Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şöyle olacak kuzucum Birde adetliyken bakılmıyor mu hormonlara bir tek amh için adet şart değil diye biliyorum
Prolaktin 4 gelmiş. Tsh fsh normal. E2 yok adetlik değilim diye istemedi galiba. Lh 19 gelmiş burda max 8 diyo nette de max 12 diyo benim ki neden 19Şöyle olacak kuzucum Birde adetliyken bakılmıyor mu hormonlara bir tek amh için adet şart değil diye biliyorum Eki Görüntüle 3462988
Doktoruna gösterdin mi önemli olan onun ne diyeceğim. Adetliyken bakması gerekiyordu aslındaProlaktin 4 gelmiş. Tsh fsh normal. E2 yok adetlik değilim diye istemedi galiba. Lh 19 gelmiş burda max 8 diyo nette de max 12 diyo benim ki neden 19
LH işte ovulasyon demek, testin yapıldığı gün yumurtlaman var mıymış yok muymuş onu söylüyor, hastanenin referans aralığına göre değişir benim 22 Temmuz'da 12 çıkmış ve yumurtalamam yoktu
Ya takviye geldi bunun barkodunu okutuyoruz değil mi?Uts vatandaştan kontrol sağlayabiliyosun parasına cok takılma derim ben
Çizgi varAyyyy ümitlendim gittim test aldım bu ne şimdi kafam karıştı ikinci foto da oynama yaptım kuzum ama görebilmek için eğip bükmem gerekti yada ben gördüğümü sanıyorum
Haydaaa. Kız sen git özele durumun el veriyorsa parasını ver yaptırYok kız ben devlete gittim amh için. Yine onun harici herseye bakmış
Canım lh çatlamayı etkiliyor diye biliyorum. Fsh normalse amh da iyidir bence.
Yok kuzum ben kanı verdim çıktım. Lokma döktürcektik bugün kayınpederim geldi koşarak eve geldim kahvaltı hazırla et derken. Bakarım yarına olursa randevu giderimDoktoruna gösterdin mi önemli olan onun ne diyeceğim. Adetliyken bakması gerekiyordu aslında
20 mm yumurta olmuş rahim kalınlığı da iyi dedi. Belliydi zaten çok fazla akıntım var. Yumurta ne kadar büyürse o kadar akıntım oluyo benimCanım lh çatlamayı etkiliyor diye biliyorum. Fsh normalse amh da iyidir bence.
Yumurtlamayı görünce bol bol havuç yersin çatlaması için
Prolaktin felan iyiymiş
Kahhve ne vercen devlete git dedi ne bilim gittim bende başka çıkan tahlil olmaz herhalde beta falan istemiş safım evliyim diye sorsa söylerdim zaten 0,00000 diye hahahhaHaydaaa. Kız sen git özele durumun el veriyorsa parasını ver yaptır
Evet kuzucumYa takviye geldi bunun barkodunu okutuyoruz değil mi?
Yapıldığı laboratuvara göre tüm testler değişir tabiri de. Ortada 12ymiş max. Kırmızılı gösteriyordu zaten ondan direkt girip ona baktımLH işte ovulasyon demek, testin yapıldığı gün yumurtlaman var mıymış yok muymuş onu söylüyor, hastanenin referans aralığına göre değişir benim 22 Temmuz'da 12 çıkmış ve yumurtalamam yoktu
Ahahahhaha ay bu doktorlar neden böyle ya kuzum sen git direkt özelde ki doktordan amh iste yapsınlar uğraşma devletle bence boşunaKahhve ne vercen devlete git dedi ne bilim gittim bende başka çıkan tahlil olmaz herhalde beta falan istemiş safım evliyim diye sorsa söylerdim zaten 0,00000 diye hahahha
İyi iyi maşallah eğer çatlatma iğnesi kullanmayacaksan canım havuç ye, nar suyu iç çatlasın yumurtan :)20 mm yumurta olmuş rahim kalınlığı da iyi dedi. Belliydi zaten çok fazla akıntım var. Yumurta ne kadar büyürse o kadar akıntım oluyo benim
Normal dedi zaten bir günde adet görebilirmişizAhahahhaha ay bu doktorlar neden böyle ya kuzum sen git direkt özelde ki doktordan amh iste yapsınlar uğraşma devletle bence boşuna
Ahahahhaha ay bu doktorlar neden böyle ya kuzum sen git direkt özelde ki doktordan amh iste yapsınlar uğraşma devletle bence boşuna
Yok kuzum ha deyince bulunmuyor o iğneİyi iyi maşallah eğer çatlatma iğnesi kullanmayacaksan canım havuç ye, nar suyu iç çatlasın yumurtan :)