Geldim canım geldim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geldim canım geldim
Ah bilmiyorum ki ya, benimde göğüs sızım başladı ama aşırı bir sızı özellikle sol taraf yarım saat oldu herhaldeEvet 5ti canım vücutlar korunmayı bıraktı gebelik istemesi cok dogal. Yani benim bu yaasadıklarım gebelik adına belirti olarak gerçek. Gecen ay hıcbırseym yoktu buay da yaasadıklarım aklıma acaba mı dedirtiyor psikolojik degl ıllakı acıklamaları vardır
kanda mı idrarda mı ve gecikmeniz ne kadar olduKızlar ben dün test yaptım ama negatif çıktı
3 gün gecikmem var ve idrardan yaptım negatif çıktı pozitife döner mi bilmiyorum ama bel ağrım kasık ağrım kasık batmaları oluyor bu sabah o kadar kasık ve bel ağrım oldu ki adet olucam sandım ama olmadım geçti 1 saate ve şuan da bel ve kasık ağrım var rahatsız etmeyecek şekil de ama az olmayacak şekilde de anlamadım şimdi var mı yok mu test de negatif çıktıkanda mı idrarda mı ve gecikmeniz ne kadar oldu
Istersen bide kan ver kesinleşsin3 gün gecikmem var ve idrardan yaptım negatif çıktı pozitife döner mi bilmiyorum ama bel ağrım kasık ağrım kasık batmaları oluyor bu sabah o kadar kasık ve bel ağrım oldu ki adet olucam sandım ama olmadım geçti 1 saate ve şuan da bel ve kasık ağrım var rahatsız etmeyecek şekil de ama az olmayacak şekilde de anlamadım şimdi var mı yok mu test de negatif çıktı
İdrar da çıkmamış olabilir mi diyorsunuz acaba ve kan veremem ben yurt dışında kalıyorum ve randevu olmadan kan veremiyorum rangevular da erken tarihe yok maalesefIstersen bide kan ver kesinleşsin
Ya bende okudugum kadar soyledim benimde cok evhamım var ya hamile olabilirsem diye hemde o kadar sacma ki iliskiden sonra 3 kere regl oldum hatta ilki iliskiden 2 gun sonraydı yine de kafamda bir yerde beni rahatsız ediyorİdrar da çıkmamış olabilir mi diyorsunuz acaba ve kan veremem ben yurt dışında kalıyorum ve randevu olmadan kan veremiyorum rangevular da erken tarihe yok maalesef
esine kahve içir canım. bide ayaklarını yukarı kaldır 45 dk.Kızlarrrr az önce ovülasyonda pik gördüm. Bugün ve önümüzdeki 2 gün değerlendiricem ama nelere dikkat etmek gerekiyor? Ayakları havaya dikmek, beslenme falan? 11. Deneme bu ay
Kan veremiyor musun peki kafan rahat olurYa bende okudugum kadar soyledim benimde cok evhamım var ya hamile olabilirsem diye hemde o kadar sacma ki iliskiden sonra 3 kere regl oldum hatta ilki iliskiden 2 gun sonraydı yine de kafamda bir yerde beni rahatsız ediyor
Tamam canım hoşgeldinCandy7777 sat 6 temmuz bat 7 ağustos biz de bir bebek istiyoruz inşallah bu ay olur canım listeye beni de ekler misin
Veremiyorum malesef ailem hekim 2. Reglimden sonra 2 kere idrar testi yaptim ikisi de negarif yani iliskinin ustunden 80 gun gecti ben hala acabalardayim deliricemKan veremiyor musun peki kafan rahat olur
Hoşbuldum canım inşallah hepimiz güzel haberleri alırız herkesin gönlünce olsunTamam canım hoşgeldin
Amin inşallahHoşbuldum canım inşallah hepimiz güzel haberleri alırız herkesin gönlünce olsun
Keşke 1 haftada belli olsaydı gebeliklerin hepsiAh bilmiyorum ki ya, benimde göğüs sızım başladı ama aşırı bir sızı özellikle sol taraf yarım saat oldu herhalde
Ya sendennn gazla bende yapacagımm sanrm benm de 7gunvar gayet gördumEki Görüntüle 3453422 Kızlar ilk 7 dakika içinde hayali çizgi belirdi adetime 9 gün var ne diyorsunuz bence erken biraz yanılma payı çok yüksek
Bende bebetime var bu markası nedir bebetime pencere çıkarmıyor eger bu da oysa kesn var ztenEki Görüntüle 3453422 Kızlar ilk 7 dakika içinde hayali çizgi belirdi adetime 9 gün var ne diyorsunuz bence erken biraz yanılma payı çok yüksek
Bi dene bakalım 10 dk bekle çünkü kuruma çizgisi benim bildiğim 20 dk sonra falan çıkıyor ilk 10 dakika önemli ne kaybedersin ki. Ben çıkmasaydı daha 9 gün var belli olmaz diyip bekleyecektim hala kesin bişey yok ama kafanı takmaktansa yap.Ya sendennn gazla bende yapacagımm sanrm benm de 7gunvar gayet gördum