Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim inşallah sizde güzel haberler alırsınızDoğrudur tabi hormonlar degisyi gecmis olsun cokk
@vanilya85 G gzd9097 @starkarya @morciveert @mayaada
Kızlar ne durumdasınız gününüz geçmiş tabloyu güncel tutalım. Var mı güzel nazar boncuklu haberi olan
Bütün gün sol bacagım agrıdı ve sol kasıgım pıt pıt agrıdı aksam da ıcten bele sızılarKızlar normalde kasıklarım ağrıyodu arada bi ama bugün 1 saat oluyo iyice kasıklarımda iyice ağrı olmaya başladı özellikle sağ adet olcakmışım gibi bacağıma vuran bi ağrı 7 günün kaldı sizdede durumlar böyle olan
Aynen bende öyleyim pazar günü adet günümKızlar normalde kasıklarım ağrıyodu arada bi ama bugün 1 saat oluyo iyice kasıklarımda iyice ağrı olmaya başladı özellikle sağ adet olcakmışım gibi bacağıma vuran bi ağrı 7 günün kaldı sizdede durumlar böyle olan
ben bir şey göremedim canımEki Görüntüle 3453852 Prodictor ilk 15 dakka kızlar. İlk dakikalarda bişeyler gözüme çarptı ama resimde belli olmayınca bekledim. Ya ben körüm ya yine çok çok hayalet bir çizgi oldu sizce ?
Tebrikler sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim
seninle aynıyız canım 24 temmuzBenm de 7yada 8 biz beraber gun gun sayarız artk
an itibariyle 6 gün kaldı bugün sarı bi akıntı gelmiş çamaşırimds fark ettim canım. başka belirti yok ne adet için nede bebek içinYa durumlar nasıl reglinız kaç gün vardı inşallah yerleşme kanamasınfır inşallah
Tebriklerrrrr canım... Allah'ım sağlıklı sıhhatli bir hamilelik gecirmeni nasip etsin. @mayaada
Eki Görüntüle 3454027 Hayirli olsunnn sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Birazdan kafamı toplıyım yazıcam hemen garip hissediyorum@mayaada belirtilerin nelerdi çok merak ediyorum :) birde özel değilse hangi günleri değerlendirdin acaba :)
Ay inşallah hadi hadi bu ayda hamile değilsem bilmiyorum yani bu belirtiler beni bitirdi gögüs uclarında kaşıntı varmı benim çok kaşınıyo bugün nedenseBütün gün sol bacagım agrıdı ve sol kasıgım pıt pıt agrıdı aksam da ıcten bele sızılar
Merakla bekliyoruzBirazdan kafamı toplıyım yazıcam hemen garip hissediyorum
Benim daha 7 günüm var inşallah olmamAynen bende öyleyim pazar günü adet günüm
Ben 13.gün yumurtluyorum akıntım 10.günde gelmeye başlıyorKızlar yumurtlama zamanında meme ucu sızlaması ve normal yumurta akı geldiği zaman en fazla kaç gün sonra yumurtlama yaşadınız tahmini? Benim hafiften meme ucu sızlaması başladı ve bir kere batma hissettim. Ovü testi yaptım 0.36 çıktı henüz daha koyu değil.
Ovü tarihim 24 Temmuz gösteriyor.
Normalde 14. Gün yumurtlardım ama kimyasaldan beri 20. Gün yumurtluyorum.
Yarın 14. Günüm reglden itibaren.
yok canım ama sen tekrar aynı şeyi yapmatekrar pozitife donme ihtimali yok değilmi