- 10 Ocak 2024
- 632
- 319
Ayyyy amiiin kız sen hamilesin gebelerin duası kabul olur bol bol dua et bizlereTesekkur ederim insallah sende hemen hamile kalirsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyyy amiiin kız sen hamilesin gebelerin duası kabul olur bol bol dua et bizlereTesekkur ederim insallah sende hemen hamile kalirsin
Komşuma anlattım dedi sen kapıma yavaşça vursan bile ben direk polisi ararım dedi yeter ki bana haber ver diyorBazen kimse gelmiyor sadece rezillik oluyor kadese basınca zaten polisler binaya geliyor herkes duyuyor
İyi insanlar va hala demekki Allah yardımcın olsun ne diyim bacımKomşuma anlattım dedi sen kapıma yavaşça vursan bile ben direk polisi ararım dedi yeter ki bana haber ver diyor
Ederim insallah hamile kalmak isteyenler hemen hamile kalir insallah benim degerimde yukselir allah kimseyi evlatsiz birakmasinAyyyy amiiin kız sen hamilesin gebelerin duası kabul olur bol bol dua et bizlere
Ben de onun için kalıyorum ama karar onun tedavi olsun şiddeti bıraksın hayatı düzene girerSenin ustune olmasi bisey deyismez ortak bolunuyor ama insallah ayrilmazsiniz cocunuz icin en azindan duzel meye calisin konuya hakim deyilim ama cok uzuluyorum bu durumda kalan cocuklara
Amin canım Allah razı olsun teşekkür ederim hepinize bana hep destek çıktınız sizleri seviyorumİyi insanlar va hala demekki Allah yardımcın olsun ne diyim bacım
İki gün sonra diceksin iki katı yükselmiş sonra diceksin keseyi gördük kizlarrr sonra diceksin kalp atışı sonra bizlere cinsiyeti haber verirsin hep beraber seviniriz herseyineEderim insallah hamile kalmak isteyenler hemen hamile kalir insallah benim degerimde yukselir allah kimseyi evlatsiz birakmasin
Canim dedimya konuya hakim deyilim siddet varsa bilemem allah yardimcin olsun siddete asla katlan diyememBen de onun için kalıyorum ama karar onun tedavi olsun şiddeti bıraksın hayatı düzene girer
Nerde yasiyorsun sen ?Amin canım Allah razı olsun teşekkür ederim hepinize bana hep destek çıktınız sizleri seviyorum
Amin canım benim bende akışına bıraktım şuanCanim dedimya konuya hakim deyilim siddet varsa bilemem allah yardimcin olsun siddete asla katlan diyemem
Ay azin bal yesin canim benim insallah insallah sizde hamile kaldiniz haberini verin insallah bizlereİki gün sonra diceksin iki katı yükselmiş sonra diceksin keseyi gördük kizlarrr sonra diceksin kalp atışı sonra bizlere cinsiyeti haber verirsin hep beraber seviniriz herseyine
İstanbul Ümraniye de oturuyorumNerde yasiyorsun sen ?
Tabiki destek cikicaz birbirimize yurt olmalıyız
Ay ben her haltı yazarım hiç merak etmeyin bikarsiniz benden bir kalsam daAy azin bal yesin canim benim insallah insallah sizde hamile kaldiniz haberini verin insallah bizlere
Yok canısı merak etme biz bikmayix ben gebelik istemiyorum ama grubuda bırakmıyorumAy ben her haltı yazarım hiç merak etmeyin bikarsiniz benden bir kalsam da
Kocaeli deyim ben nolursa olsun kapım açık sana da evladına da burdaki bildirimlerim geliyor telefona hemen yaz çekinme başına bişey gelmesin yeter kiİstanbul Ümraniye de oturuyorum
Olsun gebelikten öte arkadaş olduk işteYok canısı merak etme biz bikmayix ben gebelik istemiyorum ama grubuda bırakmıyorum
Canim bak ben iki bucuk senedir kalamiyordum uc ay once bos gebelik gecirdim kurtaj oldum onun uzerine bu ay bal tarcin corek otu kurunu arasdirdim aynen yapdim esimede yedirdim yani mucize gibi geldi bana bu kür onun vesilesi olduguna eminim tabiki allahdan ama vesilem odur diye bilirim denemeni siddetle tavsiye ederim siddetleAy ben her haltı yazarım hiç merak etmeyin bikarsiniz benden bir kalsam da
Ya çok teşekkür ederim eğer ki bı gün boşanır sam sırf seni görmeye gelirim oraya söz iyiki tanımışım sizleriKocaeli deyim ben nolursa olsun kapım açık sana da evladına da burdaki bildirimlerim geliyor telefona hemen yaz çekinme başına bişey gelmesin yeter ki
Aynen öyle benim ikinci ailem sizsiniz daha ne olsunOlsun gebelikten öte arkadaş olduk işte
Şimdi ekran resmi aldım adetken de yedin mi bunuCanim bak ben iki bucuk senedir kalamiyordum uc ay once bos gebelik gecirdim kurtaj oldum onun uzerine bu ay bal tarcin corek otu kurunu arasdirdim aynen yapdim esimede yedirdim yani mucize gibi geldi bana bu kür onun vesilesi olduguna eminim tabiki allahdan ama vesilem odur diye bilirim denemeni siddetle tavsiye ederim siddetle