- 8 Temmuz 2024
- 987
- 408
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üst üste ilişkiye girince bana da oluyor bazen, yerleşme kanaması hemen olmaz ki bence,
daha yumurta ve sperm birbirlerine denk geliceklerr, buluşucaklarr, hoşlaşıcaklarr, dölleniceklerr, biraz zaman geçicek tanıyacaklar birbirlerini, sonra ha bizden olur yeaa diyip yerleşicekler fln fln
Bence olur tabi testte bile çıkıyor bukadar gün sonra neden yerleşme kanaması olmasın kiYani 13-14 günde döllenme olmaz mı diyorsunuz
Doğum günün kutlu olsunnn yeni yaşın yeni güzellikler getirsin inşallah sanaKızlaaar benim doğum günüm bugün 23.yaşımı doldurdum. Allahım inşallah seneye doğum günümü bebişim kucağımda kutlamayı nasip eder
Hayir canim uzun suredir calismiyorum.Ayy yaşasındı, çalışıyor musun bu sene?
Sağol kuzum inşallahDoğum günün kutlu olsunnn yeni yaşın yeni güzellikler getirsin inşallah sana
Nice senelerin olsun cnmKızlaaar benim doğum günüm bugün 23.yaşımı doldurdum. Allahım inşallah seneye doğum günümü bebişim kucağımda kutlamayı nasip eder
Bişey gözüküyor hafiftenKızlar sabah eşim test yaptığımı öğrendi ve simdi yap bitane dedi yaptım ilk idrar sabah 5.30 daydi bu test ikinci idrarla yaptım yani 8.12 bakarmisiniz
Dilerim yarın ki testte daha koyu çıkarNice senelerin olsun cnm
Rabbim en kısa zamanda hamile kalmayı nasip etsin ıkız üçüz olsun inşallah amin
Bişey gözüküyor hafiften
Canim hakkinizda hayirlisi olsun umarim iyice dusunup tasinip en dogru karari alirsiniz. Daha cok gencsiniz evlilik boyle bir sey degil. Suan sizin en guzel zamanlariniz. Daha da cok kenetlenip sevginizin, sayginizin artmasi gereken zamanlar. Birbirinizi yipratiyorsaniz oturmayan bazi seyler var demektir.Yok hakkını yemim onların onlar baya destekçi bana şimdi mesela onalr da kalıyorum kayın peder bana Melek gibi davranıyor kaynanada öyle hatta yarın ailemi yemeğe çağırmayı düşünüyorlar dedim ben karışmıyorum ne yaparsanız yapın dedim
Yaa canım arkadaşım çok teşekkür ederim güzel dileklerin içinCandy7777 balım, şekerim güzel kalplimmm doğum günün kutlu olsun yeni yaşın sana bebişler getirsin inşallah Allahım aminnnn
Amin insaallah canim Dogum gunun kutlu olsunGelecegini olusturacak her bir yeni gunun, bir oncekinden guzel isteklerine uygun ve seni mutlu edecek sekilde olmasini dilerim..Nice guzel yillaraKızlaaar benim doğum günüm bugün 23.yaşımı doldurdum. Allahım inşallah seneye doğum günümü bebişim kucağımda kutlamayı nasip eder
Canım yaa seni de çok seviyorum çok pozitif çok naifsin sağol kuzumAmin insaallah canim Dogum gunun kutlu olsunGelecegini olusturacak her bir yeni gunun, bir oncekinden guzel isteklerine uygun ve seni mutlu edecek sekilde olmasini dilerim..Nice guzel yillara
Gölge gibi gördüm ama emin olamadım canımGünaydın kızlar ilişkinin 10. Günü bugün predictor yaptım
Evet kuzum zaten hep böyle emin olamayınca negatif oluyorGölge gibi gördüm ama emin olamadım canım
Doğum günün kutlu olsun bu yaşın sana sağlık mutluluk huzur ve bol bebişli uğurlu gelsin iyiki doğdun canım benimKızlaaar benim doğum günüm bugün 23.yaşımı doldurdum. Allahım inşallah seneye doğum günümü bebişim kucağımda kutlamayı nasip eder
Dogum gunun kutlu olsun Yeni yasin sana saglikli bebis hatta bebisler getirsinKızlaaar benim doğum günüm bugün 23.yaşımı doldurdum. Allahım inşallah seneye doğum günümü bebişim kucağımda kutlamayı nasip eder