Muayne etti dmi. Rahimde kalınlaşma varmıCanlar ben geldim doktordan. Duphaston içtiğimi testlerin negatif olduğunu baya geciktiğimi herşeyi anlattım. Duphastonu bırakalı iki gün oldu dedim ozaman adet olmayı bekliyceksin birkaç güne sökülmesi lazım dedi. Sonrada adetin 3.günü hormon baktırıcam. Tam da beklediğim şeyleri söyledi. Offf çabucak gelse artık ya
@goldBride @ArasaNillGerek A ayb00 @Kahhvemutlutablo @Osev @kisgunesim1101
Dimi ya çok kötü böyle beklemek. Ama az önce hafif kahverengi lekelenmem olmuş inşallah çabucak sökülürAh kuzum ya keşke bir an önce gelse önüne baksan sende
Ben o kürü adetten sonra gebelik için yapıldığını biliyorum sökmesi içinde kullanılır mı ki? Ben soğan kürü yapmayı düşünmüştüm daha önce iyi gelmişti bana rahmi temizlemesi açısındanHadi hayırlısı olsun canım, doktor da öyle dediyse bekleyeceksinya ben normalde inanmam böyle tavsiyeler vermeyi de sevmem ama maydanoz kürü fln yapıyorlar ya bi denesen mi acaba maydanozun söktürücü özelliği de varmış ya, gebelik olmadığına emin olduğumuza göre zararı da olmaz sanırım
Hayırlısı olsun canim benim inşallahCanlar ben geldim doktordan. Duphaston içtiğimi testlerin negatif olduğunu baya geciktiğimi herşeyi anlattım. Duphastonu bırakalı iki gün oldu dedim ozaman adet olmayı bekliyceksin birkaç güne sökülmesi lazım dedi. Sonrada adetin 3.günü hormon baktırıcam. Tam da beklediğim şeyleri söyledi. Offf çabucak gelse artık ya
Yok bana ganol-f olmuyor canim asla yumurtami uyarip buyutmedi pko hastasiyim tek uyarip buyuten femaraGünaydınn, yine sabahın bu saati ful enerji ile uuandım, hayırlısı...
Devlette de gonal-f veriyorlar canım, aslında tüp bebek ve aşılama mantığı aynı ya, ilaçları da aynı sadece tüp bebekte döllenme olduktan sonra koyuyorlar işte
inşallah canım hayırlısı olur. Hiççç kaybetmiyorum umudumu aksine daha çok umut doldu içimHayırlısı olsun canim benim inşallah
Hepimiz birbirimizin umuduyuz sakin umudunu kaybetme
Evet evet baktı birkaç güne sökülür dediMuayne etti dmi. Rahimde kalınlaşma varmı
Kan almadı dmi canım benimde basıma bu tarz bişey gelmişti rahim duvarım kalınlaşmıştı kan aldı negatifti sonra 3-4 gün snra pozitif olmustu geç döllenmeydi. Maydonoz vs kür yapcaksan diye diyorum yapma regl gelene kadar bekle genede ne olur ne olmazEvet evet baktı birkaç güne sökülür dedi
Bencede belli olmaz kür için bence bekle kuzumKan almadı dmi canım benimde basıma bu tarz bişey gelmişti rahim duvarım kalınlaşmıştı kan aldı negatifti sonra 3-4 gün snra pozitif olmustu geç döllenmeydi. Maydonoz vs kür yapcaksan diye diyorum yapma regl gelene kadar bekle genede ne olur ne olmaz
Kan almadı canım. Bence gebelik kesin yok geç yumurtlama olmuş olsa bile arada 10 gün kadar eşim yoktu. Oyüzden hiç ihtimal vermiyorum. Zaten çok az kahverengi lekelenmem var yarına falan sökülür büyük ihtimalKan almadı dmi canım benimde basıma bu tarz bişey gelmişti rahim duvarım kalınlaşmıştı kan aldı negatifti sonra 3-4 gün snra pozitif olmustu geç döllenmeydi. Maydonoz vs kür yapcaksan diye diyorum yapma regl gelene kadar bekle genede ne olur ne olmaz
Tamam canım adet olunca yaparım ozamanBencede belli olmaz kür için bence bekle kuzumCandy7777
Hep aynı şeylerCanlar ben geldim doktordan. Duphaston içtiğimi testlerin negatif olduğunu baya geciktiğimi herşeyi anlattım. Duphastonu bırakalı iki gün oldu dedim ozaman adet olmayı bekliyceksin birkaç güne sökülmesi lazım dedi. Sonrada adetin 3.günü hormon baktırıcam. Tam da beklediğim şeyleri söyledi. Offf çabucak gelse artık ya
Lekelenmen mi başladın. Bende hiç bişey yok hala yaTamam canım adet olunca yaparım ozaman
Duphaston benim bildiğim kullanınca sökülmesini sağlar. Yani çoktan söktürmesi gerekmez miydi ben mi yanlış biliyorum kiTamam canım adet olunca yaparım ozaman
Ne söyleyeceğini biliyordum zaten ya. Adet olmayı bekle adet olunca gelHep aynı şeylerçıldırmalık gerçekten
Çok az kahverengi geldi sökülmesi birkaç günü bulurLekelenmen mi başladın. Bende hiç bişey yok hala ya
Doktorum ilaç bittikten sonra bir hafta içinde sökülmesi lazım dedi canımDuphaston benim bildiğim kullanınca sökülmesini sağlar. Yani çoktan söktürmesi gerekmez miydi ben mi yanlış biliyorum ki
Yaa yanlış biliyormuşum demek ki kuzum bendeDoktorum ilaç bittikten sonra bir hafta içinde sökülmesi lazım dedi canım
Sen nasılsın? Kalp atışlarını ne zaman duyucaz yeğenleriminYaa yanlış biliyormuşum demek ki kuzum bende
Ben cumaya kadar olmazsam yine gidicem vallahi çok sıkıldım tedaviye başlayacaktım ona da başlayamıyorum geciktikçe gecikiyorNe söyleyeceğini biliyordum zaten ya. Adet olmayı bekle adet olunca gel