- 24 Nisan 2023
- 1.393
- 935
İşte bunsorumluluğu tek başıma taşımak istemiyorum eşim çok rahat bubkonuda biraz da doktor düşünsün ya
Benimki allahtan öyle değil. Sadece stres yapma olucak inşallah diyo, benim gitmem gerekse gideyim diyo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşte bunsorumluluğu tek başıma taşımak istemiyorum eşim çok rahat bubkonuda biraz da doktor düşünsün ya
Bende öyleyim girmiyim diyorum yine girip okuyorum sonra bin bir türlü şey düşünüyorum uff yaAyy kızlar beklemek ne zor ya. Aklimdan çıkarmaya çalışıyorum sonra bakim ne yazmışlar diyorum yine okuyorum yine aklıma bir sürü şey geliyor. Bağımlılık yaptı grup lütfen biri bana kötü sözler söyleyip gruptan soğutturabilir mi bu ay kimyasal olup bir adım yaklaşmak beni etkiledi sanırım. Normalde üzülmem lazım niye normal olmadı kimyasal oldu diye ama umut doğdu işte içime ne bilim. Kimyasaldsn sonra hamile kalanda cokmus ya çocuk gibi mutluyum hemen regl zamanı gelsin istiyorum hiç bir şeye konsantre olamıyorum.
Benimki allahtan öyle değil. Sadece stres yapma olucak inşallah diyo, benim gitmem gerekse gideyim diyo.
İnşallah hepimiz canımGözün aydın canım
İnşallahh yeni ay da sağlıklı şekilde gebe kalırsın
Bende öyleyim girmiyim diyorum yine girip okuyorum sonra bin bir türlü şey düşünüyorum uff ya
Valla şekerim ona bakarsan her şeyden sonra herşeyin olabileceğini söylüyorlar ama yok olmuyor vallaAyy kızlar beklemek ne zor ya. Aklimdan çıkarmaya çalışıyorum sonra bakim ne yazmışlar diyorum yine okuyorum yine aklıma bir sürü şey geliyor. Bağımlılık yaptı grup lütfen biri bana kötü sözler söyleyip gruptan soğutturabilir mi bu ay kimyasal olup bir adım yaklaşmak beni etkiledi sanırım. Normalde üzülmem lazım niye normal olmadı kimyasal oldu diye ama umut doğdu işte içime ne bilim. Kimyasaldsn sonra hamile kalanda cokmus ya çocuk gibi mutluyum hemen regl zamanı gelsin istiyorum hiç bir şeye konsantre olamıyorum.
Ca almıştır büyük ihtimalle kuzum bişi çıkmaz inşallah kötü düşünme lütfen güzel olucak geçecek o kistteYa doktor kan aldı evet bi şey var kist olabilir çikolata kisti olabilir yumurta olabilir dedi korkacak bi şey yok dedi öğleden sonra kan sonucunu göstercem işte ona göre konuşup takip edeceğiz dedi tek tek aktardı her şeyi ama endişem daha da arttı desen
Özele mi gitmiştin, sistemden baksana bi ne istemiş?Ya doktor kan aldı evet bi şey var kist olabilir çikolata kisti olabilir yumurta olabilir dedi korkacak bi şey yok dedi öğleden sonra kan sonucunu göstercem işte ona göre konuşup takip edeceğiz dedi tek tek aktardı her şeyi ama endişem daha da arttı desen
İkincide ben göremedim canım yaİlk foto dünkü test bence yanılttı test bugün daha belirgin olması lazım değil miydi
wp grupları yüzünden çoookkkk uzun süre ceza alanlar çok oldu buradaAa bilmiyordummm
Tamam canım inşallah çakmazlar iyiki uyardınwp grupları yüzünden çoookkkk uzun süre ceza alanlar çok oldu burada
Bende pek göremedim zaten testin azizliğine uğradımİkincide ben göremedim canım ya
Olabiliyor öyle aradaBende pek göremedim zaten testin azizliğine uğradım
Ca almıştır büyük ihtimalle kuzum bişi çıkmaz inşallah kötü düşünme lütfen güzel olucak geçecek o kistte
Evet canım özele gittimÖzele mi gitmiştin, sistemden baksana bi ne istemiş?
Böyle kafam çok değişik ağladım daha doktordan çıkmadan böyle ne bileyim ya şimdi biraz daha iyiyim her şeye rağmen hayat devam ediyor
Ağlama kuzum sonucun güzel çıkacak sen sakin ol iyi ol yaz bana sonucu
Yok kız ben devlete gittim amh için. Yine onun harici herseye bakmışOhaa kız çok iyi iğne verdi mi ? Başka ne dedi doktor