Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay çok güzelCandy7777 merhaba ben hamileyim galiba beni ekler misiniz? Testim pozitif çıktı.
Çok teşekkür ederimAy çok güzel
Darısı bize inşallahÇok teşekkür ederim
Allah'ım isteyen herkesi sevindirsin inşallahDarısı bize inşallah
Maşallah tebrik ederim sağlıcakla kucağınıza alın inşallahCandy7777 merhaba ben hamileyim galiba beni ekler misiniz? Testim pozitif çıktı.
Ne güzel işte hayat karşına seni çıkarmış musmutlu yaşayıp gidiyordurEvet bebişim. Eşim bidaha evlenmem diyomuş boşanırken nasıl illallah ettiyse şimdi emekliler gibi ikinci baharını yaşıyo
Ayyyyy ne güzel hamişlerimiz çoğalıyor darısı herkesin başınasağlıcakla ilerler ve kucağına alırsın inşallah canımCandy7777 merhaba ben hamileyim galiba beni ekler misiniz? Testim pozitif çıktı.
Kan vericek misin canımCandy7777 merhaba ben hamileyim galiba beni ekler misiniz? Testim pozitif çıktı.
Ahahha mutlu olacağına edinmiş çocuk olmasa ben evlenmezdim çünküNe güzel işte hayat karşına seni çıkarmış musmutlu yaşayıp gidiyordur
Çok teşekkür ederim burada evladına kavuşmak isteyen ne kadar anne varsa Allah'ım bekletmesinKan vericek misin canım
Şimdi tabloda gördüm bat 19 ağustosmuş bu koyuluğa ben bat geçti de test yaptın sandım ama bebiş aceleciymiş maşallah belirtiler dikkatini cekti de test yapasın geldi merak ettim vallaCandy7777 merhaba ben hamileyim galiba beni ekler misiniz? Testim pozitif çıktı.
Ya aslında yumurtlamanın 15. Günündeyim bugün. regl aralığım 26-27 gün falan erken yumurtluyorum vallahi ben de şoktayım adet biter bitmez soluğu denemede alıyoruzŞimdi tabloda gördüm bat 19 ağustosmuş bu koyuluğa ben bat geçti de test yaptın sandım ama bebiş aceleciymiş maşallah belirtiler dikkatini cekti de test yapasın geldi merak ettim valla
Ya aslında yumurtlamanın 15. Günündeyim bugün. regl aralığım 26-27 gün falan erken yumurtluyorum vallahi ben de şoktayım adet biter bitmez soluğu denemede alıyoruz
Belirtilerim kasıklarımda aşırı batma vardı ve aşırı uyku halim vardı. Bulantım da şimdi başladı ama bulantı psikolojik benceŞimdi tabloda gördüm bat 19 ağustosmuş bu koyuluğa ben bat geçti de test yaptın sandım ama bebiş aceleciymiş maşallah belirtiler dikkatini cekti de test yapasın geldi merak ettim valla
Bizimde bu ay öyle oldu adet biter bitmez başladık cocuk olduğundan beri ilk defa bu kadar ilişki oldu bide dedim böyle deniyim. Çok sevindim ama tebrik ederim tekrardanYa aslında yumurtlamanın 15. Günündeyim bugün. regl aralığım 26-27 gün falan erken yumurtluyorum vallahi ben de şoktayım adet biter bitmez soluğu denemede alıyoruz
Hahah vücut diyomuş test pozitif tamam hamileyim beyinde mideye sinyal gönderiyormuş artık bulanabilirsin diyeBelirtilerim kasıklarımda aşırı batma vardı ve aşırı uyku halim vardı. Bulantım da şimdi başladı ama bulantı psikolojik bence
Çok teşekkür ederimKan vermek için en yakın pazartesiye randevu alabildim bir sorun olur mu acaba yaBizimde bu ay öyle oldu adet biter bitmez başladık cocuk olduğundan beri ilk defa bu kadar ilişki oldu bide dedim böyle deniyim. Çok sevindim ama tebrik ederim tekrardan
Yok hani regl öncesi mi sonrası mı falan diye dedimSonbahar ve kışın gidiliyor benim ve eşimin memleketinden dolayı gitmişliğimiz var ama çocukken gitmiştim ben en son