Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız daha önce koymuşum ya zatenTesekkur ederim Allah isteyen herkese nasip etsin insallah ❤
Allahımm 7. Ay oldu gebelik olmadı diye açılan başlığa gelYok ya hala çok az var sökülemiyor galiba
Anladım kuzu, bana da yaz olur mu? Ay hadi İnşallah bekliyorumBugün 14.gun test yapmadim aksam kan versem sonucu tamamen öğrenip kurtulsam diyorum çünkü doktoru bilgilendirmem gere
1 tane Aspirin mi içsen acaba? Reglim gelmediği zamanlar su içinde eriyen aspirin plus vardı onu kullanırdım ben ertesi güne sökerdi, şimdi Aspirin Plus yok sanırım sadece aspirin alabilirsin belkiYok ya hala çok az var sökülemiyor galiba
Bende de olmadı meğersem yumurtlamam hiç olmamışKızlar yaa bu bi türlü pik olmadı bu ovulasyon testi
Ay oyle mi fark etmemisim. Demek ki ben testi paylasinca degistirdiniz tesekkur ederim❤ ben kan vermeden bi sey demek istememistimKız daha önce koymuşum ya zaten
Bende de olmadı meğersem yumurtlamam hiç olmamış
Tesekkur ederimm ❤ Allahim insallah size de en kisa surede saglikli bir sekilde nasip ederMaşallah canım sağlıcakla kucağına alırsın inşallah hemen nazar bonzuğunu koyuyorum
Aaaa evet hiç aklıma gelmedi sağol kız1 tane Aspirin mi içsen acaba? Reglim gelmediği zamanlar su içinde eriyen aspirin plus vardı onu kullanırdım ben ertesi güne sökerdi, şimdi Aspirin Plus yok sanırım sadece aspirin alabilirsin belki
Kendim bile unutmuşum evet testi paylaştığında koymuştumAy oyle mi fark etmemisim. Demek ki ben testi paylasinca degistirdiniz tesekkur ederim❤ ben kan vermeden bi sey demek istememistim
Senin kaçıncı günün bugün :)Bende de olmadı meğersem yumurtlamam hiç olmamış
Amin canım aminTesekkur ederimm ❤ Allahim insallah size de en kisa surede saglikli bir sekilde nasip eder
Ben isteyim suan is yerinde yaptim 5dk bile olmadan attim az önce ki testi o halde çıktı cildircam ayyyAnladım kuzu, bana da yaz olur mu? Ay hadi İnşallah bekliyorum
Tesekkur ederim ❤Kendim bile unutmuşum evet testi paylaştığında koymuştum
Şuna biriniz yazin ayoll delirdim iyiceYapmicam dedikçe 14.gunde yaptigim test
Yanlış görüyorum dimi??
Cok dikkatli bakinca asiri silik bi cizgi gorebildim canim. Ciplak gozle bakinca belki daha belirgindir fotografta cok belli olmuyorŞuna biriniz yazin ayoll delirdim iyice