Ver kuzum ver hadi bakalım güzel haberlerle inşallahBugün vermeye gidicem aksilik olmazsa
Kaset mi bu erken gebelik testi mi? Bende görüyorumVer kuzum ver hadi bakalım güzel haberlerle inşallah
Bende yaptım test. Böyle oldu sizde görüyor musunuz kızlar? Ben görüyorum ama hiiiççç inanmıyorum testlere inancım kalmadı valla. Şimdilik hiç ümitlenmedim bakalım koyulaşacak mı. Daha beş gün var bu 7 dakikadaki hali durdukçada belirginleşiyor
Böyle bakVer kuzum ver hadi bakalım güzel haberlerle inşallah
Bende yaptım test. Böyle oldu sizde görüyor musunuz kızlar? Ben görüyorum ama hiiiççç inanmıyorum testlere inancım kalmadı valla. Şimdilik hiç ümitlenmedim bakalım koyulaşacak mı. Daha beş gün var bu 7 dakikadaki hali durdukçada belirginleşiyor
Freshmommy
Erken gebelik değil kuzum normal çubuk testKaset mi bu erken gebelik testi mi? Bende görüyorum
Varda ben pek inanmıyorum yaaBöyle bak
Biraz daha bekle bakalım kuzumErken gebelik değil kuzum normal çubuk test
yok kuzum ya erken değil. benim 10 gün önceden belirtileri başlıyor.sancim var. memede hassasiyet oluşmaya başladı birde sivilce çıktıDaha çok erken canım adet ağrısı için
Beni de ekler misin sat 27 haz 28 tem @caddy7777Merhaba güzel anne adayları.
Yeni topic hepimize uğurlu gelir inşallah.
Haziran-temmuz grubu yavaştan kapanıyor herkesi burada görmeyi çok isterim.
Diğer aylar olmamış olabilir ama bu ay olmayacak diye bir şey yok umudumuzu yitirmeden tam gaz devam
Beni etiketleyerek sat ve bat yazabilirsiniz tabloya eklerim
İSİM SAT BAT @gzd9097 1 haziran 10 temmuz @bademlicikolata 14 temmuz 8 ağustos @Lorelailai 11 temmuz 6 ağustos @cookiep 13 temmuz 8 ağustos @starkarya 13 haziran 13 temmuz @morciveert 15 haziran 15 temmuz @sifa1986 15 temmuz 14 ağustos ParlayanGece 25 haziran 15 temmuz @vanilya85 15 temmuz 15 ağustos beyzaanim 21 haziran @mayaada 16 haziran 16 temmuz @Bahar esinti 20 haziran 17 temmuz @iremhm 16 haziran 19 temmuz sonsuzlugunyanks 22 haziran 20 temmuz @stresli50 18 haziran 20 temmuz Candy7777 22 haziran 22 temmuz A ayb00 22 haziran 22 temmuz @kisgunesim1101 22 haziran 22 temmuz @beray1 23 haziran 22 temmuz @kimyonkokusu 23 haziran 23 temmuz E Endrosa 28 haziran 24 temmuz @espressoc 29 haziran 24 temmuz Freshmommy 27 haziran 24 temmuz @efnan213 21 haziran 27 temmuz @Dileekkg 26 haziran 27 temmuz @nyxnyx 28 haziran 27 temmuz @Hayirligunler678 27 haziran 28 temmuz @esra gok 2 temmuz 28 temmuz @UzayKeki 1 temmuz 28 temmuz @ArasaNillGerek 2 temmuz 29 temmuz @bluecam 29 haziran 28 temmuz @ucge 28 haziran 29 temmuz @esmanurrrr 5 temmuz 30 temmuz @Waww 4 temmuz 31 temmuz @ogretmennnhaniiimm1 19 haziran 1 ağustos @imermeri 2 temmuz 1 ağustos @yagmurum_37 8 temmuz 1 ağustos @Gulbahcesii96 3 temmuz 2 ağustos @monica123 7 temmuz 3 ağustos @hayatbeninedenyoruyosun 29 haziran 3 ağustos @Momyteam 7 temmuz 4 ağustos @beezuus 30 haziran 4 ağustos @MehmetinAnnesii 30 haziran 4 ağustos @Denizz41 8 temmuz 6 ağustos @Mervesare41 10 temmuz 6 ağustos @ertyul 6 temmuz 7 ağustos @yasemincimmm 10 temmuz 7 ağustos @halolita 5 temmuz 8 ağustos @Gfz8993 12 temmuz 10 ağustos @attorney06 9 temmuz 13 ağustos @annelik yolunda 11 temmuz 13 ağustos @Sosyallanne 12 temmuz - @Marryyj 15 haziran - @sed2 12 temmuz 25 ağustos @meltemgul8 14 haziran
Anladım. İnşallah regl gelmez kuzum pozitifi görürsünyok kuzum ya erken değil. benim 10 gün önceden belirtileri başlıyor.sancim var. memede hassasiyet oluşmaya başladı birde sivilce çıktınedense bu ay da tutmayacakmis hissi olustu 7 gün var diyor uygulama ama geçen ay 5 gün kala geldi. bakalım bu ay ne olacak. gebelik belirtisi ne dair hiç bir şey yok olsa hissederdim.
Aa bende görüyorum. Erken gebelik testinde daha da belirgin çıkar o zamanVer kuzum ver hadi bakalım güzel haberlerle inşallah
Freshmommy
Geçen aykı marka yanlış vermişti dimi kuzum o değildir bu inşallah görüyorum dun gece de gördüm benVer kuzum ver hadi bakalım güzel haberlerle inşallah
Freshmommy
12. Gün iğnenin bu kadar çok etkisi kalacağını düşünmüyorum. Benim hep 10. Gün negatife dönmüştü. Kalsa bile daha silik olurdu. Bence kan vermelisinKızlar iğnenin 12. Günü bugün. Etkisi bu şekilde çıkabilir mi?Freshmommy Candy7777 @beray1 sonsuzlugunyanks ve diğer kızlarım
Kaçırmışım orayı demek ki ben hatırlayamadım. Yani senin dediğin gibi de bakarsak yumurtlama öncesini kaçırmış oluyorum zaten. Ben yine de pik öncesi ve pik gününü kaçırdığımı anlatmıştım. Yanlış anlaşılmasın tabi sadece çatlama günü ve sonrası değerlendirildi, ben olmayacak diye düşünürken pozitif sonuçlandı.Tıbbi olarak öyle burada daha once uzun uzun yazıldı pik olan gün yumurtlama olarak adlandırılmaz yanı yumurtlama gunu ılskı olmadı dediğin için yanlış anlasılablr bu yüzden düzelttimyani ilk okuyunca en onemlı gun kacmıs gb duruyor. Ya yumurtlama ya catlama deriz buyüzden o güne. Yumurtlama oncesı gün önemli buarada tabiki ama öyle deyince catladıgı gün sanılablr
Benim de 12. gündü ve yaptım negatif çıktı. Bence sende var gibi. Yarın kan verirsen çıkarKızlar iğnenin 12. Günü bugün. Etkisi bu şekilde çıkabilir mi?Freshmommy Candy7777 @beray1 sonsuzlugunyanks ve diğer kızlarım
İnşallah vardırKızlar iğnenin 12. Günü bugün. Etkisi bu şekilde çıkabilir mi?Freshmommy Candy7777 @beray1 sonsuzlugunyanks ve diğer kızlarım
Şimdi kan verdim varsa 14. Gün cuma ya geliyor. Cuma tekrar veririmBenim de 12. gündü ve yaptım negatif çıktı. Bence sende var gibi. Yarın kan verirsen çıkar
Yaaa silik gibi değil bence baya belli inşallah hamilesindirKızlar iğnenin 12. Günü bugün. Etkisi bu şekilde çıkabilir mi?Freshmommy Candy7777 @beray1 sonsuzlugunyanks ve diğer kızlarım
Çok okudum genelde 12. Günde ya silik ya negatif görünüyor kandaYaaa silik gibi değil bence baya belli inşallah hamilesindirben iğne olayını tam bilmiyorum ama kanda çıkacak seviyedeyse hadi kanda görelim inşallah