Ben dün akşamkini görmedim ama bu gayet pozitif kan ne zaman vereceksinKızlar bunuda az önce yaptım dün akşamki testle arasında fark var değil mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben dün akşamkini görmedim ama bu gayet pozitif kan ne zaman vereceksinKızlar bunuda az önce yaptım dün akşamki testle arasında fark var değil mi
Doktorla yarın konuşacağım ne zaman gel derse artık da ben duramıyorum yerimdeBen dün akşamkini görmedim ama bu gayet pozitif kan ne zaman vereceksin
Bence doktordan önce kan verebilirsin. Zaten doktorunda kan sonucunu isteyecektir muhtemelen ona göre çağıracaktır seni. Ben olsam koşarak acile gidip kan vermiştim meselaDoktorla yarın konuşacağım ne zaman gel derse artık da ben duramıyorum yerimde
Ben ilk çocuğuma çok acele ettim işte herekese söyledim hamile olduğumu daha kalp atişini duymadan ve kaybettim 2 aylıkken şimdi gitmek istemiyorum yani tuhafım hala inanamıyorum hamile olduğuma neden böyle hissediyorum anlamıyorumBence doktordan önce kan verebilirsin. Zaten doktorunda kan sonucunu isteyecektir muhtemelen ona göre çağıracaktır seni. Ben olsam koşarak acile gidip kan vermiştim mesela
Çok kötü ağrım var belim tutmuştu zaten akşamüstü sağ tarafım patlayacak adet olmaya başladım yarın Dr a randevu aldım hsgden beri ilk defa cok kötüyümGelir gelir inşallah bence yakın senin müjdeli haberi alman. Bak yengeç burcuyum ben 6. Hissim kuvvetlidir.
Yaa sahte pozitif fln diyip durmasanaaa arkadaşım yaa ne biliyorsun sahte olacağını belki de gepgerçek olucak ve seni ağustos ayının pozitifleri olarak göriciğizzGünaydın kızçeler
Düğün yoğunluğundan giremedim pek. Dün öğlen iğnemi oldum. Cuma gecesini değerlendirmiştik bugün Allah nasip ederse yoka çıkıcaz akşam evde de değerlendiricem pazartesinden sonra sahte pozitif testlerle gözünü gönlünüzü eğlendiricem hazır mısınız ajajajjajajjsjs @Memeli Mestan Candy7777 ArasaNillGerek Kahhve ve etiketlemediğim diğer kızlar
Reglime ortalama 5 gün var 30-31 Ağustos gibi ama uygulamaların kimisi 28i gösteriyorCanım yerleşme kanaması yaşamadım bir bilgim yok ama okuduğum kadarıyla regl yakın dönemde oluyormuş veya regl gününde oluyormuş. O yüzden yerleşme kanaması olabilir. Kanama daha gelmezse veya regle çevirmezse test yap bence. Birde hiç kendini üzme. Eğer hamileysen bile Şuan etkilemez tatilde yaptıkların. Bende geçtiğimiz aylarda senim gibi oldum. Antibiyotik falan kullanmıştım hatta. Doktorum hiç korkma eğer hamileysen bundan sonraki süreçte dikkat etmen gerekir demişti. İçini ferah tut o yüzden
Çok geçmiş olsun canım. muhtemelen sistittir o çokkötüağrıyapıyorÇok kötü ağrım var belim tutmuştu zaten akşamüstü sağ tarafım patlayacak adet olmaya başladım yarın Dr a randevu aldım hsgden beri ilk defa cok kötüyüm
İnşallah inşallah gerçek pozitife daha 10 günden fazla varya ondan öyle diyorum ilk 10 gün sahtesini göreceğiz inşallah sonrasında gerçeğini görmek nasip olur hepimizeYaa sahte pozitif fln diyip durmasanaaa arkadaşım yaa ne biliyorsun sahte olacağını belki de gepgerçek olucak ve seni ağustos ayının pozitifleri olarak göriciğizz
Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruzReglime ortalama 5 gün var 30-31 Ağustos gibi ama uygulamaların kimisi 28i gösteriyor
Hiç yaşamadığım bir şey bu kanama 1 kere gördüm gitti
Okadar tatlısın ki
Gece gece naif sözlerin çok iyi geldi bana.
İnşallah etkilemiyordur regl gecikene kadar daha dikkatli olmaya çalışacağım
Çok teşekkür ederim
Ahahahhahahaha yapıcam yapıcam test almayı unuttum bugün iş çıkışı 10 tane alıp yapıcam
AwoxBu test days doktor mu
İyi bir test al canım ya sonra benim gibi hüsrana uğramaHadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz
Bu silik değil ki baya belliAy. Evlenene kadar bilmiyordum ama ben anne olmayı her şeyden çok istiyormuşum öncesinde kan testi ve evde birkaç deneme oldu.negatif görmek üzmeye başlamıştı olurum diye bekledim .. biraz öncede kahverengi akıntı gelince endişelendim.
İlk 10 gün yapma o zamanİnşallah inşallah gerçek pozitife daha 10 günden fazla varya ondan öyle diyorum ilk 10 gün sahtesini göreceğiz inşallah sonrasında gerçeğini görmek nasip olur hepimize
Igne etkisi kalmaz gebelik var sankiiKızlar selamm, bir şey sorucam. Bende etkisi erken geçtiği için tam net bilmiyorum. Çatlatma iğnesi etkisi 12. Günde olur mu? Bende 8. Günde siliniyordu. Ama arkadaşımın bugün 11. Günü iğne etkisi bu kadar çıkar mı sizce?
Arkadaşımın testiydi. Bekliyoruz bakalım teşekkür ederimIgne etkisi kalmaz gebelik var sankii