Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah İnşallah İnşallah İnşallahmerhabalar bende yeni kayıt oldum hep buralardaydım ama kısmet bugüneymiş bende de çikolata kistleri var doktr ilk muaynede ameliyat filan demişti ama 15 gün önce rahim filmi çektirdim temiz çıkmış yumurtlaman da iyi 6 küsur bir problem görünmüyor denemeye devam edin deyip gönderdi bu arada progesteron a baktı 12 çıktı diğer hormonlarında iyi dedi ama yaşım var biraz kafam çok karıştı kızlar inşallah tez zamanda kavuşuruz bebişlerimize
Hadi bakalım hayırlısıylaKizlar yarin sabah asilamam var dualariniz benimle olsun
Test vermis miydin canımKızlar günaydınnn, bugün 10 Ağustos Cumartesi ve bende hala gelen giden yok ilk defa, Peapp bile tahminlerime bugün adet oldun diyo yok valla olmadım dedim
Hadi hayırlısı bakalım beklemedeyizCandy7777
Günaydın kızlrbu sabahkı testim bugun adet günüm diger testler hatalıymıs burdan bunuda görmüş oldum bu testede hfif gölgelik car bundan sonra t çizgisi patlayıncaya kadar kırmızı olursa öyle inanıcam
Yaptım negatifGebelik testi yaptinmi bazen ustüne görme olabiliyor degilsen zaten erken yumurtlamissin bendede olir adet erken biter 4 .5.6.gunler yumuttamam olmustü
Değil daha ama yakınPik değil dimi kızlar
Yok canım 3 gün önce kan testi yaptırmıştım tertemiz bir negatif, regli ile beraber tüp bebeğe başlıcaktım ama gelen giden yokTest vermis miydin canım
Aaayyyy o zaman var bir sseyleeeer çok heyecanlııı belki de geç döllenme olmustuurYok canım 3 gün önce kan testi yaptırmıştım tertemiz bir negatif, regli ile beraber tüp bebeğe başlıcaktım ama gelen giden yok
Insallah canmmİnsallah biran önce bebisine kavuşursun
Insallah canmmGüzel haberler alacağın günün başlangıcı olsun inşallah senin için
Hayirlisi canmmHadi bakalım hayırlısıyla