Hayır artımed başka testle de yaptım aynı çıktı ama teşekkür ederimMarkası days doktor ise dikkatli ol derim kuzım yalancı pozitif çıkardığını çok gördüm. Ama inşallah senin gerçektir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır artımed başka testle de yaptım aynı çıktı ama teşekkür ederimMarkası days doktor ise dikkatli ol derim kuzım yalancı pozitif çıkardığını çok gördüm. Ama inşallah senin gerçektir
Ben senin yerinde olsam kan verirdim o zamanEvet olmuştu 3 gün falan
Eşim şehir dışında şuan tekte gitmek istemiyorum ama şeytan bi gıdıklıyor bin taksiye git diye :)Ben senin yerinde olsam kan verirdim o zaman
Aynen biraz daha gecikse boşu boşuna heveslenecektim. Hayırlısı böyleymiş sağlık olsun işte takviyeleri kullanıyorum 3 ay kullan dedi onlara devamVallahi bu vücudumuz bizimle dalga geçiyor he neyse bebişim sağlık olsun en azından bunseger fazla bekleyip beklentiye çok girmedin. Ne yapacaksın peki tedaviye devam mı ?
Evet yeni a yeni umutlarinşallah bizim de yüzümüz gülerTamam bu da güzel bir şey, yeni bir dönem başlıyor çok heyecanlı İnshaAllah bu son olur 9 ay olmazsın birdah Amiiiin
Hah iyi bari sağlıcakla devam eder inşallahHayır artımed başka testle de yaptım aynı çıktı ama teşekkür ederim
Vallaha sen bilirsin tabi eşin ne zaman dönecek ki ?Eşim şehir dışında şuan tekte gitmek istemiyorum ama şeytan bi gıdıklıyor bin taksiye git diye :)
Aa doğru sen takviyelere başlamıştın. Ee diyet ne alemde kilo verebildin mi ? Takviyeleri de güzelce kullan inşallah şifa olurAynen biraz daha gecikse boşu boşuna heveslenecektim. Hayırlısı böyleymiş sağlık olsun işte takviyeleri kullanıyorum 3 ay kullan dedi onlara devam
Aaa bu ben de gece oluyor yoksa bir isaret mi?kızlaaar bu arada size yeni bir gebelik belirtisi buldum, belkide aranızda yaşayan bilen duyan vardır ama ben ilk kez dün alakasız bir konu hakkında gezinirken denk geldim
yeni belirtimiiiiiiizz : Her gün sabaha karşı olur olmaz bir vakitte uyanmak. Yani misal her sabah saat 6 da gibi normalde uyanmadığnız vakitlerde uyanmak gebelik berlirtileri arasında yer alıyormuş efenim..
İşin ilginç tarafı ben iki gün önce eşime: '' Ben bir kaç gündür sabah çok erken vakitlerde kalkıyorum.'' dedim ve dün bu tecrübe edenleri okurken hayretler içinde kaldım, baya özellikle hamile olduklarını öğrenmeden önce sabah 5 olsun 6 olsun erken kalkanlar olmuş. Hadi bakalııııııım hayırlı olsuuuuuun
Bi ara kirpiklerin karismasi vardi simdi bu cikmis demek kiHah herkes bu cümleyi kurmuş yorumlarda saat kurmuş gibi uyanıyorum diye anam bir bu belirti eksikti şimdi, kafimizi karıştıracak yeterince belirti yokmuş gibi
Açlıktan elma kemiriyorum şu takviyelerin de inşallah faydası oluyordur yaAa doğru sen takviyelere başlamıştın. Ee diyet ne alemde kilo verebildin mi ? Takviyeleri de güzelce kullan inşallah şifa olur
10 gün sonraVallaha sen bilirsin tabi eşin ne zaman dönecek ki ?
Ayy yap bir an once Guzel haberlerini bekliyoruz insaallahYapıcam yapıcam bekleyin beniiii
Kız sana yazdığımı daha okumadın galiba az önce adet oldum bile benAyy yap bir an once Guzel haberlerini bekliyoruz insaallah
Uzme kendini en yakin zamanda duzelirsiniz insaallahAy inşallah dönemseldir. Onunla sarılıp uyumaya okadar alışmışım kiözledim. Bide üstüne adet oldum kesin gece yine ağlarım ben şimdi
Aaa ne duruyorsun sabah ilk işin test yapmak olsun. Benim de bacağım kasıyor sanki kısalmış gibi ama fıtığa bağlıyorumKuzuşlar duphaston biteli 3.gün bugün hala gelen giden yok. Dünden beri belim ağrıyor. Normalde belim ağırır ertesi gün adet olurdum ama olmadım garip. Geçen gecikme olduğunda 3.günü sabah adet olmuştum. Yarın yapayım mı bir test ne dersiniz A ayb00 ArasaNillGerek My_Moonlight06
Bide konudan alakasız diyetteyim ve açım ben
İnşallah kuzumCanim yavas yavas buyuyorlar demek ki canini sıkma icini ferah tut cumaya daha da buyumus olurlar insaallah
Yuh ya maşallah dediğimiz 3 gün yaşamıyorKızlar an itibari ile adet oldum. Benim belirtiler adet habercisiymiş
A ayb00 My_Moonlight06 ArasaNillGerek
Canim biliyor musun zamaninda regl olmak buyuk nimet ben gecen sene kurtaj sonrasi uzun bir sure reglimin duzene girmesini bekledim. Hic moralini bozma biraz dinlen rahatla regl sonrasi pozitif bir sekilde yeni bir baslangic yaparsiniz insaallahAynen biraz daha gecikse boşu boşuna heveslenecektim. Hayırlısı böyleymiş sağlık olsun işte takviyeleri kullanıyorum 3 ay kullan dedi onlara devam
Yaa canim kusura bakma ben saat farkindan dolayi anca goruyorum. Gorunce de yaziyorum hemen tabi durumlar degismis olabiliyorSorry adet oldugunu okuyunca ona da yazdim amaKız sana yazdığımı daha okumadın galiba az önce adet oldum bile ben