- 15 Mayıs 2022
- 3.429
- 2.848
- 28
Yarın muhtemelen yeni aldığım testler gelir bi yapar bakarım bakalım ama adet bence yaNormal adetinden farklıysa yaptırabilirsin. Belki yeni oluştuğu için teste çıkmamış olabilir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın muhtemelen yeni aldığım testler gelir bi yapar bakarım bakalım ama adet bence yaNormal adetinden farklıysa yaptırabilirsin. Belki yeni oluştuğu için teste çıkmamış olabilir.
Ben kullandım ilk tüp bebek denememde, rahimi gebeliğe karşı hazırlıyor olası bir düşüğe karşı güçlendirip koruyor, Progestan kullanırken kabız olmamaya dikkat et, eğer ki olursan bir tatlı ya da çorba kaşığı zeytinyağı içebilirsin :)Merhaba kızlar aranızda gebelik öncesi progestan fitil kullanan oldu mu ? Sat 15 Ağustos doktorum fitil verdi ve cumartesi gününden itibaren kullanmamı söyledi
Ohoo herkes mi kocasinin koynunda gelin kiz buraya
Napiyon bebegimBen burdayım
Pozitif testimle bakışıyorum ahahhahahaha kocamı bekliyorum napıyım gelmedi daha. Sen napıyosunnnNapiyon bebegim
Hah kocani gorunce sende kaybolcan anlasildi sence ben napabilirim?Pozitif testimle bakışıyorum ahahhahahaha kocamı bekliyorum napıyım gelmedi daha. Sen napıyosunnn
Ee kaybolmam lazım doktor pazar pazartesi değerlendirin dedi test mi yapıyorsun sjsjjsjsjsjjshsHah kocani gorunce sende kaybolcan anlasildi sence ben napabilirim?
Yes degerlendirin anacim beline kuvvetEe kaybolmam lazım doktor pazar pazartesi değerlendirin dedi test mi yapıyorsun sjsjjsjsjsjjshs
Adetin kaçıncı günü verdin canımAma benim bu şekilde çıkmış, az önce ekledim zannediyordum
Ay çok pardon ben pregeston ile karistirdim benim dediğim pregestoran bu değerde bildigim kadarıyla 150 sınırdıAma benim bu şekilde çıkmış, az önce ekledim zannediyordum
Eee hani atmamışsın testi burayaYes degerlendirin anacim beline kuvvet
Adetin bittiği gün sabah akşam aç karna bi bardak kalcak kadar kaynayınca suya 7 tane incir atıyorsun kaynatıyosun 5 10 dk ışığında içiyorsun ovüye kadar böyle sonra havucu kaynatıp içiyorsun bi bardak su kalcak şekilde suya kat kaynat havucu ılık içiyorsun sabah akşam. İncirler ortadan ikiye bölüp atıyorsun bıçak değmicek. İbrahim saraçoğlu detaylı tarif veriyo kuşum Google amcaya yazarsan çıkar. Prolaktinin normalde yüksekse yapma ama daha da çok çıkarabiliyor. Dediğim gibi bende işe yaramadı anca boş gürültü kasık ağrısı yaşadım deli gibi ovü döneminde. Aha olcak herhalde dedim ama malesef ellerim boşNasıl canım incir havuç kürü
Gecmis olsun canim adetle atilir insaallahUfak çaplı kist olmuş gece onun savaşını vermişim tebrik ediyorum kendimi geçen gece yazmıştım sertlik oldu yumruk gibi kasğımda herhalde kist oldu diye yazmıştım. Tam da öyle olmuş. Şimdi kendime güzel bi folik asit alıcam. O gelesiye incirle aşk yaşarım biraz
Hayirlisiyla gercegine donsun InsaallahKızlarrr ben geldimmm gözümüz gönlümüz açılsın biraz Memeli Mestan ArasaNillGerek Kahhve Candy7777 ve diğer kızlar
Eki Görüntüle 3471313 Eki Görüntüle 3471314
Alistiniz dimi test gormeyeEee hani atmamışsın testi buraya
Masaallah nazli nazli da olsa buyumeleri guzel bir gelisme ayrica kistin de gitmis cok sevindim. Malesef bu deger hakkinda bilgim yok. Insaallah surecin en guzel sekilde ilerler en yakin zamanda guzel haberlerini alirizCandy7777 ArasaNillGerek B Beyond the sky A ayb00 @ParlayanGece
@oylamabaslay
Kızlar bugün yine kontrolüm vardı, 2'şer tane 9ml, 1 tane 14 ml, 1 tane de 15 ml yumurtam varmış şuanda 1 tane de folikül varmış. Kistim kaybolmuş almış başını gitmiş. Yımırtaların gelişimi hala çok yavaş nazlı nazlı ilerliyorlar, kan sonuçlarım da şu şekilde. Estradiol neydi acaba benim gittikçe yükselmiş de