- 8 Temmuz 2024
- 1.052
- 426
- 38
- 38
26 si pik olmis 27 de çatlama gorunuyoMerhaba, mart ayında kimyasal geçirdim pcosum var bu ay ilk defa ovulasyon testi denedim sizce çatlama olmuş mu? İlişki olması gerek mi bugün de? Teşekkür ediyorum Eki Görüntüle 3457103
Çatlamış bugünü de değerlendirirseniz iyi olur. İnşallah hayırlısıyla bebek haberini alırsınızMerhaba, mart ayında kimyasal geçirdim pcosum var bu ay ilk defa ovulasyon testi denedim sizce çatlama olmuş mu? İlişki olması gerek mi bugün de? Teşekkür ediyorum Eki Görüntüle 3457103
Kuzum varsın merak etmeBende kendimi göremiyorum sat 1 temmuz bat 29 temmuz
40 gün sonra olmuştu bendeKızlar selam düşükten kaç gün sonra ilk reglinizi oldunuz? Ben galiba bu gün oldum ya da olacam. 19 gün oldu bu gün.
Ya ben pazartesi günü bekliyordum aslında erken geldi galiba tam emin de değilim regl mi değil mi. Bu ikilem insanı mahveder valla.ben 15 martta kürtaj oldum 12 nisanda ilk reglimi oldum. Genelinde de 1 aya kadar oluyormuş
Benim daha 20 gün olacak yarın daha tamamen sökülmedi sanki kahverengi akıntı şeklinde hâlâ iyi bari Pazar günü kaynima kız isteyecez bu gün olması iyi oldu sanki40 gün sonra olmuştu bende
İnşallah teşekkür ederimÇatlamış bugünü de değerlendirirseniz iyi olur. İnşallah hayırlısıyla bebek haberini alırsınız
Teşekkür ederim26 si pik olmis 27 de çatlama gorunuyo
Hmm anladım benimki ne kadar sürer acabaKürtajdan sonra ilk regli uzun sürebiliyor doktor öyle söylemişti benimde 10 gün kadar sürmüştü ve baya yoğundu
Jelini de kullandım bir gebenin günlüğundeki ovalasyon testlerini de kullandım ikiside hiç bir işe yaramıyor eve firmayı kötülemek istemem ama ilgililer vs ama testleri asla pozitif olmuyor ayrı üç ovalasyon testi ile denedim onlar pozitif oldu ama bu bir gebenin günlüğü asla olmadı elimde bir kutusu duruyor hatta kullanmadım hiçYarın doktora gideceğim bunuda bir sorayım teşekkür ederim. Bir gebenin günlüğü gynoseed jel var almayı düşünüyorum ama şuan kullanan kimse bulamadım
Bende jeli kuruluk için alacaktım vazgeçtim daha çok kuruma yapıyormuş sanırım okuduğum kadarıyla evet innovita laboquick gibi hiçbirisi yapmıyor kaç marka kullandım en iyisi onlar benceJelini de kullandım bir gebenin günlüğundeki ovalasyon testlerini de kullandım ikiside hiç bir işe yaramıyor eve firmayı kötülemek istemem ama ilgililer vs ama testleri asla pozitif olmuyor ayrı üç ovalasyon testi ile denedim onlar pozitif oldu ama bu bir gebenin günlüğü asla olmadı elimde bir kutusu duruyor hatta kullanmadım hiç
Hala çıkmadı takipteyimsilatansueco kuzum sonucun çıktı mı
Tamam canım haber verirsin çıkıncaHala çıkmadı takipteyim
Tamam canımTamam canım haber verirsin çıkınca
Ben de katılabilir miyimKuzum varsın merak etme Eki Görüntüle 3457143
Gölbaşı na çok uzaksınız bende çok bilmiyorum 2 sene oldu amaYenimahalledeyim ve buralara çok yabancıyım aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?