- 22 Mart 2023
- 3.357
- 1.788
- 30
Oha misss yanlış hatırlamıyorsam prenetali ya da ona benzer bi ismi ben gebelikte de kullandım görümcem söylemişti bana da. Güzel bi takviye.Haydi Bismillah... BaşlayalımEki Görüntüle 3464792
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oha misss yanlış hatırlamıyorsam prenetali ya da ona benzer bi ismi ben gebelikte de kullandım görümcem söylemişti bana da. Güzel bi takviye.Haydi Bismillah... BaşlayalımEki Görüntüle 3464792
Haydi Bismillah... BaşlayalımEki Görüntüle 3464792
İnşallah mucizenin sana koşmasına yardımcı olsun takviyelerin hayırlı uğurlu bi dahaki ay gebelik haberi olsunHaydi Bismillah... BaşlayalımEki Görüntüle 3464792
Hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz. kilo boyun ne canım diyet neden verdiHaydi Bismillah... BaşlayalımEki Görüntüle 3464792
Bariz belli çizgi kaçıncı dakikada çıktı acabaKızlar ben yanlış görmüyorum değil mi
Eki Görüntüle 3464813
Hemen çıktıBariz belli çizgi kaçıncı dakikada çıktı acaba
Yaa çok sevindim inşallah bebisiniz sımsıkı tutunur selametle kucağınıza alırsınız en yakın zamanda kan testiyle onaylayın içiniz rahatlasınHemen çıktı
Belirtileriniz var mıydı benim şuan birçok belirtim var ama adetime de 7 gün var şuan baksam bile çıkmazYarın sabah vereceğim
Hayırlı olsun ben de böyle öğrendimYarın sabah vereceğim
Hayır hiç bi belirtim olmadı reglme 2 gün var daha sadece sigara içerken aşırı migdem bulandı içimden yapmak geldiği için yaptımBelirtileriniz var mıydı benim şuan birçok belirtim var ama adetime de 7 gün var şuan baksam bile çıkmaz
tebrik ederimmHemen çıktı
Çok teşekkür ederimtebrik ederimm
Darısı bize inşallahKızlar ben yanlış görmüyorum değil mi
Eki Görüntüle 3464813
Ahahaha valla arada yumurtalıklarda düşünsün bir zahmet hep ben mi düşünecem bunları nasıl çalıştırırım diyeOhhh kız bu kadar ilaç ve takviyeye senin yumurtalıklar patlamaya hazır bomba gibi olur he hadi bakalım şimdi yumurtalıklar düşünsünnnn
Evet canım gebelikte de kullanılıyor. İnşallah bana da iyi gelirOha misss yanlış hatırlamıyorsam prenetali ya da ona benzer bi ismi ben gebelikte de kullandım görümcem söylemişti bana da. Güzel bi takviye.
Ayyyy inşallah canım ya İnşallah işe yarar ya bunlarda işe yaramazsa artık en son tek br çare kalıyorİnşallah mucizenin sana koşmasına yardımcı olsun takviyelerin hayırlı uğurlu bi dahaki ay gebelik haberi olsun
İnşallah canım. Boyum 1.68 kilom 78. İnsulin direnci çıkınca kilomu sordu hep bu kilolarda mıydın dedi bende eskiden zayıftım aniden hızlı kilo almaya başladım diyince işte diyet şart dediHadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz. kilo boyun ne canım diyet neden verdi
Bisey sorabilirmiyim acaba beta değerim 1,980 çıktı gebelik varmi25 Haziran-15 Temmuz kuzu. Yeni topiğin şans getirsin. Hemen takibe aldım