Ee test? derim ve susarım ama merak ederimSelam kızlar burayı bu ay gizliden takip ettim çünkü umudum yok hislerim kuvvetlidir hissetmiyorum henüz beklemiyorum bebek ama nasip allahtan
Bata 4 gün var bugün bel ağrım, kaşık ağrım içimde bi şeyler oluyor sıcaklar basıyor midem başım yani elimi attığım her yerde bi şey var
Allah hayırlara çıkarsın adet belirtilerim bu kadar erken ortaya çıkmazdı sanırım bu ay erken regl olacağım .
Bat bekleyen arkadaşlar böyle misiniz sizde
O yüzden gerginlik bende yüksekAma kavga sek seki de başkadır
Aynen aynen Allahım biliyo da yaratıyor kulunuErkek olmamissin iyimi bacım rabbim bilmiste olmuşsun
Vallahi ahahah erkek olsaydin ohoooooAynen aynen Allahım biliyo da yaratıyor kulunu
Ah şu regli bi bitse...O yüzden gerginlik bende yüksek
Ee test? derim ve susarım ama merak ederim
Kız erken gebelikse yap gitsin ben üşeniyorum tekrar gidip test almaya yoksa acımam boşver yap gitsin belki vardirrrrrYok ya test yapmıycam yok bebek olsa hissederim ben sanırım dört gün önce falan adet olcam yani bir adet testim var teste verilen paraya çok acıyorum
Yoo para verme zaten ASM de test yaptırYok ya test yapmıycam yok bebek olsa hissederim ben sanırım dört gün önce falan adet olcam yani bir adet testim var teste verilen paraya çok acıyorum
Ya bütün belirtiler regl ile aynı ya tek fark göğüs hassasiyeti ama o yok bende göğüslerim muhallebi gibiAyyyy hayır olsun inşallah bebiş vardırbenim bat geçti ama testim negatif beklemedeyim sadece kasik bacak ve bel ağrım var sendekiler baya belirti gibi tabi duyduğum kadariyla
Yok bebeğim ha normal test şey o da hediye gelmiştiKız erken gebelikse yap gitsin ben üşeniyorum tekrar gidip test almaya yoksa acımam boşver yap gitsin belki vardirrrrr
Mükemmel bir cevap kan vermekten korkan ben hep idrar testi aklıma geliyorYoo para verme zaten ASM de test yaptır
Yoo para verme zaten ASM de test yaptır
Ay o zaman bende de yok benimee göğsüm de bişey yok sallanıyor şıkır şıkır evdeYa bütün belirtiler regl ile aynı ya tek fark göğüs hassasiyeti ama o yok bende göğüslerim muhallebi gibiilk gebelikte ordan anladım ama yumoş yumoş sıfır hassasiyet o yüzden gebeliğe yormuyorum ben bu ağrıları şu an özel bölgem bile ağrıyor ya regl öncesi belirtiler gerçekten bizi çok yıpratıyor kadınlar olarak
Mükemmel bir cevap kan vermekten korkan ben hep idrar testi aklıma geliyor
He o zaman boşverYok bebeğim ha normal test şey o da hediye gelmişti
Ay o zaman bende de yok benimee göğsüm de bişey yok sallanıyor şıkır şıkır evde
Kız yemin ederim aglamicami bilsem gider veririm ben ama korkudan ağlıyorum yada kaciyorum çocuk gibiKan mıııı kızlar ben size regl diyorum ne ara kan vermeye gittim bengüldürdünüz beni ya
Memelere de sinirlendim şuan neden acimiyolar yaniŞu an elliyorum gerçekten yumoş acısın diye kendim sıkıyorjm
Ahahahaa valla özür dilerim ama iyi yapmış onca ilaç iğne boşa gidecekti olan yine sana olacakatıGit prezervatifini getir senden istemiyorum çocuk mocuk dryince saldırıya uğradım