Yarin sabah vericem ama dusunmeden edemiuorum cok bunaldimKan ver bence düşünmek yoruyo bizi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarin sabah vericem ama dusunmeden edemiuorum cok bunaldimKan ver bence düşünmek yoruyo bizi
Hayir normal test first hizli test diye biseyBu kaset test erken test mi
Meryyyy benimde 3 gün var regl senin bir belirtin varmı acabaCanim bos gebeleriklerin kac ay uzerine hamile kaldin acaba bende bugun test yapdm uc ay oldu silik gibi ama bilemedim
Ver kafan da kalbinde rahatlasın canımYarin sabah vericem ama dusunmeden edemiuorum cok bunaldim
Bugun kasillarima bicak saplanir gibi oluyor bide sabahlari yemek yerken hafif midem deyisik olmusdu ben psikolojik sandim ilk de ama bilemedimkiMeryyyy benimde 3 gün var regl senin bir belirtin varmı acaba
Sabaha insallah dua edin nolurVer kafan da kalbinde rahatlasın canım
Benimde hiç biseyim yoktu ama öğleden sonra sol kasıkta ağrı başladıBugun kasillarima bicak saplanir gibi oluyor bide sabahlari yemek yerken hafif midem deyisik olmusdu ben psikolojik sandim ilk de ama bilemedimki
İnşallah şimdi karnın 9 ay sonra kucagin dolarSabaha insallah dua edin nolur
Sabaha insallah dua edin nolur
Agrida deyilde sanki batma hissiBenimde hiç biseyim yoktu ama öğleden sonra sol kasıkta ağrı başladı
Cok saol canim allahda senin ne isteyin varsa onu sana nasip etsinİnşallah şimdi karnın 9 ay sonra kucagin dolar
Benim ağrı canım ya belime vuruyo resmen ağrı regl gelecek galibaAgrida deyilde sanki batma hissi
Bilemiyorum insallah hamilesindir bu belirti olaylarina takilmiyorum artik cunku her ay bi belirtim oluyor ama bosBenim ağrı canım ya belime vuruyo resmen ağrı regl gelecek galiba
Test yaptın da canım azcık idrarla sonra tekrarladım daha netti çizgi ilkine göre. 1 foto az idrar 2 foto başka test 3 de ikinci testin negatifiNeyi daha net gördün canım
Ama bu ay testinde değişiklik varBilemiyorum insallah hamilesindir bu belirti olaylarina takilmiyorum artik cunku her ay bi belirtim oluyor ama bos
En sondaki efekti nasıl yaptınTest yaptın da canım azcık idrarla sonra tekrarladım daha netti çizgi ilkine göre. 1 foto az idrar 2 foto başka test 3 de ikinci testin negatifi
Evet bi deyisik geldi ama arti med yapdm onda cikmadi moralimi bozanda bu isikla baknca haff gorunuyorAma bu ay testinde değişiklik var
Artı met ve days doktoru asla yapma canım inanmada onların çıkardığı sonuçlaraEvet bi deyisik geldi ama arti med yapdm onda cikmadi moralimi bozanda bu isikla baknca haff gorunuyor
İnternetten fotoğrafı negatif yapma yaz çıkıyor.En sondaki efekti nasıl yaptın
Arti med negatif cikdi first yapmisdim onda pozitif duruyor anlamadim gittiArtı met ve days doktoru asla yapma canım inanmada onların çıkardığı sonuçlara
Bakarmisin ustdeki arti med ama altdaki first gebelik testi neye inanmaliyim anlamadim artimedi sonradan yapmisdim butun keyfimi kacirdi acaba hcg algilamasi dusukmudur bilemedimArtı met ve days doktoru asla yapma canım inanmada onların çıkardığı sonuçlara