- 14 Haziran 2023
- 6.262
- 4.974
- 23
Daha çok bacak show isterizKıza durun zaten utanmıştım iyice utandırdınız ajajjajaja
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha çok bacak show isterizKıza durun zaten utanmıştım iyice utandırdınız ajajjajaja
Klomen yerine Femara kullansan daha etkili femaraGerçi bide Dr um bugün normal hayata döndüyseniz ilaç vercem dedi klomen verdi işte 5. Günü başlıcam sabah akşam. Sonra duruma göre ovitrelle olcak bide artı olarak
Normal adetinden farklıysa yaptırabilirsin. Belki yeni oluştuğu için teste çıkmamış olabilir.Kan tahlili yaptırmadım ama adetten 1 gün önce test yapmıştım negatifti. Normalde adetim 5-7 gün arası sürer 4. Günden sonra çok çok azalır bakalım yarın nasıl olacak
Ama benim bu şekilde çıkmış, az önce ekledim zannediyordumEstradiol yumurta çatlaması dan sonra 7.8.9 günlerde bakılır. 3 üzeri olması sağlıklı bir yumurtanın oluşup çatladığı anlamına gelir genellikle 20-30 üzeri olduğunda hamilelik şüphesi uyandırır adette ikende 1 altında olması beklenir canım
Ahahahhahahaha delisiniz ya tamam tamam sizi kırmayıp atıcam ahhahahahahhahahaDaha çok bacak show isteriz
Kaç gün var kuzum senin adetineSabah aksam isiyorum regliye kadar 100 tane test yapar miyim sizce
8 bebegimKaç gün var kuzum senin adetine
Yarın sabahtan tekrar yap benim 7 gün kala öğrendim bi umut8 bebegim
Ama muhtemelen hamis degilim supheli iliskiden sonra 14 gun gecti testlerim kalbim kadar temizKaç gün var kuzum senin adetine
Belli olmaz o aşko geç döllenme olabilirAma muhtemelen hamis degilim supheli iliskiden sonra 14 gun gecti testlerim kalbim kadar temiz
Test yapmayi azalttim ama birakamadim bu ay ki aktivitem teste isemekYarın sabahtan tekrar yap benim 7 gün kala öğrendim bi umut
Gec dollendiye samari yer sipaBelli olmaz o aşko geç döllenme olabilir
Bende sipariş verdim 10 tane gelir bi bak güne darlarım sizi artıkTest yapmayi azalttim ama birakamadim bu ay ki aktivitem teste isemek
Nasıl canım incir havuç kürüAnladım yavrum o zaman, benim de 26 temmuzdu. Valla incir havucu kürü denedim ocak şubat ayında bi işe yaramadı bende belki sende yarar. Bende folik asiti değiştirdim şimdi gelince ona başlıcam. Yarında aktara uğrayıp kabak çekirdeği yağı alacağım bulamazsam onu da netten alırım. Bu ay da böyle denicem
Ay gelsin de yerimi sen al bosluga dusmesin konuBende sipariş verdim 10 tane gelir bi bak güne darlarım sizi artık
Normalde 3 gün önce yumurtladım ama takvime bakarsak yarın gösteriyor ben en iyisi yarını baz alayım ona göre başlarım testlereAy gelsin de yerimi sen al bosluga dusmesin konu
Hadi bakalim insallah cift cizgili isersinNormalde 3 gün önce yumurtladım ama takvime bakarsak yarın gösteriyor ben en iyisi yarını baz alayım ona göre başlarım testlere
İnşallah ağzından bal damlıyor ayyyyHadi bakalim insallah cift cizgili isersin
Sen aklina goydugun herseyi basarirsinİnşallah ağzından bal damlıyor ayyyy
Ya benim bu kadar ağrım olmuyodu belim kopacakmis gibi oldu sık sık sancı girdi ağrı kesici iğne oldum agrimi kesmedi iki tane ağrı kesici içtim tansiyonum düştü akşama doğru biraz toparladım akıntım küçük parçalar gibiydi hemşire arkadaşım kimyasal gebelik mi geçirdin acaba dedi testim negatifti ilk basta ihtimal vermedim ama ilk defa böyle bi sancı çektim bilemedimBende adet oldum canım dün aynı zaman da olmuşuz