- 18 Nisan 2021
- 1.333
- 1.589
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neyse ki yakına gidiyosunValla biraz daha olmazsam Manisa ruh ve sinir hastalıklarında beni ziyarete gelmeyi unutma
Harbiden ha gebeliksiz adet olmamayı da başardınızValla öyleyiz ya. Doktorda şaşırdı şimdiye adet olman lazımdı dedi Ne bahtsız bir aydayız dimi kader arkadaşım @ayb00
Pik canımKızlar ovulasyon testime bakar mısınız ilk kez yapıyorum. Bugun baya koyu çıktı bu pik mi? Pik ise aksama kadar çatlar mı dün ilişki yasadık eşimle.
Değerlendir 3 günü inşallah olurPik canım
Aldanma 12.gune benimde böyleydi güvendim test verdim 1,20 çıktıKızlar aşılama 10. Gün çatlatma iğnesi 12. Gün testler böyle belli belirsiz bu durumu yaşayan oldu mu
İnşallah her şey yolunda gider.. Benim de 10 haftalık düşüğüm var kanama olmamıştı ve kalbinin durduğunu öğrenmiştik benzermiş hikayeler. Biz sonra testleri yaptırınca öğrendik pıhtı sorunum olduğunu. Güzel haberler almanızı diliyorum tez zamandabilmiyorum ki acikcasi ben asprini tedavisiz almaya basladim kendim cunku bir dusugum oldu 10.hafta ultrasonda farkettik kanamam bile gelmemisti sonra ilacla dusurttuk, gecen ay da kimyasal olunca bi almak istedim cogu insan onlem amacli kullaniyor.
Yurtdisindayim bana igne vericeklerini de sanmiyorum durduk yere o yuzden asprinle devam, hamile oldugumu ogrenirsem turkiyede bir doktoru aricam ay sonu da turkiyede olucam o zamana dek eger hersey iyi olursa gorunmeyi dusunuyorum doktora
insallah cok tesekkur diyorum :)İnşallah her şey yolunda gider.. Benim de 10 haftalık düşüğüm var kanama olmamıştı ve kalbinin durduğunu öğrenmiştik benzermiş hikayeler. Biz sonra testleri yaptırınca öğrendik pıhtı sorunum olduğunu. Güzel haberler almanızı diliyorum tez zamanda
hayirlisi olsun insallah tutmustur7 gün var daha
Amin inşallah canım darısı hepimizeHoşgeldin hadi hayırlısı son 2 gün azıcık kalmis iyi haberler alırsın inşallah
Hoşbuldum teşekkür ederimTabiki de hoşgeldin canım
Gerçekten bu testlerden artık illallah ettim ya bak senin kaç gündür silik çıkıyor beta 1.20 ama nasıl bu betaya silik çıkarıyor ayar oluyorum artık her şeyeAldanma 12.gune benimde böyleydi güvendim test verdim 1,20 çıktı
şuan 14.gundeyim adet gecsin diye bekliyorum test yapmiyorum dünde çıktı yine testte
Hahaha hemde bu kadar uzunHarbiden ha gebeliksiz adet olmamayı da başardınız
Ya testeler çok çok hassas 1.20 algılıyor ya da çoğu hatalıGerçekten bu testlerden artık illallah ettim ya bak senin kaç gündür silik çıkıyor beta 1.20 ama nasıl bu betaya silik çıkarıyor ayar oluyorum artık her şeye
Yaptığım test prodoctor. Cidden bence aşırı hassas hepimizi bu testler mahvediyor 20-30 olmadan göstermeyin kardeşim şu çizgiyiYa testeler çok çok hassas 1.20 algılıyor ya da çoğu hatalı
yuzde2 canım ve varikosel var grade3 seviye. Doktor 3 ay deneyin dedi olmadı operasyon yapalım dedi. Varikosel morfoloji bozukluğu yapıyorHadi ya morfoloji kaç çıktı acaba
İnşallah baya belirtilerim var psikolojik olduğunu düşünmüyorum çünkü aklımda bile yoktu. Hayırlısı olsun artık siz görebildiniz mi çizgiyihayirlisi olsun insallah tutmustur
Anladım canım geçmiş olsun, varikosel operasyonu sonrası çok gebe kalan varmış.yuzde2 canım ve varikosel var grade3 seviye. Doktor 3 ay deneyin dedi olmadı operasyon yapalım dedi. Varikosel morfoloji bozukluğu yapıyor