Çok doğru söylüyorsun teşekkür ederim fikirlerin içinCanim hakkinizda hayirlisi olsun umarim iyice dusunup tasinip en dogru karari alirsiniz. Daha cok gencsiniz evlilik boyle bir sey degil. Suan sizin en guzel zamanlariniz. Daha da cok kenetlenip sevginizin, sayginizin artmasi gereken zamanlar. Birbirinizi yipratiyorsaniz oturmayan bazi seyler var demektir.
Anladigim kadariyla kayinvalidenler sizi baristirmayi dusunuyor. Aileni o yuzden davet ediyor olabilir. Cunku ailen durumu bilmiyor onlar geliyor diye sizi de cagiracaklar ve sen de gitmeye mecbur kalacaksin. Kayinvalidenler annenlerin duymamasi icin seni bazi seylere mecbur birakabilir. Aslinda ailenin haberi olsa cok daha iyi olurdu mutlu aile tablosu gostermek zorunda kalmazdin eve gelen ustanin yaninda oldugu gibi.Kardesine duyurmadan annenlerin haberi olursa daha guclu durabilirsin.
Barismaya niyetin varsa sartlarini onceden dusunup hazirlamalisin. Boyle durumlarda insanin aklina bir sey gelmiyor niye onu demedim neden boyle davrandim diye sonra insan kendine kiziyor. Karsisinda guclu durmak icin soyleyeceklerini mutlaka planla hatta kendi kendine prova yap. Rahatsizlik duydugun konulari evlilikten beklentilerini mutlaka soyle. Bu arada kayinvalidenlere de cok guvenme neticede esin olacak kisi onlarin oglu gercekler konusulmaya baslayinca herkes kendi cocugunun tarafinda olur. Umarim her sey gonlunuzce olur. Allah yardimciniz olsun
Ayıktım zaten ondan öyle yazmıştımHahaha valla ya baya geç yattım eşim beyle fıtı fıtı mıtı mıtı bilirsin
Tam çift mi çıkar yıksa silik mi çıkar o sizin potansiyelinize bağlı hahahhahahaKızlar bu gün gecikmenin 3. Günü ve hâlâ test yapmadımgeçen sefer öğrendiğimde de 3 gün gecikmistim days doctor hızlı sonuç veren testini almıştı benimki daha idrar c t yerini islattigi gibi çift çizgi çıkmıştı kopkoyu acaba yine öyle olur mu yoksa silik mi çıkar. Candy7777 ArasaNillGerek A ayb00 B Beyond the sky
bende gölgeli bi çizgi gördüm gibiKızlar sabah eşim test yaptığımı öğrendi ve simdi yap bitane dedi yaptım ilk idrar sabah 5.30 daydi bu test ikinci idrarla yaptım yani 8.12 bakarmisiniz
ay canım rabbbım bebısını gezdırdıgın kucakladıgın yaslar nasıp etsın nıce sağlıklı sıhhatlı huzurlu yasların olsun tum sevdıklerınle beraberKızlaaar benim doğum günüm bugün 23.yaşımı doldurdum. Allahım inşallah seneye doğum günümü bebişim kucağımda kutlamayı nasip eder
Kızlar bu gün gecikmenin 3. Günü ve hâlâ test yapmadımgeçen sefer öğrendiğimde de 3 gün gecikmistim days doctor hızlı sonuç veren testini almıştı benimki daha idrar c t yerini islattigi gibi çift çizgi çıkmıştı kopkoyu acaba yine öyle olur mu yoksa silik mi çıkar. Candy7777 ArasaNillGerek A ayb00 B Beyond the sky
çıkar canım barkoda gerek yok e nabıza düsüyor bende suan sonuc beklıyorum hormonlarıma baktırdım bende genel 2 saat oldu daha dusmemıs benımdeEn ustdeki first gebelik testi ikincisi artimed ( bidaha asla almam ) ucuncusu miratec hepsi normal kaset test bu sabah kan verdim ama sonuc barkodunu almayi unuttum e nabiza bugun dusermi acaba saglik ocaginda vermisdim kani
Eki Görüntüle 3477587
kız var bu pozitiffEn ustdeki first gebelik testi ikincisi artimed ( bidaha asla almam ) ucuncusu miratec hepsi normal kaset test bu sabah kan verdim ama sonuc barkodunu almayi unuttum e nabiza bugun dusermi acaba saglik ocaginda vermisdim kani
Eki Görüntüle 3477587
E nabiza gec dusuyor diye biliyorum saglik ocaginda yapinca hatta ertesi gun cikiyormus bilemedim merakdan oluyorumçıkar canım barkoda gerek yok e nabıza düsüyor bende suan sonuc beklıyorum hormonlarıma baktırdım bende genel 2 saat oldu daha dusmemıs benımde
Ay insallah canim bende oyle dusunuyorum kan verdim allahdan hayirlisikız var bu pozitiff
Baya pozitif gibi duruyoEn ustdeki first gebelik testi ikincisi artimed ( bidaha asla almam ) ucuncusu miratec hepsi normal kaset test bu sabah kan verdim ama sonuc barkodunu almayi unuttum e nabiza bugun dusermi acaba saglik ocaginda vermisdim kani
Eki Görüntüle 3477587
İnsallah kan bekliyorum cok merakliyim insallah vardirBaya pozitif gibi duruyo
Benimde sabah böyleydi ilk yaptigimda bende kan verdim ama niye bilmiyorum hiç umutlu değilim ben barkot numarasından iltelis33 diye bir yerden bakıyorum ama geç dusuyo gece 11 gibiİnsallah kan bekliyorum cok merakliyim insallah vardir
Bunda cizgi goruyorum benBenimde sabah böyleydi ilk yaptigimda bende kan verdim ama niye bilmiyorum hiç umutlu değilim ben barkot numarasından iltelis33 diye bir yerden bakıyorum ama geç dusuyo gece 11 gibi
Yapacam inşallahTam çift mi çıkar yıksa silik mi çıkar o sizin potansiyelinize bağlı hahahhahahaama artık yapsan testi iyi olur