- 23 Temmuz 2024
- 685
- 392
- 22
Cevabın için teşekkür ederim canım. Doktorlar fazlasıyla acımasız bir sonraki gidişte tanımayacakları insanlara, akıllarına geleni söylüyorlar rabbim meleğinizi cennette şefaatçi eylesin, tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.Bence 3-4 ay daha oluruna bırak, eşinle birlikte (ki bir gebelik %50 kadın %50 erkeğin çabası ile oluşur) sağlıklı beslenmenize, yürüyüşünüze, bol su içmeye ve takviyelerinizi almaya özen gösterin, bir de kafayı boşaltın...
Bende de yumurta rezervi yetmezliği var, ben bunu 22 haftalık erken doğumumdan sonra öğrendim, ilk gittiğimiz doktor yüzüme direk bunu söylemişti çat çat diye ama o kadar rahattı ki 5-6 ay deneyin olmazsa gelin demişti nasıl bu kadar rahat ki demiştim içimden çok kızmıştım... Biz o 5-6 ayı doktor araştırmakla geçirdik yani stres yüklüydük kafaya girdi bi kere "benim bebeğim olmucak mı acaba?" algısı.
Keşke rezerv azlığını söylemeseydi diyorum kafam daha rahat olacaktı, inancım tam olucaktı ama kafaya bir girdi mi çıkmıyor ki... Çünkü ilk gebeliğim oluşurken rezerv azlığını fln bilmiyorduk ve hiç uğraşsız oldu, çünkü olursa olur olmazsa olmaz kafasındaydık müthiş rahattık dolayısıyla...
1.Kafayı boşaltmak
2.sağlıklı beslenmek
3.ilk 2 maddeyi eşle beraber yapmak sonuç olarak
Benim eşim inanılmaz destek veriyor ama onun içinden geçeni hissediyorum. Oda çok istiyor olmasını 6 yıl oldu evleneli, ilk kez Şubat'ta düşükle sonuçlanan gebeliğim oldu. Ondan sonra isteğimiz daha da arttı biran önce olsun istiyoruz. Ama tabiki takdiri ilahi nasibimiz ne zamansa o zaman olur. Kilo veremiyorum yürüyüş yapıyorum her akşam,ama bı türlü tutamıyorum boğazımı çok iştahlıyım, eşim bı kez daha aşılama istiyor. Düşükten sonra adetlerim alt üst olduğu için yumurtada oluşmuyor. Çok stresliyim Rabbim cümlemizin yardımcısı olsun inşallah tez zamanda kucağımızı doldursun verecek olan yalnızca odur yalnız ondan isteyebilir elimizden geldikçe de çabalayabiliriz