- 10 Ocak 2024
- 632
- 319
Pilates yapalım evdeSpor salonu evde var bizim ben eriniyorum ama onları kullanmanın zamanı geldi galiba. Ben neyden kilo aldığımı da çok iyi biliyorum abur cubur ve tatlı bunları yemesem zaten gidecekte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pilates yapalım evdeSpor salonu evde var bizim ben eriniyorum ama onları kullanmanın zamanı geldi galiba. Ben neyden kilo aldığımı da çok iyi biliyorum abur cubur ve tatlı bunları yemesem zaten gidecekte
Aaa insülin içşn ilaç kullanıyor musun kuzumKız veririz tabi ben işi bırakınca evde bu hale geldim birde adet olmaya yakın bir yiyorum ki sorma insülin direnci varmış ama tutamıyorum boğazımı tiroid geçmişim vardı o yüzden yesem yariyor
Olur yapalım you tube dan falan mı bakalım ne yapalımPilates yapalım evde
Metformin vermişti bana ama kullanmadim hiç zaten bir daha doktora da gitmedim bıkkınlık gelmiştiAaa insülin içşn ilaç kullanıyor musun kuzum
Adet günü olan ilişki bile tutuyor tecrübeyle sabit15 gün önceki iliskimin süresi dolmuştu eve döndüm tekrar başladık geçen hafta ama üç gün geciktim olsa cikmazmiydi yoksa adete üç dört gün kala olan ilişkiler tutuyomu nasıl oluyor hem kendi beynimi yaktım hem seni
Evet evet YouTube televizyondan açar yaparız hatta yapan olursa günlük belli saatlerde işi olmayanlarla beraber de yaparız ben severim öyle şeyleriOlur yapalım you tube dan falan mı bakalım ne yapalım
Nasillll yaniiiiii bacım anlatAdet günü olan ilişki bile tutuyor tecrübeyle sabit
Ben de bir aydır kullanıyorum metformin. Doktorum kilo vermene yardımcı olacak demiştiMetformin vermişti bana ama kullanmadim hiç zaten bir daha doktora da gitmedim bıkkınlık gelmişti
Verdin mi pekiiiBen de bir aydır kullanıyorum metformin. Doktorum kilo vermene yardımcı olacak demişti
Hiç tartılmadım kiVerdin mi pekiii
Kız tartilsana ya ben olsam duramazdimHiç tartılmadım ki
Aslında kullansam mi bilemiyorum ama kaç ay oldu tekrar doktora gitmem gerekicekHiç tartılmadım ki
Yani 175 üstü boya bile 78 kilo fazla, vücut endeksine göre düşün yani aşkım o yüzden söylüyorum. Sert seversin yumuşak ve küçük sevmeyiz o ayrı olur insanlık hali minnoş minnoş geçinip gidiyoruz nazar değmesinKız naptınız ya 100 kilo değilim rahat olun 78 kiloyum farkındayım dış görünüşün ne kadar önemli olduğunun. Ayrıca alınmadım aksine sert iyi geldi ben fıtı fıtıda da sert severim. Sert iyidir insanı kendine getirir Kahhve
Ay allah seni ya ben de ne bileyim fazla kilom var diyince bişiy sandım verirsin ya nolucak iyi o zaman kuruntulanma harekete geçKız naptınız ya 100 kilo değilim rahat olun 78 kiloyum farkındayım dış görünüşün ne kadar önemli olduğunun. Ayrıca alınmadım aksine sert iyi geldi ben fıtı fıtıda da sert severim. Sert iyidir insanı kendine getirir Kahhve
Hiç istemiyorum yaKız tartilsana ya ben olsam duramazdim
Valla bende çıkan o çıbandan dolayı korse kullanmam gereken günlerde kullanmadığım için göbeğim çok kötü kalmıştı millet hamile sanıyodu moralim bpzuluyodu bugün ölçtük kocam Beyle göbeklerimiz nerdeyse aynı ölçüde ondan sonra bi kestim boğazı 13 15 cm gitti çok şükürKesinlikle katiliyorum profesyonel destek daha basarili olur hem kafan dagilmis olur farkli bir mesguliyet olmus olur birde spor salonuna yazildin mi Candy7777 cim ohoo kim tutar seni aslinda takviyelerin bitene kadar ara versen gundemini bu sekilde degistirsen cok iyi gelir sanaSence de iyi olmaz mi?
Kız doktor yazdıysa kullansana bak yanında diyette yapınca çok yardımcı kilo vermeyeAslında kullansam mi bilemiyorum ama kaç ay oldu tekrar doktora gitmem gerekicek
O zaman boşver stres yapmadan devam et böyle stres daha kötü yapar Allah korusunHiç istemiyorum ya
Oha rakam giderek artıyor 83 çok değil mi bacım ben 78le şeker cıkıyodu bende nerdeyseBalık etliyim ya bunlar da beni iyice şişko yaptılar kuzum sende verirsin hepimiz veririz ya ne olacak ArasaNillGerek
Öyle yapayım o zaman ne bileyim ilaçlardan korkuyorum eskiden kalma birşeyden dolayıKız doktor yazdıysa kullansana bak yanında diyette yapınca çok yardımcı kilo vermeye