- 4 Şubat 2024
- 147
- 59
- 32
hayirli olsun saglicakla gelsin mart sonu nisan basi dogum olur sanirimKizlar bu da benim ustteki regliden 1 gun once, alttakini bugun reglim 1 gun gecikince yaptim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayirli olsun saglicakla gelsin mart sonu nisan basi dogum olur sanirimKizlar bu da benim ustteki regliden 1 gun once, alttakini bugun reglim 1 gun gecikince yaptim
Canım rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsinKizlar bu da benim ustteki regliden 1 gun once, alttakini bugun reglim 1 gun gecikince yaptim
sadece yumurtlama gunlerinimi degerlendirdiniz bende bu ay korunmayi biraktim uygulamada ayin 7 sine kadar gosteriyorInsallah cok tesekkur ederim insallah Allah en kisa surede cift cizgiyi gormeyi size de nasip eder ❤
Kuzum en sağlıklısı sen bi doktora git bence, ben gölge fln da göremedim çok üzgünümEki Görüntüle 3460678 Eki Görüntüle 3460679 Kızlar dünkü dediğim gibi kuruma çizgisiymiş. Görüyor musunız bilmiyorum ama gölge var ama artık gölge kovalamak istemiyorum net çizgiler istiyorum. @starkarya kisgunesim1101 @ArasaNillGerek goldBride Kahhve @mutlutablo
Ben ilk gebeliğimde kullanmıştım şu an adı değişmiş prefert olmuşKızlar preseed jel diye ürün varmış şuan onu deneyen yada alan oldumu güvenilir mi bilemedim
Ben de çektirdim evet anestesisiz benden önce çekilenler hep bağırdı ama ben dayanılamayacak bir ağrı olduğunu düşünmüyorum. Tabii kişiye göre değişir ağrı eşiğiniz yüksekse dayanabilirsinizÇok acıdı mı anestesiz miş sanırım
Ben gençlik ve spor bakanlığında antrenörüm. Atatürk stadının orda antrenman salonlarımız. O yüzden her gün o yolu çekiyorum aaa o zaman hiç gitmiyim orayaÖzel sağlığı biliyorum oğlumu götürdüm oraya KBB ye defalarca çok tırstım afedersin, kadın doğumunu bilmem ama. Bu kapalı spor salonunun arkasında kalıyo hemen. Off aliağadan Halkapınar a mı gidiyorsun her gün ne işle meşgulsün diye sorsam özel değilse ya çok uzak değil mi ben menemenden medicanaya gitmeye üşeniyorum iş olsa da üşenirdim
Sanki bende gördüm gibi. Ama dün sabahta yaptığında böyle çıkmıştı zaten. Test markası güvenilirse ve daha önce yaptığında bişey çıkmadıysa bence bişeyler var kuzumEki Görüntüle 3460678 Eki Görüntüle 3460679 Kızlar dünkü dediğim gibi kuruma çizgisiymiş. Görüyor musunız bilmiyorum ama gölge var ama artık gölge kovalamak istemiyorum net çizgiler istiyorum. @starkarya kisgunesim1101 @ArasaNillGerek goldBride Kahhve @mutlutablo
İnşallah olur kuzumen iyisi doktora gitmek gerekirse tedaviye başlamakÖyle düşünme kuzum oldu , olucak yine.. bi git bi baktır bakalım kuzum inşallah kötü bişi yoktur
Haftaya doktora gidicem zaten canım kan da veririmKan vermek en kesin çözüm gibi candym ben çizgi görüyorum
Amin canım inşallahInsallah cok tesekkur ederim insallah Allah en kisa surede cift cizgiyi gormeyi size de nasip eder ❤
Haftaya gidicem canım doktora inşallah kötü bir şey yokturKuzum en sağlıklısı sen bi doktora git bence, ben gölge fln da göremedim çok üzgünüm
Ben bu tür gölgelere inanmıyorum artık tecrübe edindim kaç senedir. Haftaya doktora gidicem baya oldu gecikme çünkü. Sen ne zaman gidiyorsunSanki bende gördüm gibi. Ama dün sabahta yaptığında böyle çıkmıştı zaten. Test markası güvenilirse ve daha önce yaptığında bişey çıkmadıysa bence bişeyler var kuzum
Tabi doktora gitmek en sağlıkkısı kuzum. Benim randevum 12.10 daBen bu tür gölgelere inanmıyorum artık tecrübe edindim kaç senedir. Haftaya doktora gidicem baya oldu gecikme çünkü. Sen ne zaman gidiyorsun
Hiç canım sen Nabıyosun var mı haberlerPkolu_anneadayi canım nasılsın neler yapıyorsun
Ben de çektirdim evet anestesisiz benden önce çekilenler hep bağırdı ama ben dayanılamayacak bir ağrı olduğunu düşünmüyorum. Tabii kişiye göre değişir ağrı eşiğiniz yüksekse dayanabilirsiniz
İnşallah olur kuzumen iyisi doktora gitmek gerekirse tedaviye başlamak
Aynen zaman geçiyor biz çekiniyoruz doktora gitmeye ama olmadı mı hemen gidip ne gerekiyorsa yapmak lazımEvet canım bekleme , bende bu ay olmazsa gidio konusucam artık neyden kaynaklı kist mi sorun ne sorun ona göre bakıcam yoluma zaman geçiyo yaş gidiyo
Yok valla kuzum ya bat 22si hala gelen giden yok testim de negatif bekliyorumHiç canım sen Nabıyosun var mı haberler