- 8 Temmuz 2024
- 987
- 408
- 38
Çatlamış dün canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çatlamış dün canım
Çatlamış dün canım
9npa pik olup 10unda catlamis gibi. umarim degerlendirmissinizdir bu 2 gunu?
bide aşırı koyu değildi bende hergün aynı saatte test yapamadım çalıştığım için piki 9 u kabul edebilirim sanım9npa pik olup 10unda catlamis gibi. umarim degerlendirmissinizdir bu 2 gunu?
Aynen 9dan 10 a geciste baya bi siliklesme olmus. Orda catlamis.bide aşırı koyu değildi bende hergün aynı saatte test yapamadım çalıştığım için piki 9 u kabul edebilirim sanım
aşırı koyu olmayınca yumurtlama mı olmadı diye düşünmedim değil ama bariz silikleşme oldu ertesi günü
Sabırsızlıkla bekliyorum kuşumYapacam inşallah
pikten itibaren mi 14 günAynen 9dan 10 a geciste baya bi siliklesme olmus. Orda catlamis.
Normalde Pikten itibaren 14 gun sonra ama tabi bu sizin dongunuze de bagli.pikten itibaren mi 14 gün
yoksa çatlamadan itibaren mi 14 gün bat oluyor
Kuzum benim çok sağolDoğum günün kutlu olsun bu yaşın sana sağlık mutluluk huzur ve bol bebişli uğurlu gelsin iyiki doğdun canım benim
Aminnnnn çok sağol bebeğimDogum gunun kutlu olsun Yeni yasin sana saglikli bebis hatta bebisler getirsin
Bence hemen yapmalısın çok heyecanlıııııKızlar bu gün gecikmenin 3. Günü ve hâlâ test yapmadım geçen sefer öğrendiğimde de 3 gün gecikmistim days doctor hızlı sonuç veren testini almıştı benimki daha idrar c t yerini islattigi gibi çift çizgi çıkmıştı kopkoyu acaba yine öyle olur mu yoksa silik mi çıkar. Candy7777 ArasaNillGerek @ayb00 @Beyond the sky
ÇakaaallllAyıktım zaten ondan öyle yazmıştım
Çok sağol kuzum inşallahay canım rabbbım bebısını gezdırdıgın kucakladıgın yaslar nasıp etsın nıce sağlıklı sıhhatlı huzurlu yasların olsun tum sevdıklerınle beraber
Hala yapmadın mi testiniKızlar bu gün gecikmenin 3. Günü ve hâlâ test yapmadım geçen sefer öğrendiğimde de 3 gün gecikmistim days doctor hızlı sonuç veren testini almıştı benimki daha idrar c t yerini islattigi gibi çift çizgi çıkmıştı kopkoyu acaba yine öyle olur mu yoksa silik mi çıkar. Candy7777 ArasaNillGerek @ayb00 @Beyond the sky
İşte pikten değil çatlamanın ertesi günü bir diye saymaya başlaman gerekiyor. Ozaman tam 14 oluyor kuzum senin. Adeti hesaplamak için asıl önemli olan çatlama. Çünkü pikten sonra bazıların 2 gün sonra çatlıyor bazıların ertesi günü oluyor.Normalde Pikten itibaren 14 gun sonra ama tabi bu sizin dongunuze de bagli.
benim mesela pik 13ncu oluyor 16 sonrasinda BAT.
Çok moralim bozuldu kızlar yakızlar fsh değerim 13 çıkmış 5-10 arasında olması gerekıyomus doktor normal dedı ama bana bıraz yuksek geldı düşürmek icin ne yapabilirim blginiz varmı bu da gebeıge engel olurmus
Burda bana doktorum pikten sonraki gun say dedi , cunku 2-3 dun pikte kaldigi catlamadigi da oluyormus. ne tuhaf yaratiklarizİşte pikten değil çatlamanın ertesi günü bir diye saymaya başlaman gerekiyor. Ozaman tam 14 oluyor kuzum senin. Adeti hesaplamak için asıl önemli olan çatlama. Çünkü pikten sonra bazıların 2 gün sonra çatlıyor bazıların ertesi günü oluyor.
Coocoo
Candy7777Burda bana doktorum pikten sonraki gun say dedi , cunku 2-3 dun pikte kaldigi catlamadigi da oluyormus. ne tuhaf yaratiklariz
Bal kız iyiki doğmuşsun nice mutlu senelerin olsun rabbim sağlık mutluluk versin dualarını kabul etsinKızlaaar benim doğum günüm bugün 23.yaşımı doldurdum. Allahım inşallah seneye doğum günümü bebişim kucağımda kutlamayı nasip eder