Bol bol hemde kim istiyorsa rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın sağlıklı evlatlarımız olsun evet kandilde kuran açarız dua ederiz rabbim el acanlari geri göndermezAy valla ya dün arkadaşımın bebeğini görmeye gittim. gerçekten bebeği severken varya tüm dertlerimi unuttum sanki ne kafaya taktıgım seyler ne kafamda bısey kurdum hıcbısey yoktu sadece bebısın harekerlerını ızleyerek ılgılenerek mutlu oldum dedım arkadasımınkıne bu kadar kanım kaynıyorsa kendımınkını nasıl severım acaba rabbım dedım ya kızlar gerçekten rabbim dogurup bakıp buyutebılmeyı huzurla nasip etsin bizlerede haftaya ayın 14 ü mevlid kandili birbirimize dua edelim okuyalım ...
Allah en kısa zamanda yüzünü güldürsün..Hamile kalmayı çok istiyorum lütfen hamile olanlar benim için dua eder misinizşimdiden herkese teşekkür ederim rabbim hepimizin kucağını doldursun hamile onlarla da tez zamanda kurtulmak nasıp etsin dualarınızı bekliyorummm
Aynı gün adet olmamız lazımCandy7777 sat 17 ağustos bat 14 Eylül
Dün vardı ya senin testin de çizgi oyüzden şeyettimBenim daha ilişkinin 7. günü çiçeğim ya , çıkmazki
Aynen beni umutlandırmaya çıkmış zaar :) ya bozuk ya kuruma ..Dün vardı ya senin testin de çizgi oyüzden şeyettim
Yaaa umutlanmıştım olsun senin ovu testin ne alemde çatladın mıYanlış alarmmış canım
Zor bi ihtimaldi ya zaten
Tekrar yapmadın mı pekiAynen beni umutlandırmaya çıkmış zaar :) ya bozuk ya kuruma ..
Az önce yaptım canım hala koyu ya. Sanki şu an ikisi aynı koyulukta. Ama asla silikleşme yokYaaa umutlanmıştım olsun senin ovu testin ne alemde çatladın mı
Tekrar yapmadın mı peki
Ee çizgi yok mu ben mi yanlış görüyorumYapmaz mıyım , kaset test zaten kuruma onu saymıyorum diğeri de yine innovita ..
Hemen 10 dakikada çıkmadıkları için ciddiye almadım kuzum ya , beklemiş halleri bunlar 1 saat filanEe çizgi yok mu ben mi yanlış görüyorum
Anladım canım o zaman kurumadırHemen 10 dakikada çıkmadıkları için ciddiye almadım kuzum ya , beklemiş halleri bunlar 1 saat filan
Yapmayım şu testler diyorum ama ne mümkün. Daha 7. Gün bugün ve ben dün başladım resmen bagımlılılık gibi bi şey oldu. 1,5 yıldır her ay aynı şeyi yaşamak çok yıprattı artık ne desem bilmiyorum .Anladım canım o zaman kurumadır
Ne eksik ne fazla bende böyleyim maalesefYapmayım şu testler diyorum ama ne mümkün. Daha 7. Gün bugün ve ben dün başladım resmen bagımlılılık gibi bi şey oldu. 1,5 yıldır her ay aynı şeyi yaşamak çok yıprattı artık ne desem bilmiyorum .
Yumurta takibi ve aşılama denedin mi peki genelde tüp bebekten önce bunları önerirler yaNe eksik ne fazla bende böyleyim maalesef
2 yıldır bir fiil test yapıyorum 4 kimyasal gebeliğim var pozitifi görsem bile 7-10 güne düşüyor zaten
Valla bilmiyorum kime gitsem hiçbir sorununuz yok diyor. Sonu tüp bebeğe doğru gidiyor benim sürecin.
O yüzden saldım kendime de biraz zaman verdim o zamana kadar olursa olur olmazsa tüp bebek deneyeceğim
gerçekten benımde 1 yıldır yıpratıcı allah yardımcımız olsun tez zamanda hayırla versın bence bıraz sabırlı olun zor ama sankı ınovitadada silik bi koyuluk gordum gıbı ben belkıde gebelıktır yanı bılemeyız adet gununuz gelmeden olmadı dıye dusunmeyın bıde agrınız varmıs 9 gun onceden adet belırtısı olmaz normaldeYapmayım şu testler diyorum ama ne mümkün. Daha 7. Gün bugün ve ben dün başladım resmen bagımlılılık gibi bi şey oldu. 1,5 yıldır her ay aynı şeyi yaşamak çok yıprattı artık ne desem bilmiyorum .
2 ay yumurta takibi yaptırdım çatlatma iğnesi vs gebelik oluşmadı. Aşılamayı düşünüyordum ama doktorum başarı oranı çok düşük maliyet olarak da 2 aşılama bir tüp bebeğe denk gelir neredeyse dedi. O yüzden vazgeçtim ya.Yumurta takibi ve aşılama denedin mi peki genelde tüp bebekten önce bunları önerirler ya