- 1 Kasım 2023
- 749
- 434
- 29
Valla bilmiyorum ki buradaki topiklerde 10 gün diyor ama 10 günü geçenlerde vardi nadiren. Ayın 3'ünde gittiğim doktor bir kaç güne gelir demişti 10 gün olduKuzucum antibiyotikte geicktirmiş olabilir mi duphastondan sonra kaç gün bekleniliyo.
Hızı severizAbooo baya hızlıyız haa
Gidecem zaten ihmale gelmez.Dediğim gibi doktora git geçiktirmeye gelmez hem böyle belirsizlik çok yıpratır seni
Bir milyon tane sebep var gecikme için hakkımızda hayırlısı.Düşükten kaynaklanıyor da olabilir canım ilaç falan da kullanmışsın
Ağustosta candyle ayb0 nın da gecikmeli olmuştu diye hatırlıyorum ben o ilaca rağmenValla bilmiyorum ki buradaki topiklerde 10 gün diyor ama 10 günü geçenlerde vardi nadiren. Ayın 3'ünde gittiğim doktor bir kaç güne gelir demişti 10 gün oldu
Ohh maşallah hadi güzel haberlerle gel bizeYaa çok iyi geldi böyle bir şey duymak teşekkür ederim kuzum valla sabaha kadar bekleyemem dedim gittim kan verdim
Ben de çok çektim aşkım o testlerdenkan verdim kuzum bekliyorum
Aaa testini gördüm cok cok hafif vardı ama belli oluyordu yani0.1 çıkmış Kızlar maalesef
Kuruma olsa neyse dicem kuzum daha idrar ilerlerken belrdi neyse hayırlısı olsunAaa testini gördüm cok cok hafif vardı ama belli oluyordu yani
Naptın şimdi kan verdin mi yarini mi bekliceksinKuruma olsa neyse dicem kuzum daha idrar ilerlerken belrdi neyse hayırlısı olsun
Verdim kuzum negatifNaptın şimdi kan verdin mi yarini mi bekliceksin
Aaa olsun kuzum sağlık olsun üzülmek yokVerdim kuzum negatif
Aaa olsun kuzum sağlık olsun üzülmek yok
Artık idrar testi yapmasak mi ya hepsi bozuk hepsiSadece sinirlendim kuzum bu şekilde çıkmasına yoksa daha 6 gün var reglime normal karşılarm
İyi yapmışsın düşünüp duracağına icrata geçmişsinHızı severizduramazdım sabaha kadar hastane de yakındı gittim valla
Bacım doktorlar 10 günden sonra olmazsan gel dediler hep bana. Bence bir doktora gözükmelisinBen hâlâ regl olmadım acaba düşük ile mı alakalı? Düşükten sonra antibiyotik ve kan ilacı kullanmıştım. Yada geçen ay iki defa kanama oldu ondan mı oldu? Doktora gittim iki defa kanama olunca doktor duphaston başlattı bu gün 10 gün oldu biteli tık yok. Sebebini bilmiyorum da inşallah salı gününe kadar gelmez.ArasaNillGerek Candy7777 Denizz41 A ayb00 @Kahhve @My_Moonlight06
Eninde sonunda olacak oArtık idrar testi yapmasak mi ya hepsi bozuk hepsi
Doçent doktora gittim bide bas hekimdiBu doktorlar nasıl farketmiyor çok üzüldüm allah inşallah sana tez vakitte bebişler nasip etsin.
Demekki bir kac doktora gitmemiz gerekiyor hepsinin deneyimi farklı. Yiyecek ekmeği yokmuş derler ya sinir olurum ama elimizden birsey gelmiyor. Keşke keşke bilseydiniz erken doğumla alırdınız kucağınıza. Çevremden son 2 haftada biride son üç günde malesef ölü doğum yaptı. İnsanların nazarımidir diyorum bazen kendime yeniden hamile kalırsam tanıdık içinde çok olmayacağım. İyiysen bile iyiyim deme kusuyorum halsizim de kimsenin gözü kalmasın üzerinde. İnşallah yakında güzel haberi alirsinda yeni bebisine odaklanırsin. Rahimde perde olayını histereskopi yapmadan göremiyorlar. Detaylı kontrollerini ihmal etme.Doçent doktora gittim bide bas hekimdi
Ultrasonda başka bişey göründü zararsız dediler bana
Eğer öyle demeselerdi 7 buçuk aylıkken bn doğururdum