- 10 Ocak 2024
- 632
- 319
8 haftalıktıÇok Geçmiş olsun sana da kuzum. Senin kaç haftalıktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
8 haftalıktıÇok Geçmiş olsun sana da kuzum. Senin kaç haftalıktı
masaAllah 5. yıl hediyesi olur insaAllah bebiş18 yaşımda evlendim canım bir ay sonra 23 olacam ekimde 5.yılımız doluyor
Amiiiinnnnnn Allahım çooookkk aminnn
Bide kadın doğuma gidince orada bir sürü hamile falan var ya ben onları görünce daha kötü oluyorum galiba. Kıskançlık değil yalnış anlamayın sadece üzülüyorum
Erken oluyordum ama şöyle yumurtlamam da erken oluyordu yumurtlamanın 14. Günü adet oluyodum ama bi önceki adetle günü 21 veya 24 gün yapıyordu döngüsü. Şimdi en son 26 temmuzda adet oldum. Te 9 ağustosta yumurtladım çatladı yani. O yüzden erken gelmesi imkansız gibi bişey. Gecikmeye girmiş olmuyo bence ya mesela atıyorum çatlamanın üstüne 14. Gün değil de 11. Gün falan adet olan var mı ya da 10. Gün gibiErken oluyordum dedin ya bi de bat da geçmiş eskiye göre - bu ay umut verdi bana o yüzden. Esin de mi aynı düşündü acaba
Rabbim tez zamanda güzel haber versin bize
Eşimin öyle düşünme sebebi bundan önceki aylarda genellikle ovü dönemini daha aktif geçiriyoduk ya da tam çatlama gününü diğer günler de karışıktı. Şimdi çoğunluğu araya bi gün boşluk koyarak olunca ondan ümitleniyoErken oluyordum dedin ya bi de bat da geçmiş eskiye göre - bu ay umut verdi bana o yüzden. Esin de mi aynı düşündü acaba
Rabbim tez zamanda güzel haber versin bize
Rabbim tekrar aynı acıları yaşatmasın var olanı hafifletecek güzellikler bahşetsin inşallah8 haftalıktı
Aldım randevu Perşembe günü gidiyoruz eşim götürecek beniAma gitmelisin
Hadi hayırlı haberlerle gelAldım randevu Perşembe günü gidiyoruz eşim götürecek beni
Bence eşlerimizin hislerini de dikkate almak lazım. Hele ki hissiyatı kuvvetli ise. Benim eşim ilk düşük yaptığımda rüyasında görmüştü Sabahı kanamam başladı kimyasal dedi doktor. İkincisinde duştan çıktıktan sonra dedi sana test alalım hamilesindir belki 3 gün geçmiştim günümü ama söylememistim dedim iyi git al bari ve test pozitif çıkmıştı. Ve garip ama hep haklı çıkıyor adam.Eşimin öyle düşünme sebebi bundan önceki aylarda genellikle ovü dönemini daha aktif geçiriyoduk ya da tam çatlama gününü diğer günler de karışıktı. Şimdi çoğunluğu araya bi gün boşluk koyarak olunca ondan ümitleniyo
Ay inşallah canım seninde bat yakınmış inşallah sana da bir nazar boncuğu gelir tablodaHadi hayırlı haberlerle gel
Adet günün mü pekiiiii ? Ne kadar geldiKızlar benim bugün lekelenmem oldu adet sandım ama cok az geliyor pedi doldurmuyor ve ağrım çok fazla kasik ağrısı yani böyle kırmızı renkte değil ve az
Canım ben birgebeningünlüğü kullanıyorum ondan önce de laboquick diye bir marka kullandım umarım doğru yazmisimdir adiniMrb. ovulasyon testinde hangi marka önerirsiniz tecrübeli arkadaşlar?
Az geliyor sabah biraz geldi taktım ped dolmadı iste böyle suyla karışık gibi çok açık renk ve az adet günüm 24 veya 25Adet günün mü pekiiiii ? Ne kadar geldi
Maşallah çok iyi bi baba olur eşin hissiyatı kuvvetli olan eşler genelde öyle oluyor. İlk gebeliğimde hiç ihtimal vermediğim için o zamanlar evimiz merkeze uzaktı eczaneye adetim geciktiği için adet söktürücü almaya götürdü beni arabayla, tam arabadan inerken söyledi bide gebelik testi alır mısın diye şaşırdım çünkü hissetmedim öle bişeyi. Onu dinleyip gebelik testi aldım bide söktürücü eve geldik test yaptım ve pozitifti. O orda hissedip söylemeseydi ben sadece eczaneden söktürücü alıp dönecektim. Üstünden 4 yıl geçti velhasılkelam 2021 Ekim ayından beri korunmuyoruz ağır hasta olmadıkça bazı aylarda sen bu sefer kesin hamilesin diyor hemen bi karnım ağrısın adet mi Olcan diye soruyor tutturamıyor yani şimdilerde de göğüslerin büyüdü bi tık bence hamilesin demeye başladı biz adet gecikmenin baz alıyoruz diyorum kızıyoBence eşlerimizin hislerini de dikkate almak lazım. Hele ki hissiyatı kuvvetli ise. Benim eşim ilk düşük yaptığımda rüyasında görmüştü Sabahı kanamam başladı kimyasal dedi doktor. İkincisinde duştan çıktıktan sonra dedi sana test alalım hamilesindir belki 3 gün geçmiştim günümü ama söylememistim dedim iyi git al bari ve test pozitif çıkmıştı. Ve garip ama hep haklı çıkıyor adam.
Allahım aminnnn cümlemize gelsin inşallah nazar boncuklarıAy inşallah canım seninde bat yakınmış inşallah sana da bir nazar boncuğu gelir tabloda
Ağrın çok fazlaysa yarına sökülürsün üzülerek söylüyorum bunu keşke olmasa amaKızlar benim bugün lekelenmem oldu adet sandım ama cok az geliyor pedi doldurmuyor ve ağrım çok fazla kasik ağrısı yani böyle kırmızı renkte değil ve az
Ağrın çok fazlaysa sökülürsün kuzum eğer sökülmezsen test yaparsın şuan beklemelisin ağrın varsa umutlu olma çok fazlaAz geliyor sabah biraz geldi taktım ped dolmadı iste böyle suyla karışık gibi çok açık renk ve az adet günüm 24 veya 25