Ay sorma ya geçmiyor günlerYumurtlamanın 5 günü beklemek zor ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay sorma ya geçmiyor günlerYumurtlamanın 5 günü beklemek zor ya
30 catlmayi gördüm test için sabırsızlanıyorumAy sorma ya geçmiyor günler
Sen negatife döndün çok şükür inşallah yükselir kan değerin bundan sonraAy sorma ya geçmiyor günler
30 catlmayi gördüm test için sabırsızlanıyorum
İnşallah bugün 11. Günüm benimde bakalım inşallah cumartesi günü güzel haberi alırım hepimizi alırız inşallahSen negatife döndün çok şükür inşallah yükselir kan değerin bundan sonra
Artımed bir tane de farklı bir marka yaptım oda aynı çıktı farklı markanın adını unuttum dışardayım şimdiMarkası ne bu testin
Ay şimdi çıktım. Yaşıma göre (38) Yumurta rezervlerim oldukça iyiymiş. İki taraftarda 14-15er rezerv gördü doktor. İlk adet sonrasında rahim filmi ve tüp açıklığina bakacaklar. Bu arada hormonlara bakılacak tabi.Her sey gonlunuzce olsun guzel haberlerle gelirsiniz insaallah
Mümkün değil ultrasonda görmesi için yerleşme olmuş ve kese oluşmuş olması gerekir. 4 günde mümkün değil. Ondan önce yumurtlama olduysa diğer dönemden o başkaKızlar ya, bu sabah doktor rahime bakarken bişey gördüm bu bebek te olabilir toplanmış mukusta olabilir. Bi gebelik testi yap dedi. Ovulasyonun üzerinden 4 gün geçti, sizce ultrasonda görünür mu ki?
Hic boşa umutlanmayım dimi? Çünkü test için de erken hani?
Aynısını doktor da dedi. Bir önceki periodtan da olabilir üstüne adet görmüşündür ama mukus kümesi de olabilir dedi.Mümkün değil ultrasonda görmesi için yerleşme olmuş ve kese oluşmuş olması gerekir. 4 günde mümkün değil. Ondan önce yumurtlama olduysa diğer dönemden o başka
Harika bayıldım doktoruna ve senin motive olmana çok sevindim Hep böyle olumlu düşünmek lazım süpersin . Allah'ın izniyle burada hepimiz bu güzel duyguları tadicaz hemde çok yakındaAynısını doktor da dedi. Bir önceki periodtan da olabilir üstüne adet görmüşündür ama mukus kümesi de olabilir dedi.
Aman ya hiç üzülmüyorum nasılsa iyiymiş benim alt taraf, üretirim yine
Beni çok güzel motive etti doktorum, biz kadınız üretmek için yaratıldık buna inan bu sürecin keyfini çıkar dedi. Ben sadece bebeğin sağlıklı olması için burdayım gerisi senin doğal işin dedi.
Kızlar, bacılarım siz de motive olun böyle
AaaamiiiiinnnnnHarika bayıldım doktoruna ve senin motive olmana çok sevindim Hep böyle olumlu düşünmek lazım süpersin . Allah'ın izniyle burada hepimiz bu güzel duyguları tadicaz hemde çok yakında
REÇETESİZ ALABİLİRSİN ECZANEDEN.Bende bilmiyodum bu Dr bana klomenden başka bişi veemiyo femara denesem iğneyi aldığım gibi alabilir miyim acaba
ALINIYOR :)Kızlar ovitrelle reçetesiz alınabiliyomuş bileniniz var mıydı Candy7777 A ayb00 @Kahhve @Beyond the sky @BallYilmaz123
Hadi İnşaAllah diyelimKızlar 2 gündür bir uyku halim var ki sormayın. Astrolojiyle ilgili arkadaşlar var mı aramızda gökyüzünde bişeyler oluyor olabilir mi 2 gündür 10 da uyuyakalıyorum. Sabah ona rağmen zor ayılıyorum. Gün içinde sürekli uyku isteğim var
Amin. Çok teşekkür ederim desteğiniz için. Evet çoğu çift sorun bile bulamıyor. Açiklanamayan infertilite olsaydı herhalde hepten kafayı yerdimMerhaba, inanin herkesin fakli farkli sikintilari oluyor bazi kisiler sorunun ne oldugunu bile bilmiyor.Siz ne guzel sorunlari ogrenmissiniz tedavilerinizi olmussunuz sadece biraz sabir gerekiyor kolay olmadigini biliyorum ama lutfen umudunuzu kaybetmeyin siz elinizden geleni yapmissiniz gerisi Rabbimizin taktiri dua edip denemeye devam edin en hayirli zamanda Rabbim size ve buradaki herkese saglikli sihhatli hayirli evlatlar nasip eylesin
Teşekkür ederim Sizide takip ediyorum umarım değerleriniz güzelce katlanır sizede cok dua ediyorumMerhaba çok geçmiş olsun, en azından sorunlarınızı öğrenmişsiniz bu da süreç için olumlu bir durum aslında. Evet çok zor ama bu durumda olan ilk kişide değiliz son kişide olmayacağız her seferinde olmayınca hepimiz Burda bir karamsarlığa düşüyoruz ama toparlanıp yola devam ediyoruz. Bizimde sınavımız bu demek ki inşallah hepimiz bir gün güzel haberleri alırız
Kız inşallah diyelimde beta 3 küsürken böyle uyku hali olmaz herhalde bu da belirti değildir yaniHadi İnşaAllah diyelim
Aminnn inşallah hepimiz alırız güzel haberleriTeşekkür ederim Sizide takip ediyorum umarım değerleriniz güzelce katlanır sizede cok dua ediyorum