GünaydınnnGünaydın canimlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
GünaydınnnGünaydın canimlar
Haklısın canım ne bileyim öyle biliyordum. Aklımda öyle kalmis. Çok doğru söylüyorsun. Hiç eskileri düşünmedim. Kaygisizlik yok da böyle bi degisik kararsızlık olmasa da olmasın rahatlığı. Hiç zorlama yok, olsun diye bir çabam yok. Nasip herşey.Kız bebek olacak oldu mu kimlerde oluyor köyde eskilerin her vitamini tam mıydı ki sen ilaçlarınkullan gerisini Allah’a bırak bende başlarda takıyordum onu demir eksikliğine bağlıyordum ilk gebelik oldu o halde şu an her şeyim tam bebek denemesi devam bizlerde en büyük vitamin eksikliği kaygısızlık kaygısız olsak bitecek
Hoşgeldin hadi hayırlısı son 2 gün azıcık kalmis iyi haberler alırsın inşallahKızlar merhaba yeni üye oldum bende bu ay başladım bebiş düşünmeye adetime 2 gün kaldı 8 inde olmam lazım
Ben geçirdim ve eşimde morfoloji bozukluğu var…Hanımlarr bir şey soracağım :)
Kimyasal gebelik yaşayan illaki vardır aramızda.
1-2 sefer değilde daha fazla yaşayanlar eşinizin sperm testleri nasıldı?
Ya ben 4 kere yaşadım ve pıhtılaşma çıktı o da kimyasal gebeliğin net sebebi değilmiş.
Az önce burda birisiyle konuştum perinatolog doktoru kimyasal gebeliğin en büyük sebebi bozuk spermdir demiş.
Ya bilemedim açıkçası benim gibi olan varsa yazarsa çok sevinirim :)
Hafif çizgi görünüyor azicik daha dayanip kan verin bu iğne etkisi de olabilirKızlar aşılama 10. Gün çatlatma iğnesi 12. Gün testler böyle belli belirsiz bu durumu yaşayan oldu mu
Sanki iğne etkisi gibi hissediyorumHafif çizgi görünüyor azicik daha dayanip kan verin bu iğne etkisi de olabilir
regline kac gun varAy hadi inşallah
Elimde bir tane erken gebelik testi var onu bekletiyorum adete üç gün kala yapayım dedim bunu öylesine yaptım hiç beklemiyordum
7 gün var daharegline kac gun var
Tamam kan da ver ama evde yap işte ben çok seviyorum test yapmayı negatif çıkacağını bilsemde, hobi gibi oldu benim için çok değil sadece lavaboya çıktığımda görüyorum galiba soğan kürünü yapıcam yeter artık bitsin şu çileCumaya kadar olmazsam kan vereyim diyorum ama benimde bir test yapasım var aslında lekelenmen çok mu ?
Tabiki de hoşgeldin canımCandy7777 Listeye eklenir miyim bilmiyorum biraz geç kalmışım ama sat: 12 temmuz bat:8 ağustos
Hadi ya morfoloji kaç çıktı acabaBen geçirdim ve eşimde morfoloji bozukluğu var…