İnşallah canım hepimizin ki inşallahHayirlisiyla gercegine donsun Insaallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım hepimizin ki inşallahHayirlisiyla gercegine donsun Insaallah
Ee alıştık tabi bir yanım eksik sen test atmayınca ahahahhahaAlistiniz dimi test gormeye
Bence bana sponsorluk vermeleri lazimEe alıştık tabi bir yanım eksik sen test atmayınca ahahahhaha
Kız bir sayfa aç instada her gün test yap at mesleğe çevir ahahahahahahhahahahahauuaBence bana sponsorluk vermeleri lazim
Cisimi paraya mi cevireyimKız bir sayfa aç instada her gün test yap at mesleğe çevir ahahahahahahhahahahahauua
Ee krizi fırsata çevirmek lazım ahahhahahahahCisimi paraya mi cevireyim
Valla fenomenlik benim cisime kadar duserse o zaman vay halimizeEe krizi fırsata çevirmek lazım ahahhahahahah
Hakkında hayırlısı kuzum. Ben topiklerde görmüştüm böyle kanaması normal adetinden farklı gelip hamile olanYarın muhtemelen yeni aldığım testler gelir bi yapar bakarım bakalım ama adet bence ya
Atılmış kuzum çok şükür iyot kullandığımda beri vücudum kist tutmuyor. Dün gece cok kıvrandım atmış vücudumGecmis olsun canim adetle atilir insaallah
Vallahi ben görmedim bence çişte seyrelme var artık hahahsgsgsgsgButun testlerimde kuruyunca cizgi cikmasi saka midur? Simdi ikinci silik cizgiyi gormuyom diyen olursa agzini burnunu yuvarum
Bu aralar yumurtlama zamanımMerhaba sat 17 ağustos
Bat 12 13 Eylül gibi
Benide eklermisiniz
Ben genelde adetten sonra 12.gunden baslayarak 14,16,18. Gunleri planliyorum ama bazen bir sonraki gune kaydigi da oluyorYumurtlama zamanı peş peşe mi ilişkiye giriyorsunuz yoksa ıkı günde bir mi
Cok sukur atilmasina sevindimAtılmış kuzum çok şükür iyot kullandığımda beri vücudum kist tutmuyor. Dün gece cok kıvrandım atmış vücudum
Birsey olmaz zaten doktorlar kimuasalı gebelimten saymiyor ve o yüzdenn erken test yapmayin diyolar en erken adet gününüzj 10 gün gecsinde yapinndiyola sanki beklemek kolayTest yaptım.Negatife dönmüş.Kimyasal gebeliğin şimdilik bi zarari olmaz sanırım.
Aaaa iyot kisti mi engelliyor ilk kez duyuyorumAtılmış kuzum çok şükür iyot kullandığımda beri vücudum kist tutmuyor. Dün gece cok kıvrandım atmış vücudum