeyler inşallahAynen bende kaç saattir yatıyorum bide ev buz gibi ayaklarım üşüyor ama ateşim böyle inşallah gebeliktendir amin
Aynen olmadım ay inşallah vardır kuzum heyecanım elimde patlamazAminnn ama regl de olmadın var bence sende bir şeyler inşallah
İnşallah. Rabbim sabrının mükâfatını versinAynen olmadım ay inşallah vardır kuzum heyecanım elimde patlamaz
Amin canımİnşallah. Rabbim sabrının mükâfatını versin
Bende şubat 28 de kürtaj oldum iki üç ay korunduk hala yokCanım geçmiş olsun. Bende Kasım da oldum doktor iki ay bekle dedi. Ocaktan beri deniyorum ama halen olmadı bi gebelik. Rabbim inşallah nasip eder sana çok bekletmeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?