Aynen öyle son gidisimde şehir hastanesine adetimin üçüncü günü gittim tahlilleri alsınlar diye bana dedi ki yarın sabah gel sabah gittim dedi öğleden sonra gel neyse dedim onuda öyle yaptım sonra da gittim dediki adetin bitince gel sonuçlara bakarız birde alttan muayene yaparım randevu alayım mı iki gün sonra 4 te gel gittim doktor yüzüme yüzüme dediki ben cikiyorum
siz benimle dalga geçiyorsunuz şunu yap şöyle gel böyle gel manyakmisiniz dedim çekti gitti cevap bile vermedi son gidişim o gün dü sonra sağlık sigortası yaptırdık
bu arada benim başıma gelen biter mi bitmez
beta baktirdik 70 lerde çıktı iki gün sonra tekrar kan vermek için kendi doktorum dediki sürekli burda vermek zorunda değilsin sağlık ocağında verirsin neyse e nabizdan baktım sağlık ocagima ismi yazan yere gittim bana dediler ki biz değil başka sağlık ocağı bakıyor gosteriyorum sistemde siz varsınız zaten evim karşısı yakın yani nasıl oraya verir diye kadın beni azarladı bende görünen bu git dedi ben zaten devlet mevzusunu kapatmıştım sağlık ocağı mevzusunu da toptan ordan kapattım . Bir idrar testine verdigimiz parayı beta hcg ye veririm ne uğraşırım diyerek çıktım ordan ve o gün kanamam oldu benim hamilelik bitti o yüzden sağlık sigortası yaptırın başka çözümü yok bu işin kalmadı