- 22 Mart 2023
- 3.357
- 1.788
- 30
Kaç gün okuyoruz ve günde kaç adet okuyoruz detaylı bilgi pleasssssAyyy bende ilk gebeliğimden önce okumuştum iki ay içinde hamile kalmıştım. İyi oldu hatırlattığın tekrar okumaya başlıyım bende
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç gün okuyoruz ve günde kaç adet okuyoruz detaylı bilgi pleasssssAyyy bende ilk gebeliğimden önce okumuştum iki ay içinde hamile kalmıştım. İyi oldu hatırlattığın tekrar okumaya başlıyım bende
Yani ne kadar da sakınırsan çöp batar o göze. Aklına getirme böyle şeyleriKizlarrr nasilsiniz Bugun benim 7 gunum asilamada pek bi belirtimm yok maleseff
Birde birsey sorucamm biraz once karsi yola gecerken kactim o bi zarar eder mi ?
Ovü döneminden sonra ilişkiyi bıraktığın için mi üstünden 9 gün geçti diyorsun mesela merak ettim de ondan soruyorum kusuruma bakmaÖyle tabii.Hayirlisi olsun.İliskinin üzerinden 9 gün geçti.Test almamak için zor tutuyorum kendimi.İlk gebelik gibi heyecanlandım Allah herkesin kucağını doldursun.
Çok var ya 2 haftaBatına kaç gün var canım
Çok geçmiş olsun canım. Rabbim tez zamanda yardım göndersin. Oradaki canları korusun.Malesef rüzgarlıda bugün hava vali açıklama yapmış şu kadar uçak bu kadar helikopterle müdahale ediyoruz diye millet diyo nerde bu ucak helikopter
Bilmiyorumm canmm bu 6kez asilamam ilk basta cok korundum fln ustune titredim yatim az bi yuruyus yaptimmYani ne kadar da sakınırsan çöp batar o göze. Aklına getirme böyle şeyleri
Evet öyle oldu güzel salladı neye uğradığımı şaşırdım. Allah'tan eşim evdeydi.Suriye 5.2 olmuş
Normal kuzum. Bende gidiyordum hemde sürekli gidiyordum. Aşırı şeffaf beyaz akıntı memelerde kaşıntı. VardıGebelikte çok sık çişe gitmek normal mi yok ama varmış gibi
Ne güzel Allah kabul etsin3 ay önce umreye gittim eşimle çok dua ettim rabbim kabul eder inşallah
Amin inşallhNe güzel Allah kabul etsin
Günde bir kere 40 gün canım. Ben adet bitimi başladım sonra yarısında tekrar adet oldum tabi bırakmadım kendim okumadım dinledim diğer ay hamileydim işteKaç gün okuyoruz ve günde kaç adet okuyoruz detaylı bilgi pleasssss
Kız sen erken yumurtladın ya batın da ona göre değişti. Yumurtlamadan 14 gün sonra adet olursunÇok var ya 2 hafta
9 da yumurtladim o zaman 23 bat günüm mu oluyoKız sen erken yumurtladın ya batın da ona göre değişti. Yumurtlamadan 14 gün sonra adet olursun
Geç yumurtladıysan olabilir. Yarın ilk idrarla tekrar dene bence testiKızlar adetin 19. Günü gebe kalınır mı ya döngüm 30 gün …
Bugün bat günüm ama henüz olmadım
test yaptım negatif.
Geriye sadece 19. Gün olan ilişkim kaldı
onun da bugün 9. Günü :)
10da çatlamadı mı yumurta 24 oluyor9 da yumurtladim o zaman 23 bat günüm mu oluyo
O bayrağı kimseye kaptırmam ben. Amh 18.8 ↕ bunu yazarken bile sayı artışa geçebilir herşey olabilir .. çünkü gecen sene 13.8 idi şimdi 18.8 . Yaş aldıkça kalite çöpYüksek amh denince bayrağı ben devralmaya geldim 17.7
Ben bunu bilmiyodum valla10da çatlamadı mı yumurta 24 oluyor
Az önce bunu yaptım ama eğer öyleyse bugün 9. Gün oluyor. Oturmuş adet beklerken bir mucize yaşar mıyım acabaGeç yumurtladıysan olabilir. Yarın ilk idrarla tekrar dene bence testi
Adet yumurtlamaya göre değişiyor yumurtlamadan 12-16 gün sonra adet olunuyorBen bunu bilmiyodum valla