Bana da öyle geliyor ama dünde böyleydi kuzum olsaydı daha belirgin olması gerekmez miydi az idrar o yüzden mi böyle algıladı acaba neyse bir tane daha almıştım akşama doğru da onu yaptım hastalanmazsam eğerBana hafiften çizgi var gibi gldi
Buda 20 dakika sonra ki hali test kurumaya başladı ama tam daha kurumadı belirginleşti sankiBana hafiften çizgi var gibi gldi
11 veya 13 ü gibi olmam lazımBat ne zamandı senin
Sen ilk idrarla yap cnm sabahBuda 20 dakika sonra ki hali test kurumaya başladı ama tam daha kurumadı belirginleşti sanki
Hadi bize sabah kocaman pozitiflerle gel yavruşumReglim gelmedi daha bekliyorum bu gün de gelmezse belki yarın test yaparım
Muane daha kotu derken yunurtan kaç tane varmişAa selamlar çok tanıdık geldi bu amh değeri, benim de 0.402'ydi şuan 1.1 ama muayene bulguları daha kötü
Sanki bişey yok gibi burdan sen gorebiliyomusunTekrarladım bile
Evet daha net gördüm hattaSanki bişey yok gibi burdan sen gorebiliyomusun
Neyi daha net gördün canımEvet daha net gördüm hatta
Canim bos gebeleriklerin kac ay uzerine hamile kaldin acaba bende bugun test yapdm uc ay oldu silik gibi ama bilemedimDaha önce 2
Kez boş gebelik yaşadım ondan
Valla bu hemen çıktıysa pozitif gibi çokta silik değilCanim bos gebeleriklerin kac ay uzerine hamile kaldin acaba bende bugun test yapdm uc ay oldu silik gibi ama bilemedim
Regl kaç gün var yoksa gectimiCanim bos gebeleriklerin kac ay uzerine hamile kaldin acaba bende bugun test yapdm uc ay oldu silik gibi ama bilemedim
Ben hep erken olurum ilk defa gecikiyorum böyle daha öncekilerde hamileymişim bunda ne olur bilemem11 veya 13 ü gibi olmam lazım
26 vaya 28 günde bir oluyorum
İnşallah canımHadi bize sabah kocaman pozitiflerle gel yavruşum
2 ay arayla kalmıştım düşük oldu yine şimdi bir sene sonra kaldım ama bekledik bilerek sizin de pozitif gibi suanCanim bos gebeleriklerin kac ay uzerine hamile kaldin acaba bende bugun test yapdm uc ay oldu silik gibi ama bilemedim
On on bes dakkada bu hale geldiValla bu hemen çıktıysa pozitif gibi çokta silik değil
Kan ver bence düşünmek yoruyo biziOn on bes dakkada bu hale geldi
Yok gecmedi daha uc gun varRegl kaç gün var yoksa gectimi
Bu kaset test erken test miYok gecmedi daha uc gun var