Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaça aldın bende aldım sabah klomeni adetin 5. Günü sabah akşam başlıcaz sonra nasipse iğneye sıraOlsun en azından bir kaç etki görseydim o kadar para verdim iğneye ahahhahahahahhaha
Ufak çaplı kist olmuş gece onun savaşını vermişim tebrik ediyorum kendimi geçen gece yazmıştım sertlik oldu yumruk gibi kasğımda herhalde kist oldu diye yazmıştım. Tam da öyle olmuş. Şimdi kendime güzel bi folik asit alıcam. O gelesiye incirle aşk yaşarım birazGit git ihmale gelmiyor. İnşallah hayırlı haberler alırsın kuzum.
Ben 750 ye aldım. Ayy başlıyor seninde heyecanlı günlerin hadi hayırlısı olsun. Yumurtların büyüsün güzel güzel çatlasın inşallahKaça aldın bende aldım sabah klomeni adetin 5. Günü sabah akşam başlıcaz sonra nasipse iğneye sıra
Satta yalnışlık var harhalde canımBenide eklermisinizz
Sat 17 haziran bat 7 eylül
bulmak da zor iğneyi koca izmirde. Amin yavruşum inşallahBen 750 ye aldım. Ayy başlıyor seninde heyecanlı günlerin hadi hayırlısı olsun. Yumurtların büyüsün güzel güzel çatlasın inşallah
Valla ben ankaradan aldım. Orda bile 3. Eczanede buldumbulmak da zor iğneyi koca izmirde. Amin yavruşum inşallah
Geçmiş olsun. İlaçlarını takviyelerini güzelce kullanırsın sonra da güzel haberlerle şenlendiririsin buraları inşallahUfak çaplı kist olmuş gece onun savaşını vermişim tebrik ediyorum kendimi geçen gece yazmıştım sertlik oldu yumruk gibi kasğımda herhalde kist oldu diye yazmıştım. Tam da öyle olmuş. Şimdi kendime güzel bi folik asit alıcam. O gelesiye incirle aşk yaşarım biraz
Test yaptım.Negatife dönmüş.Kimyasal gebeliğin şimdilik bi zarari olmaz sanırım.Tekrar test yap
İşimiz hiç kolay değil. Ben ilk iğneyi ataşehirde bulmuştum ama menemenden oraya kadar aramadığım eczane kalmadı telefondaValla ben ankaradan aldım. Orda bile 3. Eczanede buldum
İnşallah kuzum hepimizin güzel haberleri şenlendirsin buralarıGeçmiş olsun. İlaçlarını takviyelerini güzelce kullanırsın sonra da güzel haberlerle şenlendiririsin buraları inşallah
Kaç gün kaldıYine ben helloooggghhh
Ben Ankara’ya gitmeden 1-2 gün önce Medicananın yanında ki eczaneye sormuştum elimizde mevcut demişti. Biraz uzak ama aklında bulunsunİşimiz hiç kolay değil. Ben ilk iğneyi ataşehirde bulmuştum ama menemenden oraya kadar aramadığım eczane kalmadı telefonda
Uygulama 8 diyor beybiKaç gün kaldı
Ayy acildi valla pozitif ya bu kizKızlarrr ben geldimmm gözümüz gönlümüz açılsın biraz Memeli Mestan ArasaNillGerek Kahhve Candy7777 ve diğer kızlar
Eki Görüntüle 3471313 Eki Görüntüle 3471314
Kız beklediğimden daha koyu oldu test hemde erken gebelik değil normal test olmasına rağmen baksana şunaAyy acildi valla pozitif ya bu kiz
Bacaklarindan testi gormedim seksulu kadinKız beklediğimden daha koyu oldu test hemde erken gebelik değil normal test olmasına rağmen baksana şuna Eki Görüntüle 3471316