- 8 Ağustos 2023
- 5.518
- 5.811
Benimde Amh 10.9o zaman ihtimal var ve yüksek biliyormusun bende cok ikiz istiyorum hep içimde vardır olsun diye bakalım inş benimde yumurta sayım çok olur
Teşekkür ederimhayırlı olsun tebrikler
ısı takibinden de anlarsın canım yumurtlamayı ovu testi de yapıyorsan piki görmediysen daha var demekkiCanım benim döngüm değiştiği için 20. Gün yumurtluyorum kaç aydır ama bugün 14. Gün yine de değerlendirdik.
Uygulama 24 Temmuz diyor.
8 Ağustos da olmam lazım.
Hiç bişey kullanmıyorum ısı takibine başladım bir kaç gündür ve ovü testi yapıyorum.
benimde amh biraz düşük en son 1.27 idi şuan belki daha da düşmüştür ama senin yumurta sayın fazla oldugu için sende ihtimal daha yüksekBenimde Amh 10.9İnşallah ya isterim. Zor olur ama Rabbim nasip ederse hayır demem
İlişkiler arası 2-3 gün süre olsa çok daha iyi gibi geliyor. Yani böyle rahimin içi spermle dolup taşsınİnş canım ya 11 aydır deniyoruz bir kaç ay daha olmazsa doktora gidicez:/ şöyle
16 Temmuz pikti akşamı değerlendirdik
17 Temmuz sabahı değerlendirdik ( gün içinde test yaptım yine pikti
18 Temmuz bu sabah yine değerlendirdik
Bugün daha ovülasyon yapmadım çatladıysa akşamı da değerlendireyim mi o zaman da çok sık olur yarını mı değerlendireyim
Ay hadi İnşallah güzel haberler gelsiiinİnşallah bende yakında geleceğim tabloya1 senedir uğraşıyoruz çabalıyoruz ilk defa silik çizgi gördüm reglim de 2 gün gecikti sabah kan tahlili vermeye gittim umarım vardır Eki Görüntüle 3454120
Hayırlısı kuzum sağ salim bir tanesi gelsin de. Tekiz ikiz farketmezbenimde amh biraz düşük en son 1.27 idi şuan belki daha da düşmüştür ama senin yumurta sayın fazla oldugu için sende ihtimal daha yüksek
Mart anneleri grubu var canim ama tablosu aktif değil. Öyle muhabbet dönüyor sadece baya hamiş varPardon aşkım Mart işte yanlış yazmışım
Ay bence var kaset test bir de. Erken gebelikte daha netleşirrr.İnşallah bende yakında geleceğim tabloya1 senedir uğraşıyoruz çabalıyoruz ilk defa silik çizgi gördüm reglim de 2 gün gecikti sabah kan tahlili vermeye gittim umarım vardır Eki Görüntüle 3454120
inşaallah vardır canım daha çok yeni gibi dikkat et kendine hadi gözün aydınİnşallah bende yakında geleceğim tabloya1 senedir uğraşıyoruz çabalıyoruz ilk defa silik çizgi gördüm reglim de 2 gün gecikti sabah kan tahlili vermeye gittim umarım vardır Eki Görüntüle 3454120
Ya 7 ya 6 kaldıCandy7777 ParlayanGece ama bilemedim dgru mu acaba renkli degl ki hislerine göre dogru kımyasaldan korkuyorum brz smdıde
Merhaba bana da cevap verir misiniz lütfeno zaman ihtimal var ve yüksek biliyormusun bende cok ikiz istiyorum hep içimde vardır olsun diye bakalım inş benimde yumurta sayım çok olur
Yok vallahi benim göğüslerim hiç acımıyor ve yüzüm çok sivilcelendi hamileyim. Herkeste belirtileri farklı olabilir hakkında hayırlısı olsun inşallah güzel haberler alırız umudu kaybetmek yokGöğüslerim hala acıyor ama uçları değil herkes uçları acıyınca hamile olduğunu öğrenmiş. Hafif kasık ağrılarım devam ediyor ama çok nadirleşti artık yani sanırım benim hissettiğim şeyler çatlamayla birlikte 6 gün yumurtanın hareketleriymiş demekki bütün ümidimi kaybettim çok heyecanlıydım tam bir sene olacak önümüzdeki ay ama nasip değil demekki. İniallah hepinizin vardır burda sizin de kafanızı yordum var mı yok mu falan hakkınızı helal edin
Kuzu dirençli işte maalesef doktor şaşırdı. Amh a göre fsh ı yüksek beklerdim ama çok normaller dedi. 1 seneye yakın kendimiz denedik olmadı.benimde amh biraz düşük en son 1.27 idi şuan belki daha da düşmüştür ama senin yumurta sayın fazla oldugu için sende ihtimal daha yüksek
Muhtemelen ama erken gebelik de çok negatif gördüm o yüzden adetim geçince kaset yapayım dedim erken gebelik görünce sanki hep negatif olacak gibi bir hisse kapıldım teşekkür ederim yorumun içinAy bence var kaset test bir de. Erken gebelikte daha netleşirrr.
Merhabalar hayırlı olsun öncelikle :) benim sorumada bakabilir misiniz fikirlerinize ihtiyacım varKuzu dirençli işte maalesef doktor şaşırdı. Amh a göre fsh ı yüksek beklerdim ama çok normaller dedi. 1 seneye yakın kendimiz denedik olmadı.
İnşallah çok teşekkür ederiminşaallah vardır canım daha çok yeni gibi dikkat et kendine hadi gözün aydın
Görmedim ki sorunuzu. Tekrar yazabilir misinizMerhabalar hayırlı olsun öncelikle :) benim sorumada bakabilir misiniz fikirlerinize ihtiyacım var