- 20 Temmuz 2024
- 278
- 147
- 27
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi bakalım inş tertemiz çıkar. Narkozlu mu yoksa narkozsuz mu çekilmeyi düşünüyorsunAmin :)
Ben daha bugun doktora gittim dusunun, HSG yi bu ay sonu cekecegiz bir de. Siz cok cok ondesiniz.
Yurtdisindayim ben de , narkozsuz olacak. Agri kesici al gel dediler :/Hadi bakalım inş tertemiz çıkar. Narkozlu mu yoksa narkozsuz mu çekilmeyi düşünüyorsun
Ben salak yapıyodum açıkçası da eşim dedi gecen gece benden dolayı olmuyo bence diye. Salak yapma sebebim de kırmak yormak istemediğim için ilk benimle evlenmiş olsa salak yapmazdım. Başının etini yerdim tahmin edebiliyorum. İlk evliliğini bitirme sebep aldatma mevzuları malesef. Bazı şeyleri ilk öğrendiği dönemlerde o evliliğinden olma çocuğundan da şüphe etmiş o yüzden ben kendi derdime çözüm ararken onun yarasını deşmek istemiyorum. Benden benim üzerimden çözebilir miyiz diye debeleniyorum işte ama tabi dediğin gibi bi kere daha test verse iyi olurBenim eşimde bu süreçte 2-3 kez sperm testi verdi. Biri varikosel dedi diğeri yok öyle bişey dedi. En son ki doktorum işte daha detaylı test istedi. Yaptırdık ve sorunu olmadığını söyledi. O süre devamlı değil ama arada takviye ilaçlar kullandı. O da belki etki etmiş olabilir. İşte belki eşinden dolayı olmuyordur aslında gözünün önündedir ama sen görmüyorsundur Bazen bir şeye odaklandığımızda başka şeyleri göz ardı ediyoruz bence hepimizde var bu
Heloo kızlaar. 48 saat arayla betamı verdimm. 20,61 çıktıı. Allah ın izniyle güzel güzel sağlıkla artsın. Haklı çıktınız 3 ten arttı resmenGünaydın bebeksiler dün yazmıştım reglme 3 gün vardı beta 3,10 çıktı diye. Bugün de sabah ilk idrarla erken test yaptım. Silik çizgi çıktıı. Bayağı bi silik ama. Regle 2 gün kaldı çok heyecanlı bir bekleyişş. Ama regl olcakmış gibi ağrılarım var. İnşallah bebiş yerleştiği içindir bu ağrılar
Açıklarsa göremedim ama kapalı olan da alttan bide koyulur gördüm umarım yanılmamışımdırKızlar 6 gün kaldı adetime ilk idrar değil yeni yaptım 9 dakika sonra çektim fotoğrafı Memeli Mestan kuzum nerelerdesin yaaa sıra bana geldi sen yoksun
Maşallah maşallah sağlıcakla artsın inşallahHeloo kızlaar. 48 saat arayla betamı verdimm. 20,61 çıktıı. Allah ın izniyle güzel güzel sağlıkla artsın. Haklı çıktınız 3 ten arttı resmen
Amin inşallah canımmMaşallah maşallah sağlıcakla artsın inşallah
Olsun kuzum geç olmuş ama bir şekilde o da farkına varmış. İyi yapmışsın kendi kendine farketmesi uzunda sürse kırmadan farketmiş en azından. Şimdi bundan sonra ki sürece odaklanın bence. Ben inanıyorum 1 tane evladınız olmuş 2. De olacaktırBen salak yapıyodum açıkçası da eşim dedi gecen gece benden dolayı olmuyo bence diye. Salak yapma sebebim de kırmak yormak istemediğim için ilk benimle evlenmiş olsa salak yapmazdım. Başının etini yerdim tahmin edebiliyorum. İlk evliliğini bitirme sebep aldatma mevzuları malesef. Bazı şeyleri ilk öğrendiği dönemlerde o evliliğinden olma çocuğundan da şüphe etmiş o yüzden ben kendi derdime çözüm ararken onun yarasını deşmek istemiyorum. Benden benim üzerimden çözebilir miyiz diye debeleniyorum işte ama tabi dediğin gibi bi kere daha test verse iyi olur
Ayyy çok mutlu oldum şimdi düzenli artışta sıra inşallah düzenli artış olur sağlıkla kucağına alırsın kuzumHeloo kızlaar. 48 saat arayla betamı verdimm. 20,61 çıktıı. Allah ın izniyle güzel güzel sağlıkla artsın. Haklı çıktınız 3 ten arttı resmen
Zamanında değilde kaliteli yumurtanın çatlaması olunca pregesteron yüksek oluyormuş canım. Yumurtanın kaliteli olması için destek verilmesi gerekmişSağlıklı çatlama zamanında olan çatlamadir mesela yani demi bide yumurtanın belli bi büyüklüğe gelmesidir. Başka kriter yoksa klomensiz de sağlıklı gelişiyor ve çatlıyorum adetlerim düzenlidir hormon problemim yok kilom yok ha 64 kiloyum ama boyum uzun. Daha ne kadar zayıflamak gerekiyo bilmiyorum ilk gebeliğimde de 62 kiloydum 72 ile doğuma girmiştim.
İnşallah bitanem aminnAyyy çok mutlu oldum şimdi düzenli artışta sıra inşallah düzenli artış olur sağlıkla kucağına alırsın kuzum
İnşallah yarın tekrar edicem bakalım göğüslerim aşırı büyüdü kahverengi olan kısım öZellikle normalde adet zamanı bu kadar büyüme hiç olmazdıAçıklarsa göremedim ama kapalı olan da alttan bide koyulur gördüm umarım yanılmamışımdır
Amin yavrum inşallah ❤❤Olsun kuzum geç olmuş ama bir şekilde o da farkına varmış. İyi yapmışsın kendi kendine farketmesi uzunda sürse kırmadan farketmiş en azından. Şimdi bundan sonra ki sürece odaklanın bence. Ben inanıyorum 1 tane evladınız olmuş 2. De olacaktır
Tabi lh ın prl nin progesteronun hep ayrı ayrı görevleri varZamanında değilde kaliteli yumurtanın çatlaması olunca pregesteron yüksek oluyormuş canım. Yumurtanın kaliteli olması için destek verilmesi gerekmiş
Areola idi ismi yanlış hatırlamıyosam. Rengindede kpyulaşma oluyor baya ilk gebeliğimde öyleydiİnşallah yarın tekrar edicem bakalım göğüslerim aşırı büyüdü kahverengi olan kısım öZellikle normalde adet zamanı bu kadar büyüme hiç olmazdı