- 9 Aralık 2012
- 3.652
- 8.245
- 30
Canım üzmek istemem seni ama regl gelecek gibi duruyor. Düşmeye başlamış çünküBöyle hiç anlamadım kademeli düşüşte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım üzmek istemem seni ama regl gelecek gibi duruyor. Düşmeye başlamış çünküBöyle hiç anlamadım kademeli düşüşte
Cuma çok uzakkk. Yarın olmazsan öbür gün yap gitsinArkadaşım haftasonuna kadar bekle diyor ama en son cuma gününde anlaştık bi bakayım yarın olsun da olmadı öbür gün yaparım. Tatildeyim bir de
Merhaba canım seni eski topiclerden biliyorum. Korunmayı bıraktın demek denemelere başlıycak mısın?Kızlar hepinizin kucağı en kısa zamanda dolar inşallah Ayrıca topik hepinize şans getirsin inşallah Ben bi soru soracaktım yasmin kullanıyordum 5 aydır bıraktım geçen ay bu ay 2 gün gecikti normal mi acaba ? Çok kasık bel ağrısı ve kalça ağrısı çekiyorum kasıklarım o kadar dolu ve ağır gibi hissediyorum ki yürüyemiyorum. Yasmin kullananlar yazabilir mi acaba
İnşallah gecikmem olursa öyle yapmayı düşünüyorum. Erken başlayınca stres oluyorum yaAy hadi bakalım ya sen ne zaman test yapmayı düşünüyorsun
Di mi yaa ben de öyle diyorum yok diyo en kötü çarşamba perşembe yapayımCuma çok uzakkk. Yarın olmazsan öbür gün yap gitsin
Bakalım kuzum artık ne zaman gelirse. AlıştıkCanım üzmek istemem seni ama regl gelecek gibi duruyor. Düşmeye başlamış çünkü
Yaaa öyle mi ben çıkartamadım ismin mi değişti acaba canım. Yok canım korunmayı bıraktım sadece ama eşim geri çekilme yöntemi uyguluyor yasmin hapı benim psikolojimi çok bozdu depresyona girdim 5 ay kendime gelemedim 1 ayı geçti bırakalı dünya varmış diyorum şuan resmen renkler bile daha canlı gelmeye başladı gözümeMerhaba canım seni eski topiclerden biliyorum. Korunmayı bıraktın demek denemelere başlıycak mısın?
Ben geçen hafta iki tane yapmıştım bu haftada yaparım yine muhtemelen dayanamıyorumİnşallah gecikmem olursa öyle yapmayı düşünüyorum. Erken başlayınca stres oluyorum ya
Aynen en kötü çarşamba yapDi mi yaa ben de öyle diyorum yok diyo en kötü çarşamba perşembe yapayım
Hareket ederken, yere eğilirken vs kasığıma batma giriyor. Normalde hiç böyle bişi yaşamadımAynen en kötü çarşamba yap
Yok ben yazmıyordum sadece okuyordum. Senin hamile kaldığın gruptaki neredeyse herkesi biliyorum sıkı takip ediyordum. Anladım demek sadece ilacı bıraktın bende çok duymuştum dkh bazı kişilerde çok yan etki yaptığını. Ama şunu da unutma geri çekilme doğum kontrol yöntemi değildirYaaa öyle mi ben çıkartamadım ismin mi değişti acaba canım. Yok canım korunmayı bıraktım sadece ama eşim geri çekilme yöntemi uyguluyor yasmin hapı benim psikolojimi çok bozdu depresyona girdim 5 ay kendime gelemedim 1 ayı geçti bırakalı dünya varmış diyorum şuan resmen renkler bile daha canlı gelmeye başladı gözüme
Ahahaha geçen hafta daha yumurtlama haftası değil mi bu ne hızBen geçen hafta iki tane yapmıştım bu haftada yaparım yine muhtemelen dayanamıyorum
Bu bir belirti ilk gebeliğimde bende öyleydim. Yaa çok heyecanlı testi yarın yapsan ne olur sankimHareket ederken, yere eğilirken vs kasığıma batma giriyor. Normalde hiç böyle bişi yaşamadım
Ya aslında pcos olduğu için çok anlayamıyorum yumurtlamamı reglden hemen sonra yumurtladım sandım çünkü lh testi kullanıyordum pik olmasa da bir tık yüksek çıkıp sonra silinmeye başladı o yüzden geçen hafta merakımdan yapmıştım geleceğimden daha net bir negatifle karşılaştımAhahaha geçen hafta daha yumurtlama haftası değil mi bu ne hız
Selam canım, benim ara ara kasık batmalarım oluyor ama göğüste herhangi bi farklılık yok bu beni düşündürüyor sanki göğüs hep ağrımalı şişmeli gebelik belirtisi olarak . Bunların dışında beyaz akıntı gördüm bugün sidayanamadım test yaptım ve negatif tabi adet günün pazar bakalım. Sen nasılsın :)Kızlar nasılsınız? Neler yapıyorsunuz? Batı yaklaşanlar belirti var mı ne alemdesiniz
Yaaa çok ilginçmiş :) ilk defa duydum bu durumuYok hiç çıkmadı kanda öğrenmiştim 1 hafta sonra idrar yapmıştım yine negatif çıkmıştı