İnşallah gelmez kuzum ben yanılmışım olayımBakalım kuzum artık ne zaman gelirse. Alıştık
gerek kalmaz inşallahTabi ki tekrar göndermeleri çok güzel bi davranış
ben farklılık olsun inovita alırım heralde
ayy ayni takvimi kullanıyormusuz 2014 ten beri favori programımÇok teşekkür ederim inşallah. Güzel haberler alalım sizden de.
İlk fotoda 30 Haziran yumurtlama günümdü galiba jel bir akıntı geldi ilişkiden sonra. Diğer ilişkiler de sonraki fotoda kırmızı kalpler iliskiler
iyiiyim sahsen canım 9 günüm kaldı ama bende bugün sag tarafıma aniden ayağa kalkınca bı kramp girdi. normalde göğüslerim siserdi ama şişmedi onun yerine ince ince bi sızı girip çıktı onun dışında bende ne adet belirtisi nede gebelik belirtisi varKızlar nasılsınız? Neler yapıyorsunuz? Batı yaklaşanlar belirti var mı ne alemdesiniz
ahaha siz böyle yazınca göğsümde hassasiyet yok dedim yukarda ama ben evde sütyen kullanmıyorum bu ara ondan rahat olabilirlerYaaa o meme ucu ağrısı bende de var dün farkettim. Tabi sütyen giyemiycek kadar değil ama var yani. Benim ilk gebeliğimde de olmuştu ay inşallah bu da öyledir
Bu hangi programayy ayni takvimi kullanıyormusuz 2014 ten beri favori programım
İşte değil kuzum da mecburiyetten ben haşimato tiroid hastasıyım doktorum sprali önermedi korumaz dedi deri altı iplantını da sadece yasmin kullanabilirsin dedi oda beni mahvetti bıraktım 2 günüm geçti 1 sene gebe kalmamam lazım benim 7 ay oldu ondan korkmuyor değilim şuanYok ben yazmıyordum sadece okuyordum. Senin hamile kaldığın gruptaki neredeyse herkesi biliyorum sıkı takip ediyordum. Anladım demek sadece ilacı bıraktın bende çok duymuştum dkh bazı kişilerde çok yan etki yaptığını. Ama şunu da unutma geri çekilme doğum kontrol yöntemi değildir
İşte değil kuzum da mecburiyetten ben haşimato tiroid hastasıyım doktorum sprali önermedi korumaz dedi deri altı iplantını da sadece yasmin kullanabilirsin dedi oda beni mahvetti bıraktım 2 günüm geçti 1 sene gebe kalmamam lazım benim 7 ay oldu ondan korkmuyor değilim şuanYok ben yazmıyordum sadece okuyordum. Senin hamile kaldığın gruptaki neredeyse herkesi biliyorum sıkı takip ediyordum. Anladım demek sadece ilacı bıraktın bende çok duymuştum dkh bazı kişilerde çok yan etki yaptığını. Ama şunu da unutma geri çekilme doğum kontrol yöntemi değildir
Bence öyle bir kaide yok. İkiz gebelikte belirtiler yoğun yaşanır derler benim ilk gebeliğim ikizdi ama hiçte öyle olmadı göğüslerimde hiiçç bir değişiklik olmadı sadece ucunda sızı vardı o da dokununca oluyordu. Anca son aylara doğru büyüyüp sertleşmeye başlamıştı. Yani her gebelikte illa göğüslerde değişiklik olacak diye bir şey yok. Ayrıca adetine daha var umudunu kaybetmeSelam canım, benim ara ara kasık batmalarım oluyor ama göğüste herhangi bi farklılık yok bu beni düşündürüyor sanki göğüs hep ağrımalı şişmeli gebelik belirtisi olarak . Bunların dışında beyaz akıntı gördüm bugün sidayanamadım test yaptım ve negatif tabi adet günün pazar bakalım. Sen nasılsın :)
Şükür bende iyiyim kuzum her ay belirti aramıycam diye başlıyorum ama göğüslerimi mıncıklarken buluyorum kendimiiyiiyim sahsen canım 9 günüm kaldı ama bende bugün sag tarafıma aniden ayağa kalkınca bı kramp girdi. normalde göğüslerim siserdi ama şişmedi onun yerine ince ince bi sızı girip çıktı onun dışında bende ne adet belirtisi nede gebelik belirtisi varsen nasılsın peki
Hmmm anladım korunman şart yani prezervatif deneseniz olmaz mıİşte değil kuzum da mecburiyetten ben haşimato tiroid hastasıyım doktorum sprali önermedi korumaz dedi deri altı iplantını da sadece yasmin kullanabilirsin dedi oda beni mahvetti bıraktım 2 günüm geçti 1 sene gebe kalmamam lazım benim 7 ay oldu ondan korkmuyor değilim şuan
SelamKızlar hepinizin kucağı en kısa zamanda dolar inşallahAyrıca topik hepinize şans getirsin inşallah Ben bi soru soracaktım yasmin kullanıyordum 5 aydır bıraktım geçen ay bu ay 2 gün gecikti normal mi acaba ? Çok kasık bel ağrısı ve kalça ağrısı çekiyorum kasıklarım o kadar dolu ve ağır gibi hissediyorum ki yürüyemiyorum. Yasmin kullananlar yazabilir mi acaba
Hangi uygulama acabaayy ayni takvimi kullanıyormusuz 2014 ten beri favori programım
İnşallah öyledirBence öyle bir kaide yok. İkiz gebelikte belirtiler yoğun yaşanır derler benim ilk gebeliğim ikizdi ama hiçte öyle olmadı göğüslerimde hiiçç bir değişiklik olmadı sadece ucunda sızı vardı o da dokununca oluyordu. Anca son aylara doğru büyüyüp sertleşmeye başlamıştı. Yani her gebelikte illa göğüslerde değişiklik olacak diye bir şey yok. Ayrıca adetine daha var umudunu kaybetme
Canm sen 4gün gecıkmıssın bi önceki ayın ortalamasına göre 11ınde adet olman lazım cunku gece cok uyksuzdumm unutmuşum kusura bakmaCanım takvimi mi attım ama görmedin sanırım bir şey demedin banaFreshmommy
Bilemedim yaa bi geciksin deBu bir belirti ilk gebeliğimde bende öyleydim. Yaa çok heyecanlı testi yarın yapsan ne olur sankim