- 8 Ağustos 2023
- 5.390
- 5.416
İdrarda fazla mı beklettin kuzumkızlar merhaba ben daha önce hiç ovülasyon testi yapmadım reflim 8inde bitti başladım yapmaya ama pek anlamıyorum rica etsem bu ne demek yardımcı olabilir misiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İdrarda fazla mı beklettin kuzumkızlar merhaba ben daha önce hiç ovülasyon testi yapmadım reflim 8inde bitti başladım yapmaya ama pek anlamıyorum rica etsem bu ne demek yardımcı olabilir misiniz
3-4dk beklettim canimİdrarda fazla mı beklettin kuzum
Canım 10 saniye bekletip çekiceksin 3-4 dk çook3-4dk beklettim canim
Tekrar mı yumurtluyorsun acabaKızlar ya bi sorunum var ben 7si pik 8inde çatlamayı ovülasyon testiyle gördüm 1-2 gün sonra tekrar kasık ağrım başladı hala devam ediyor bi ovulasyon testi daha yaptım oda bu şekilde pik. Bu neden olur acaba
Anlamadım ki ya bayada pikTekrar mı yumurtluyorsun acaba
Yumurtan gelişmeye başlamış takip etmeye devam et çatlaması kaçırmazsın o zamankızlar merhaba ben daha önce hiç ovülasyon testi yapmadım reflim 8inde bitti başladım yapmaya ama pek anlamıyorum rica etsem bu ne demek yardımcı olabilir misiniz
ilk koyduğumda yine böyleydi amaay hiç bilmiyorum..Canım 10 saniye bekletip çekiceksin 3-4 dk çook
çatladığını nasıl anlayacağım.. her gün yapıcam dimiYumurtan gelişmeye başlamış takip etmeye devam et çatlaması kaçırmazsın o zaman
Evet, 2 belirgin ayni cizgi gordugunde yumurtan tam cikmis demek, sonraki gun veya 2 gun sonra testin siliklesmesi lazim. O da catlama oldugu anlamina geliyor. Pik oldugu dun ve akabindeki 3 gunu degerlendirmek onemli :)çatladığını nasıl anlayacağım.. her gün yapıcam dimi
Olabilirmi oyle bisey? Cunku bende de aynisi oluyor. Pikten 4-5 gun sonra agrima.Tekrar mı yumurtluyorsun acaba
Nadir de olsa ayda 2 kere yumurtlama olabilir ya da hiç olmayabilir. Eğer pcos varsa ve yumurta çokluğu varsa özellikle iki kez yumurtlama olabilirOlabilirmi oyle bisey? Cunku bende de aynisi oluyor. Pikten 4-5 gun sonra agrima.
Yumurtlama doneminde 1 kere yumurtlama olmuyor mu?
çok teşekkür ederim umarım hepimizin gönlünden geçen olur en kısa zamandaEvet, 2 belirgin ayni cizgi gordugunde yumurtan tam cikmis demek, sonraki gun veya 2 gun sonra testin siliklesmesi lazim. O da catlama oldugu anlamina geliyor. Pik oldugu dun ve akabindeki 3 gunu degerlendirmek onemli :)
Canım sen garanti olsun 3 gün üst üste ilişki olsun. Çatladıktan yani silikleştikten sonra dölleniyor o anı tutturmak önemli zaten14. Gun yani dun iliski oldu. Asıl önemli olan iliskinin pik de mi olması siliklesmeye başlayınca mi olması. Pik gördükten sonra yapmam gerek3n ne ilk defa test yapıyorum
Candy7777 geçen gün (10 aguştosta) testi attigimda böyle demistin ama git gide siliklesti sizce daha pik olmadı mı? Oldu çatladı mı?Canım akşama pik olur çok çok yaklaşmış. Dün boş geçtiyse bugün mutlaka değerlendir. Aslında spermde sorunu yoksa üst üste 3 günü değerlendir daha iyi
Canım 10 Ağustos pik olmuş bence. İnşallah değerlendirmişsindirCandy7777 geçen gün (10 aguştosta) testi attigimda böyle demistin ama git gide siliklesti sizce daha pik olmadı mı? Oldu çatladı mı?
Bir anlaşamadım şu testle
Çok teşekkür ederimCanım 10 Ağustos pik olmuş bence. İnşallah değerlendirmişsindir
Gayet iyi. İnşallah olurÇok teşekkür ederim
Ayni renk veya daha koyu olmasını bekledim pik demek için ama olmadı …
Geçen ay da 10 gün gecikmisti ben testi bıraktım diye kaçırdım sandım.
8-10-11inde değerlendirdim
Umarım iyi günlerdir