- 10 Ocak 2024
- 632
- 319
Beklerim tabiki de iki saatlik yolYa çok teşekkür ederim eğer ki bı gün boşanır sam sırf seni görmeye gelirim oraya söz iyiki tanımışım sizleri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beklerim tabiki de iki saatlik yolYa çok teşekkür ederim eğer ki bı gün boşanır sam sırf seni görmeye gelirim oraya söz iyiki tanımışım sizleri
İnşallahBeklerim tabiki de iki saatlik yol
Ycanim adetin ikinci gunu basliyorsun 12. Gun e kadar devam ediyorsun sabahlari ac karnina esinde bir kasik sendeŞimdi ekran resmi aldım adetken de yedin mi bunu
Bunuda ss aldım tamam baslicam adet gelir gelmezYcanim adetin ikinci gunu basliyorsun 12. Gun e kadar devam ediyorsun sabahlari ac karnina esinde bir kasik sende
Hayir oyle deme dogru karari verebilmemiz icin ikimizinde dusunmeye ihtiyaci var sakin kafayla dusunelim ona gore tekrar konusuruz diyerek cikmalisin evden. Terk eder gibi degil cunku bu kafayla seni rahat birakmaz daha zor olur. Ikimizde yetiskin insanlariz yasananlari sen de biliyorsun hicbir sey olmamis gibi devam edemeyiz sorunlarimizin farkinda olalim bir sure ayri kalip cozum icin dusunelim dediginde biraz acik kapi birakmis olursun.Ben bavulumu topladım gittim ama bırakmadı şimdi temelli gidecegimi ve ona karşı hiç bı şey hissetmediğimin farkında o ve bu sefer ona da dedim bana bı kere el kaldırsan bı şey yapsan biter bu sefer aileme gitmem direk polisi ararım
İnsallah gelmez gerek kalmaz canim gonlunce olsunBunuda ss aldım tamam baslicam adet gelir gelmez
Cümlemizin kalbinde gönlünde ne varsa en kısa zamanda rabbim nasip etsin çok teşekkür ederim kalbi güzel kızİnsallah gelmez gerek kalmaz canim gonlunce olsun
Hahaha buna güldüm valla onda bunu anlayacak beyin olsa keşke anca haksizken sussunHayir oyle deme dogru karari verebilmemiz icin ikimizinde dusunmeye ihtiyaci var sakin kafayla dusunelim ona gore tekrar konusuruz diyerek cikmalisin evden. Terk eder gibi degil cunku bu kafayla seni rahat birakmaz daha zor olur. Ikimizde yetiskin insanlariz yasananlari sen de biliyorsun hicbir sey olmamis gibi devam edemeyiz sorunlarimizin farkinda olalim bir sure ayri kalip cozum icin dusunelim dediginde biraz acik kapi birakmis olursun.
Valla bacım gitmek istediğin zaman o işe gittiğinde çık git tutamasin seniHahaha buna güldüm valla onda bunu anlayacak beyin olsa keşke anca haksizken sussun
Bu saatten sonra bı oğlum tutar ama onuda dinlemem alır giderim. Ben daha ölen oğlumun yaşını bile tutamadım ya psikolojim bozuldu randevu aldım onu bekliyorumValla bacım gitmek istediğin zaman o işe gittiğinde çık git tutamasin seni
Allah yardımcın olsunBu saatten sonra bı oğlum tutar ama onuda dinlemem alır giderim. Ben daha ölen oğlumun yaşını bile tutamadım ya psikolojim bozuldu randevu aldım onu bekliyorum
Ben o kuralı çoktan bozdum benim adet öncesi taş gibi olur adet gelince de fıss. Hamile olduğum ay sertleşme olmamıştı ve canım sürekli ekşi şeyler istiyordu. Şimdi de aynı ve canım deli gibi tatlı istiyor ama hâlâ test yapmadım var mı yok mu bilmiyorum 3 gün geciktim.Yani sen gebeysen bu kural da bozulur o zaman sende göğüs hassasiyeti belirtisi olmadan hamilelik hikayem diye yaz
Ahhhh işte aynı durumdayız gel bir sarılalımBen o kuralı çoktan bozdum benim adet öncesi taş gibi olur adet gelince de fıss. Hamile olduğum ay sertleşme olmamıştı ve canım sürekli ekşi şeyler istiyordu. Şimdi de aynı ve canım deli gibi tatlı istiyor ama hâlâ test yapmadım var mı yok mu bilmiyorum 3 gün geciktim.
Anladım inşallah rabbim bizede nasip ederYemek yerken hafif midem deyisik oluyordu birde uyurken carpinti ve yumurtlamanin ertesi gunu sanki rahmim hava dolmus sismis yururken rahmimi hisseder gibi oldum siskindi koku hassasiyeti vardi birde haff gous hassasiyeti
Sagolsun komsun iyi dusunmus ama bazen olaylar anlik oluyor birden ofkeden gozu donse komsuna gitmeye vaktin olmayabilirKomşuma anlattım dedi sen kapıma yavaşça vursan bile ben direk polisi ararım dedi yeter ki bana haber ver diyor
Ben o kuralı çoktan bozdum benim adet öncesi taş gibi olur adet gelince de fıss. Hamile olduğum ay sertleşme olmamıştı ve canım sürekli ekşi şeyler istiyordu. Şimdi de aynı ve canım deli gibi tatlı istiyor ama hâlâ test yapmadım var mı yok mu bilmiyorum 3 gün geciktim.
Ohooo bu başka boyutBen memelerle konuşmaya başladım