- 22 Mart 2023
- 3.357
- 1.788
- 30
Günaydın kuzumGünaydın kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın kuzumGünaydın kızlar
Benimde aynı şekilde canım insülin direnci kaynaklı pcos. İlaç vermedi mi insülin içinDünkü muayene sonucu insülin direnci kaynaklı pcos olduğunu öğrendim bir tane yumurtam varmış sağ tarafta dedi pcostan kaynaklı gecikmen olucak dedi takip ediyorum tahmini salı çarşamba çatlama olacak ama şansım az gibi benim gibi yaşayan oldumu acaba
28 günde bir adet oluyorum ama ovülasyonu geçmiş olmuyor muyum suan 18.gundeyimBüyük ihtimalle ovülasyon dönemindesiniz daha. O yüzden hassasiyet var adete 12 gün kala gebelik oluşmaz
İlla ik katı artaması şart değil canım. Gayet güzel artmışKızlar betam 141 2gün önce bugün 490 çıkmış normal mi ya2 katından fazla artmış lütfen yazar mı bilenler
Çok saolun bende korktum birazİlla ik katı artaması şart değil canım. Gayet güzel artmış
Yok yok korkma tadını çıkar sağlıkla gelsin inşallahÇok saolun bende korktum biraz
Amin Allah razı olsunYok yok korkma tadını çıkar sağlıkla gelsin inşallah
Kuzum takip et mutlaka 3.5 katı artmış. 2 gün sonrakileri. Tedavi falan oldun mu? Benimde böyle arttı. İkiz olduKızlar betam 141 2gün önce bugün 490 çıkmış normal mi ya2 katından fazla artmış lütfen yazar mı bilenler
Canımmm tebrik ederimmKızlar gecikmemin 3.gunu hala inanamıyorum pozitif olduğuna gogus hassasiyeti dışında hiç bir belirtim yok ovulasyon testi doğruymuş galiba
adet olmuştumHamilelik oldu mu peki adet mi oldunuz
Yok olmadım kan pıhtılaşmam var Çarşamba doktora gidicem riskli gebelik uzmanına gidiyorum iğne kullanıcam 2 kez boş gebelik yaşadım bir sene geçti yeniKuzum takip et mutlaka 3.5 katı artmış. 2 gün sonrakileri. Tedavi falan oldun mu? Benimde böyle arttı. İkiz oldu
Evet kilom var şuan diyet sürecindeyim vermeye başlıyorum Allahın izniyle daha çocuğum yok bir şeyler için çabalıyorumBende pcos yoktu ama korunmayı bıraktığımda daha emziriyodum bazı şikayetlerim üstüne Dr a gittiğimde insülin direnci olduğunu öğrendim. Kilo varsa eğer ki bende vardı doğuma girdiğim kiloyu da geçmiştim. İvedilikle kilo vermelisiniz
Glukofen verdi siz ne kullanıyordunuz faydasını gördünüzmğBenimde aynı şekilde canım insülin direnci kaynaklı pcos. İlaç vermedi mi insülin için
Ay hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallahKızlar gecikmemin 3.gunu hala inanamıyorum pozitif olduğuna gogus hassasiyeti dışında hiç bir belirtim yok ovulasyon testi doğruymuş galiba
Bana metformin verdi daha bir haftadır kullanıyorum ikisi aynı şey zatenGlukofen verdi siz ne kullanıyordunuz faydasını gördünüzmğ
Benim geçmiştende kullandığım ilaçlar matofin çok kullanmıştım çok eskiden kilo vermiştim yıllar geçti yine kilo aldım yine insülin çıktı çoğu yer matofin kalktı diyip glifoken verdi , yumurta içinde iyi bir ilaçmış dün endokrinoloji doktoruda öyle söyledi inşallah faydasını görürüzBana metformin verdi daha bir haftadır kullanıyorum ikisi aynı şey zaten