Ağustos-Eylül Gebelik Planlayanlar🍀🤰💗

Kızlar 411,2 çıkmış çok değil mi? Kızlar anlayan var mı? %66 oranında artışa kadar normal kabul ediliyordu. Bu yüzde kaç artmış şimdi
Yüzdesini bilmiyorum da 2 kat artış normal kabul ediliyorsa seninki 3 kat artmış çok iyi masallah lekelenme de olabiliyor galiba inşallah normaldir

Regl döngün kaç günde bir canım?
Ben şubat ayında tüp bebekten transfer oldum, mart ayında dış gebelikten bir ameliyat geçirdim 1 tüpüm alındı.Son 2 aydır bi dengesiz gibi geliyor bana tarihlerim, her ay oluyorum ama mesela bu ay 4-5 gün erken oldum. Normalde hiç erken olmam.

Kızlar 411,2 çıkmış çok değil mi? Kızlar anlayan var mı? %66 oranında artışa kadar normal kabul ediliyordu. Bu yüzde kaç artmış şimdi
Canım gecikmen kaç hafta ya da gün?
Bu ilk değerin sanırım ya da önceki kaçtı?
2 ya da 3 kat olabilir değer, doktor daha iyi bilir tabi ama kese görünene kadar doktor da bir şey diyemez ikiz olup olmaması hakkında. Benim mart ayında değerlerim sonradan 3 kat 3 kat artmaya devam etti ama sonuç kötü oldu.
Dilerim sağlıklı gelişen bir süreçtir

İlk değerim 141 gecikmemin 7. Günü ayın 15 inde olacaktim. Canım ben iğne oldum 2 yumurtam olgunlaşmıştı doktor o yüzden o ihtimali söyledi. Yoksa değerlerime göre demedi. Cevap için çok teşekkür ederim inşALLAH

Bence normal bir değer 2 ya da 3 kat artış normal kabul edilir, çünkü hormonlar hızla değişmeye devam ediyor, hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…