- 14 Haziran 2023
- 6.190
- 4.858
- 23
Yaa senin de mi. Rengi yoğunluğu falan nasılcanim benimde lekelenmem var 7 gundur cuma gunu doktor randevusu aldim regli oncesi muayene olmak istedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa senin de mi. Rengi yoğunluğu falan nasılcanim benimde lekelenmem var 7 gundur cuma gunu doktor randevusu aldim regli oncesi muayene olmak istedim
Bekle bakalım bi kaç gün daha eğer kesilirse bence kan verKoyu kahverengiydi canım inşallah umut vardır
evet canim ama ben korunuyordum . zevk suyu ile gebe kalmam umarim bagirsak ilaci falanda icmistim doktor rahimde kalinlasma var demisti bende birsey olur suphesiyle ilaci biraktim adetimi bekliyordum ama lekelenme kesilmeyince erken gitmek istedimYaa senin de mi. Rengi yoğunluğu falan nasıl
Aynen bakalım yarın nasıl olacakBekle bakalım bi kaç gün daha eğer kesilirse bence kan ver
kahverengi ve bugun biraz daha akintiyla birlikte daha kirmiziYaa senin de mi. Rengi yoğunluğu falan nasıl
Anladım canım git ozaman aksatma ciddi bir şey yoktur inşallahevet canim ama ben korunuyordum . zevk suyu ile gebe kalmam umarim bagirsak ilaci falanda icmistim doktor rahimde kalinlasma var demisti bende birsey olur suphesiyle ilaci biraktim adetimi bekliyordum ama lekelenme kesilmeyince erken gitmek istedim
Ozaman yavaştan regl yaklaşıyor olmasınkahverengi ve bugun biraz daha akintiyla birlikte daha kirmizi
ilac ictigm icin regli olsam daha iyi aslinda kendimi agustosa hazirladimOzaman yavaştan regl yaklaşıyor olmasın
Evet evet bencede ilaçtan ötürü bir kere adet olman daha sağlıklıilac ictigm icin regli olsam daha iyi aslinda kendimi agustosa hazirladim
Hoşgeldin canım hemen ekliyorumCandy7777 Selam kızlar , beni de ekler misiniz , SAT 16 Temmuz BAT 15 Ağustos. Bu ay umarım hepimize uğur getirir
Canım ben 3 gün önce falan yapmıştım çıkmamıştı ilk idrar değildi şimdi de beklemedeyim adet olmadım daha ve belim çok ağrıyor kasıklarım ağrıyor bide göğüslerim ağırlaşıp az az ağrımaya başladılar bilmiyorum artık sonuç ne olur ama şimdilik böyle beklemedeyim
Anladım canım gelişme olursa haberdar edersin. Yarın ilk idrarla deneseydin testiCanım ben 3 gün önce falan yapmıştım çıkmamıştı ilk idrar değildi şimdi de beklemedeyim adet olmadım daha ve belim çok ağrıyor kasıklarım ağrıyor bide göğüslerim ağırlaşıp az az ağrımaya başladılar bilmiyorum artık sonuç ne olur ama şimdilik böyle beklemedeyim
Haber edicem canım kesin olumlu veya olumsuz ama bi kaç gün daha geçsin istiyorum umutlanmıştım ama negatif olunca çok üzüldüm o yüzden bi kaç gün daha geçmesini beklemek istiyorum net sonucu almak adına yoksa bende çok sabırsızlanıyorum vallaAnladım canım gelişme olursa haberdar edersin. Yarın ilk idrarla deneseydin testi
Aaa doğru pardonCanım beni güncellemiştin
Herkesin başına dert bu sabırsızlık valla tamam kuzum güzel haberlerini bekliyorumHaber edicem canım kesin olumlu veya olumsuz ama bi kaç gün daha geçsin istiyorum umutlanmıştım ama negatif olunca çok üzüldüm o yüzden bi kaç gün daha geçmesini beklemek istiyorum net sonucu almak adına yoksa bende çok sabırsızlanıyorum valla