- 22 Mart 2023
- 3.357
- 1.788
- 30
Yaa ondan mı kaynaklı diyorsun olabilir tabiAma ben şimdi iğne oldum ya bir sürü yumurtalar için, birkaç gündür hafif leke bi var bi yok iki yok bir var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa ondan mı kaynaklı diyorsun olabilir tabiAma ben şimdi iğne oldum ya bir sürü yumurtalar için, birkaç gündür hafif leke bi var bi yok iki yok bir var
Devlet hastanesinde takılıyor, arkadaşım sene başında taktırmıştı burda ama dikkat etmekte fayda var kaymıştı sonradanKızlar sağlık ocağı spiral takıyor mu
Yani 13-14 günde döllenme olmaz mı diyorsunuzÜst üste ilişkiye girince bana da oluyor bazen, yerleşme kanaması hemen olmaz ki bence,
daha yumurta ve sperm birbirlerine denk geliceklerr, buluşucaklarr, hoşlaşıcaklarr, dölleniceklerr, biraz zaman geçicek tanıyacaklar birbirlerini, sonra ha bizden olur yeaa diyip yerleşicekler fln fln
Hangi bölüm takıyor peki jinekoloji mıDevlet hastanesinde takılıyor, arkadaşım sene başında taktırmıştı burda ama dikkat etmekte fayda var kaymıştı sonradan
İlçe devlet hastanesinde jinekoloji yok kuzum normal kadın doğum polikliniği var ebe takmış arkadaşımaHangi bölüm takıyor peki jinekoloji mı
O nasıl oluyor peki sağlık ocağı yapıyor muİlçe devlet hastanesinde jinekoloji yok kuzum normal kadın doğum polikliniği var ebe takmış arkadaşıma
Kuzum benim doktorum lekelenme başladığı günden saymaya başla dediCandy7777 cim beni günceller misin?
Sonunda bu akşam lekelenme başladı ama başladığı gün; bugün mü oluyo yarın mı? Benim normalde başladı mı direk gelir lekelenme fln olmaz ama şuan daha öyle şakır şakır başlamadı o yüzden emin olamadım.
İnşallah canım benim kutlu olsun doğum günün yeni yaşın sana yeni güzellikler getirsinKızlaaar benim doğum günüm bugün 23.yaşımı doldurdum. Allahım inşallah seneye doğum günümü bebişim kucağımda kutlamayı nasip eder
Çok teşekkür ederim canım inşallahİnşallah canım benim kutlu olsun doğum günün yeni yaşın sana yeni güzellikler getirsin
Onlar yapar mı bilmiyorum.O nasıl oluyor peki sağlık ocağı yapıyor mu
Ninnoşşşşum tüm sevdiklerinle kahkaha mutluluk ve aşk dolu yaşlar diliyorum veeee bolllll bebişli❤Kızlaaar benim doğum günüm bugün 23.yaşımı doldurdum. Allahım inşallah seneye doğum günümü bebişim kucağımda kutlamayı nasip eder
Yaaa canımmmmmm çok teşekkür ederim inşallah inşallahNinnoşşşşum tüm sevdiklerinle kahkaha mutluluk ve aşk dolu yaşlar diliyorum veeee bolllll bebişli❤
Doğum günü şerefine uyumamış da dahaYaaa canımmmmmm çok teşekkür ederim inşallah inşallah
Nice senelerin olsun cnmKızlaaar benim doğum günüm bugün 23.yaşımı doldurdum. Allahım inşallah seneye doğum günümü bebişim kucağımda kutlamayı nasip eder
Evet, kötü bir marka mıDays doktor mu bu test
O bana geçen ay 3 tane pozitif verdi ertesi gün regl oldum bak görseli var inanma bu markayaEvet, kötü bir marka mı
Nice yıllara güzelimNice senelerin olsun cnm
Rabbim en kısa zamanda hamile kalmayı nasip etsin ıkız üçüz olsun inşallah amin
Hahaha valla ya baya geç yattım eşim beyle fıtı fıtı mıtı mıtı bilirsinDoğum günü şerefine uyumamış da daha
Ayy çok teşekkür ederim canım amin inşallahNice senelerin olsun cnm
Rabbim en kısa zamanda hamile kalmayı nasip etsin ıkız üçüz olsun inşallah amin