Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama ben gormedimSahalara geri döndün demek hiç merak etme seni aratmadım her gün test attım buraya
Tamam haklısın tabi ama yinede belli olmaz değil miRegli olcak gibiyim sanmiyorum goz yanilmasidir bu ay enteresan geciyor benim icin deli gibi gogus agrisi yasadim hamilelige yordum ama sanirim yumurtlama zamaninda oldu vucudum degisik tepkiler veriyor bu ay sebebi insallah mevsim gecisidir.cok zorladi cunku fiziken
Olabilir küçük ihtimalde olsa, piskolojik de olabilirKızlar yumurtlamadan bir hafta geçti diyelim
Gebelik tuttu
Mide bulantısı başlarmı hemen
Duydunuz mu hiç durduk yere midem bulandıda acaba mı dedim
Evet cumartesi günü bitti şimdilik gelen giden yok beklemece çarşambaya kadar olmazsam patlatırım bir tane testHhahhs
Sen ne yaptın adet olmadın dimi ilacın bitmişti diye hatırlıyorum
Patlat bea testini satimmm nolcek hayırlısı olsunEvet cumartesi günü bitti şimdilik gelen giden yok beklemece çarşambaya kadar olmazsam patlatırım bir tane test
Aynen yaa 10 tane alıcam yapar yapar atarım zaten A ayb00 ve Memeli Mestan dışında test atan yokPatlat bea testini satimmm nolcek hayırlısı olsun
Bende yaptıklarımı atammı ? Çok aşıri silik de olsa
Kız sen yapıyon da atmıyon mu püüüü şahin gözlerimle yorumlarımBende yaptıklarımı atammı ? Çok aşıri silik de olsa
Taaam ozamanKız sen yapıyon da atmıyon mu püüüü şahin gözlerimle yorumlarım
29 ağustos ve 1 eylül olan da hafif bir çizgi gördüm ama üsttekilerde görmedim. Ne kadar kaldı senin bataTaaam ozaman
Açıklama ile birlikte, şimdiiii bu testler efenim ilk on dk içinde belirdiler hersferinde bir tık çok az bı tık daha belirginleştiğini görüyorum son test sanki belli ediyo ama çok silik.
Eki Görüntüle 3474004
Bu da ilk resimdeki son testin biraz beklemiş halleri
Eki Görüntüle 3474009
Benim gecikmeye başlıyor gibi şu günlerde olmalıydı. Tam bat zamanindayim diye bilirim.29 ağustos ve 1 eylül olan da hafif bir çizgi gördüm ama üsttekilerde görmedim. Ne kadar kaldı senin bata
Candy7777 ben bu ay elendim önümüzdeki ay inşallah
Belindeki şikayet ne bilmiyorum umarım bir an önce düzelir, eşin de belliki senin için endişleniyor. Seni anlıyorum fırsatı kaçırmak istemedin hayırlısi inshallah birdahaki aya güzel haberi almanı dilerimKizlar moralim cok bozuk bizim bebek isi yatti gibi belim tam gecmedigi icin sevgili kocam bir iki ay erteleyelim dedi tam da yumurtlama doneminde ben o kadar plan yapip hazirliklar yapmisken birde boyle konusmadik mi diyor daha iyi oldugumu denebilecegimizi soylemistim o ne anlamis bir iki ay beklesek ne olur diyor ben daha fazla beklemek istemiyorum. Off bazen erkekleri anlamak cok zor oluyor
Yumurtlama da gecti bu ay olmaz artik umarim sizler guzel sonuclar alirsiniz
Cooook hafif bir gölge var gibi emin değilim ama, bence çok erken yapmışsın testiKızlar adetime 8 gün var test yaptım merakıma yenik düşüp bu şekilde çıktı var gibi de yok gibi de filtre filan uyguladım ama bilemedim
Dediğim gibi canım erken olduğu için de boşuna stress yapma kendine adet günü yapsan ya da en azından adete 2 gün kala varsa daha belirgin olurdu belki yarın pek bir fark olmayabilir bu sefer de boşu boşuna üzülürsünİşte bende öyle gölge gördüğüm için acaba ben mi öyle görüyorum dedim o gölgeyi görmen bile beni mutlu etti inşallah yarın sabah tekrar yapıcam bi tık daha görünür olur