- 22 Mart 2023
- 3.357
- 1.788
- 30
Vitaminlerden de karşılamadığı oldu ödemiştim kuzum.Amh ı karşılamıyor sigorta ama diğerlerini karşıladı canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vitaminlerden de karşılamadığı oldu ödemiştim kuzum.Amh ı karşılamıyor sigorta ama diğerlerini karşıladı canım
Aynenn o yüzden çekindim. Yok ben de devlette verdim zaten özele takip için ayrı giderim diye düşündüm. İsteyelim bakalım ya hakkımızNi de şunu mu istesek diyince artisleniyolar haklısın, takipte olduğunu doktora değil de başka doktora gidip sadece amh istemekte fayda var, özelde boşa para vermeyin devlette yaptırın
Vitaminlerden de karşılamadığı oldu ödemiştim kuzum.
Al buyur burdan yak acayip ayar oluyorum böyle olunca. Ben marttan beri gidiyorum aynı dr a artık ona söyleyemem de. Devlete gidip istetirim.Ben de bugün kan verdim her şeylere bakılmış Amh a bakılmamış 21.gun tekrar çağırdı o zaman amh istesem bakar mı ki dediğiniz gibi doktora işini öğretmek istemiyorum ben de
Evet çektirdim yaptım öyle bi hataKızlar devlette hsg çektirdiniz mi?
Benim sezaryen doğumumdan beridir çoktu kuşum, ikinci gece iki ped takıp yatardım. Nisan da hsg cekildim işte azaldı. Hem dögü azaldı hem miktar. Hsg öncesi 30-32 günleri gördüğüm oluyodu, hsg sonrası 21-24-25 bu civarda geziyoBen hep amh azlığını yaşadığım için ve öyle insanlarla konuştuğum için onu biliyorum, fazlalığında ne oluyor bilmiyorum
Ama sonra zamanlarda regli kanamalarımda azalma var o da rezerv gittikçe azalıyor ondan mı yoksa tüpüm alınınca mı öyle oldu bilemiyorum
En mantıklısıAl buyur burdan yak acayip ayar oluyorum böyle olunca. Ben marttan beri gidiyorum aynı dr a artık ona söyleyemem de. Devlete gidip istetirim.
B12 si deviti falan isteniyo burda. Bide klasik insüline bakıyolar tsh fsh yanındaHormon testlerini yaptırdım kuzum o zaman bende vitaminlere baktırmadım hiç
Kollarımız delik deşik olcak sayelerinde Evet evet en iyisi öyle yapmak ben de boşuna para vermek istemedim özelde. 21.gün progesterona bakilcakmis o zaman amh istiyim ben de oluyorsa eğer öyle.Al buyur burdan yak acayip ayar oluyorum böyle olunca. Ben marttan beri gidiyorum aynı dr a artık ona söyleyemem de. Devlete gidip istetirim.
Bizim ilçede klinik var bi tane arar sorarım fiyatını bakayım ne isticekler. Ama devlette de isteniyodur herhalde normal ilçe devlet hastanesindeEn mantıklısı
Yumurtlama takiplerinde çok aldılar benden de prolaktiniydi tshı fsh ı bide biraz göbeğim vardı o zamandan. İnsülin istiyolardı hepKollarımız delik deşik olcak sayelerinde Evet evet en iyisi öyle yapmak ben de boşuna para vermek istemedim özelde. 21.gün progesterona bakilcakmis o zaman amh istiyim ben de oluyorsa eğer öyle.
Evet çektirdim yaptım öyle bi hata
İstenir boşuna özelde para vermeBizim ilçede klinik var bi tane arar sorarım fiyatını bakayım ne isticekler. Ama devlette de isteniyodur herhalde normal ilçe devlet hastanesinde
B12 si deviti falan isteniyo burda. Bide klasik insüline bakıyolar tsh fsh yanında
Çok mu mu acıdı mı mı sana şöyle diyim 3'üzlerini normal doğur çatır çatır ama HSG'yi uyutmalı çektirÇok acıdı mı anestesiz miş sanırım
Teşekkür ederimKimyasal gebelik bu gecmiş olsun.
Ben bi randevu alıp geleyimİstenir boşuna özelde para verme
Allah daha beterini yaşatmasın ama 33 yıllık hayatımda yaşadığım en kötü deneyimdiÇok acıdı mı anestesiz miş sanırım
Kız korkutma beni zaten özel de çektiririm gerek olursa bu laftan sonra zor devletÇok mu mu acıdı mı mı sana şöyle diyim 3'üzlerini normal doğur çatır çatır ama HSG'yi uyutmalı çektir