Ağustos-Eylül Gebelik Planlayanlar🍀🤰💗

Bilmiyorum ki canım. Bende şimdi geçmişe baktım. Nisanda gittiğimde 17 mm imiş kalınlık beta vermişim. Beta negatif ertesi gün kanaman gelmiş. Zaten demişti kan sonucu negatif gelirse yarın sökülürsün diye öylede olmuştu. Şimdi de 12mm kalınlığı. Şimdi siz diyince düşündüm bende nasıl anladı acaba diye

Ya bir şey soracağım regl dün bitti. Ama bugün sabahtan beri sağ kasığıma bir şeyler batıyor sürekli. Yumurtlama bu kadar erken olabilir mi veya başka bir sebebi mi vardır?
Ben regli bittigi gun degerlendirmistim. Burada bi arkadasimizda aynisini soylemisti. Eger sansiniz varsa degerlendirin

Kızlar bir şeyler soracağım, sabah gebelik testi yapıcaktım sonra vazgeçtim ama paketini açmış bulundum, ama kapağını fln açmadım sadece paketini açtım. Bir şey olur mu sizce? Tekrar kullanılır mı?

Ben de sizin gibi dusunuyodum ama 1 gun onceden yapmistim kadinlar hissediyor bence olup olmadigini eger hissediyorsaniz 1 gun onceden erken gebelik testi yapabilirsiniz
Valla canim önceki aylar da hissettim gibi oldu ama olmadi o yüzden çok umutlanmak istemedim ama 1 gün önceden yaparim en azından adet beklerim umutlanmam

Belki sat ve yumurtlama tarihlerine göre söylemiştir veya gebelik için daha fazla kalınlık gerekiyor olabilir

Allah sifa versin insallah. Benim annemde iki kere yendi kanseri. Moralinizi bozmayin annenizin yaninda guclu kalin ki o da sizden destek alsin. Annenizin moralini yuksek tutun insallah o da atlatir eski sagligina kavusur
Yaaa inşallah anneniz de hep böyle sağlıklı olur

Çok geçmiş olsun benim de annem yeni yendi bu hastalığı moralinizi yüksek tutun sizin de atlatacak anneciğiniz
Ne kadar yaygınlaşmış sizden de duyunca bunu kanser olarak değil de normal bir hastalık gibi düşünmeye karar verdim tedavi süreci diğerlerinden farklı sadece :)

Candy7777 canım lekenmen olmuştu senin ya onun üzerinden kaç gün geçmişti belki o yumurtlamaydı değerlendirdiyseniz olmuş olma ihtimali hâlâ var.
Canım iki kere oldu lekelenmem biri 17 diğeri 21 temmuz. 17sini değerlendirdim ama 21 eşim yoktu. Bende ilk başta yumurtlama sanmıştım ama öyle olsaydı adet olmam gerekirdi şimdiye ya da her türlü testte çıkması gerekirdi

1.5 hafta az bir süre mi iki günde bile sonuç değişebiliyorken keşke verseydin kan ne olur ne olmaz.

Kullanılır canım , senin bat ne zamandı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…